44549
-
#31827 Nem tudom, láttam hogy a Supernaturalban már benne van a Sims 2-es csoporttánc, de nekem soha nem csinálják egyszerre. Járjon muslit, smuslit vagy mi az interakció? -
Ironman2 #31826 Hogy a fenébe csináltak ilyen csoportos táncot? DDDD
-
Ironman2 #31825 Ahogy irják is a végén,csak a nagy kiegekkel+Álmok szigetével prezentálták a játékot. -
#31824 De aranyos trailer! Jó lesz ez :) -
#31823 Így van! -
Ironman2 #31822 Na megjött a magyar trailer is:
-
Ironman2 #31821 Nem játszhatsz vele,csak 16.-tól!! Ez a számláló az USA megjelenést mutatja! -
#31820 holnap már játszhatunk vele:) -
Gólya #31819 helyesbítek: nem dalokat taníthat, hanem dialektusokat, amik között szerepel a "dalok" nevezetű is:) -
Gólya #31818 Fr.o-ban fogta a simem...tisztes faja pedig: foltos sixam - és csak halkan jegyezném meg, hogy ez bizony se nem bagoly, se nem sas:)
és a "tanítsa beszélni" opción belül van olyan is, hogy dalokat taníthat a madárnak a sim
ha nem akartad gondozni, minek fogtad be? -
#31817 Kicsire nem adunk. -
#31816 éneklő bagoly... csakis a Simsben :D -
#31815 Én egyszer el csíptem egyet de éppen úgy csicserikűt, mint egy papagáj...el is engedtem nyomban...hehe -
#31814 Az sasmodár teee.... -
Coolfire #31813 Ez vásárolt,v. befogott?:)A simem-még zoológus korában-szedett össze madárkákat,de b@szott kalitkába rakni,és ott purcantak ki az eszköztárben.:)A bagoly tud énekelni?Vagy ez nem az?:)) -
Gólya #31812 beüvegeztük a veranda egy részét, nehogy meglógjon a madárkánk
énekelni tanulunk
-
#31811 megyek -
#31810 Fagyásra nekem sincs ötletem. Az utolsó frissítés "javítás" az én játékom is hazavágta. Ja, de mégis van ötletem, gyere át a másik topikba... -
#31809 Csakhogy nekem egy nyamvadt csúszda annyit nem ér. Amúgy meg a hócipőm tele van ezzel a sok term. fölötti dologgal is. Ha már van egy egész kieg, akkor minek még UFÓK? Én azokat is rühellem. Nekem ilyenek ne legyenek a játékban, basszus! Zombik se, meg vámpírok se. -
#31808 2x se mondom, h. store premium lesz...igazad van
-
#31807 Amúgy lefagyásra van valami ötletetek? Már nincs is kedvem játszani, amióta folyton lefagy. :( -
#31806 persze, mert azért lehet majd megint pénzt kérni. Pl. store cuccként. -
#31805 Nem lesz vízicsúzda írták is...biztos azért majd később valamelyik kiegbe bele nyomorítják. -
#31804 Majd egy stuff packaban, vagy kiegben. Biztos nem hagyják ki. A trailert megnézve emlékeztem ivssza, hogy a Sims 2-ben még hair physics is volt... fújta a hajukat a szél... -
Ironman2 #31803 Minden animációt áthoztak a kettesből ahogy néztem tegnap.Vizicsúszda lesz vajon? -
#31802 Nekem akkoris ez a trailer marad az örök kedvenc :) A mostanié szerintem nem sikerült ilyen meghittre :) -
#31801 Lehet, hogy jobban járna, ha leszedné az egészet, és újra telepítené.
Én is hasonlóan jártam, amióta felraktam a patc-et, bár nekem ez még egy régebbi változat, még nincs meg a Term. fölötti kieg. Addig soha nem fagyott le, most meg folyton. :(( -
Ironman2 #31800 Ja.Kész átverés! Bár már hivatalosan is megcsinálhatnák végre! -
#31799 Most nézd meg ezt a képet Vasember...látod a tükröződő padlót, ami a képen gyári ugyan de tuti, hogy megint csak átverés...
-
Ironman2 #31798 Utolsó elötti nap! Ez nehogy kimaradjon már sokadjára.Nem lehet megunni!:
-
Ironman2 #31797 Aki még nem unja a Méjzi Gróbot.Tessék! Jó szám lett! Nekem tetszik!
-
Ironman2 #31796 Move in School az azért jobban hangzik! -
Ironman2 #31795 És márc.7-én meg a Move In The Faculty! Egyetemes kieg! (de hát ez csak pletyi! Majd meglássuk!)
http://www.flickr.com/photos/simsvip/8172475058/ -
#31794 No, 2013 Január 10.-én meg jön ki az új város: Monte Vista
(Forrás: Simsvip.com) -
#31793 Üdv!
Ehyik ismerősömnek olyan gondja van hogy a Supernatural kiegészítőhöz lejött egy javítás és azóta 2-3 perc játék után ledobja a szerver! Valakinek volt e már hasonló problémája?
Eredeti játék. -
Roccio #31792 nem tudom gondolom ufó poronty :DDDD találtam.. :D -
Ironman2 #31791 ufoporod? az mi? -
Roccio #31790 jajjj én is mindjárt megszülök :DDDDDD
-
Ironman2 #31789 Gondolom csalással ki lehet iktatni őket,vagy majd egy moddal mint a zombikat -
#31788 Olvastam ezt én is.. Pedig reménykedtem benne.. Kissé illúzióromboló így..