44549
-
#43264 Ki vette benne észre rajtam kívül a GTA 5-féle zoom out-zoom in effektust? -
#43263 Nekem ilyen akkor szokott lenni, amikor ,,rosszkor" mentek. Például a régebbi laptopomon előfordult olyan, hogy miután kódokat használtam, a mentésem nem töltődött be. Kódok alatt a testingcheatsenabled true-t, moveObjects ont és a buydebugot értem. Valamiért rossz lett ilyenkor a mentési fájl - gondolom azért, mert néha random simeket törölgettem a Shift + katt - object - delete object módszerrel, és megzavarodott a játék. Szóval ha esetleg használsz kódokat, szerintem jobb őket deaktiválni a mentés előtt. Ez jutott hirtelen eszembe. Az egyedi tartalom - mint ahogy már előttem Iron leírta - tényleg okozhat gondokat. -
Ironman2 #43262 Ajánlatos néha kitörölni az 5db cache.package végződésü fájlokat játék inditás elött, a dokumentumok/electronic arts/the sims3 mappából.nyugodtan lehet törölni őket,utána úgyis létrehozza a játék újra -
Ironman2 #43261 Nálam is előfordul hogy megy a csik,és nem tölt be,ilyenkor megnyomom a windows billentyüt,kilép a windowsba,majd vissza a játékba,és máris betölti az állást -
Ironman2 #43260 Irhatnál nekünk a gépedről is részletesen,mert így csak vakon tapogatódzunk.Memória,rendszer,videókártya elsődlegesen (Start menü-futtatás-beirod hogy dxdiag) -
TaffetaGolem #43259 Sziasztok!
Régebben írtam, hogy egy olyan gondom lenne, hogy a játékomat nem tudom betölteni. A csík nemsokkal a vége előttig betöltődik aztán megáll.. Most megnéztem, hogy ha csinálok egy másik játékot és elmentem akkor azt betölti-e és igen. Nekem mindig szokott valami baj lenne a sims-el... Egy idő után valami mindig bekrepál.. Pedig mindegyik kiegészítőm eredeti és csak pár tartalom van letöltve, azok sem másik játékosok által készítettek és a játékba nem is nagyon szoktam betenni őket.
Ha esetleg ez a betöltős gondot nem tudjátok megoldani, azt megtudjátok válaszolni nekem, hogy mit tudok azért csinálni, hogy egy idő után ne legyen valami baja a sims-nak?
Előre is köszönöm a segítségeteket!!! -
Ironman2 #43258 Kedden élő Live Chat,ahol bemutatják az új várost! -
Ironman2 #43257 Az utolső kép elött nem tudom hogy igyak-e vagy sem? -
Coolfire #43256 Ez a baj,hogy nem. -
Ironman2 #43255 "Ennyi simsezéssel töltött év után már valódi Sims gurunak gondolhatod magad. Minden kérdésre zsigerből lököd a választ" -
Coolfire #43254 Jöhetnek a simológia játék megfejtései priviben. -
Coolfire #43253 Azért ne túlozzunk. -
Ironman2 #43252 Azért ez több mint egy sima város.Nem mondom hogy megéri az árát,de elmehetett volna simán kiegnek -
Ironman2 #43251 Tényleg ki-be lehet majd szállni az autóba,de gondolom csak ennél az egy példánynál,a régieknél nem fog müködni -
Ironman2 #43250 ez nagyon jó! -
#43249 Na, végre van trailer az új városról!
-
#43248 Kínában! -
#43247 DDD -
#43246 azért -
#43245 De, minden xart meg fogunk venni ezután is Mike!DDD -
#43244 ebben a topikban mindenki megvesz mindent, nem emlékeztek? :D -
#43243 DDD Én így sem veszem meg, mivel sam-sem...nincs egy vasam sem!hehe -
Coolfire #43242 Én tuti nem venném meg,ha milliomos lennék,akkor sem.Rendesen felhúzott az EA zsidósága így korán reggel. -
#43241 Hidd el, hogy néhányan fognak azért perkálni érte.DD -
Coolfire #43240 Bakker ki fog ezért a fostenger városért 27 eurót adni?Annyiért már rendes játékot veszek inkább.Komolyan mondom,nem normális az EA.. -
Coolfire #43239 -
#43238 Codálatosz... -
#43237 Nem jött össze...ühhü DDD -
Coolfire #43236 -
#43235 Mármint el készíteni!:)
-
Ironman2 #43234 Le is szedtem az epret.D -
#43233 Én most az eper alapján a földiszederrel próbálkozom...remélem összejön. -
#43232 Meg a banánt! -
Ironman2 #43231 Ja,ez a ringló,már rájöttem közben.D -
Ironman2 #43230 Gratulálok! Ekkora fán megtermett 3 gömbölyü szilva.D -
Ironman2 #43229 Szilvát kéne megcsinálniuk inkább:
-
Ironman2 #43228 -
Coolfire #43227 -
Ironman2 #43226 Hát ehhez tényleg jó nagy telek kell majd -
Ironman2 #43225 Készítsünk hullámvasutat,képekkel illusztrálva