44549

no-warez.gif
  • lucifer9393
    Nem tudom, láttam hogy a Supernaturalban már benne van a Sims 2-es csoporttánc, de nekem soha nem csinálják egyszerre. Járjon muslit, smuslit vagy mi az interakció?
  • Ironman2
    Hogy a fenébe csináltak ilyen csoportos táncot? DDDD

• Ironman2
    Ahogy irják is a végén,csak a nagy kiegekkel+Álmok szigetével prezentálták a játékot.
  • lucifer9393
    De aranyos trailer! Jó lesz ez :)
  • Joschka
    Így van!
  • Ironman2
    Na megjött a magyar trailer is:

• Ironman2
    Nem játszhatsz vele,csak 16.-tól!! Ez a számláló az USA megjelenést mutatja!
  • Myselor
    holnap már játszhatunk vele:)
  • Gólya #31819
    helyesbítek: nem dalokat taníthat, hanem dialektusokat, amik között szerepel a "dalok" nevezetű is:)
  • Gólya #31818
    Fr.o-ban fogta a simem...tisztes faja pedig: foltos sixam - és csak halkan jegyezném meg, hogy ez bizony se nem bagoly, se nem sas:)

és a "tanítsa beszélni" opción belül van olyan is, hogy dalokat taníthat a madárnak a sim

ha nem akartad gondozni, minek fogtad be?
  • Joschka
    Kicsire nem adunk.
  • lucifer9393
    éneklő bagoly... csakis a Simsben :D
  • Joschka
    Én egyszer el csíptem egyet de éppen úgy csicserikűt, mint egy papagáj...el is engedtem nyomban...hehe
  • Joschka
    Az sasmodár teee....
  • Coolfire
    Ez vásárolt,v. befogott?:)A simem-még zoológus korában-szedett össze madárkákat,de b@szott kalitkába rakni,és ott purcantak ki az eszköztárben.:)A bagoly tud énekelni?Vagy ez nem az?:))
  • Gólya #31812
    beüvegeztük a veranda egy részét, nehogy meglógjon a madárkánk

énekelni tanulunk

• Svenson
    megyek
  • lucifer9393
    Fagyásra nekem sincs ötletem. Az utolsó frissítés "javítás" az én játékom is hazavágta. Ja, de mégis van ötletem, gyere át a másik topikba...
  • Svenson
    Csakhogy nekem egy nyamvadt csúszda annyit nem ér. Amúgy meg a hócipőm tele van ezzel a sok term. fölötti dologgal is. Ha már van egy egész kieg, akkor minek még UFÓK? Én azokat is rühellem. Nekem ilyenek ne legyenek a játékban, basszus! Zombik se, meg vámpírok se.
  • lucifer9393
    2x se mondom, h. store premium lesz...igazad van
  • Svenson
    Amúgy lefagyásra van valami ötletetek? Már nincs is kedvem játszani, amióta folyton lefagy. :(
  • Svenson
    persze, mert azért lehet majd megint pénzt kérni. Pl. store cuccként.
  • Joschka
    Nem lesz vízicsúzda írták is...biztos azért majd később valamelyik kiegbe bele nyomorítják.
  • lucifer9393
    Majd egy stuff packaban, vagy kiegben. Biztos nem hagyják ki. A trailert megnézve emlékeztem ivssza, hogy a Sims 2-ben még hair physics is volt... fújta a hajukat a szél...
  • Ironman2
    Minden animációt áthoztak a kettesből ahogy néztem tegnap.Vizicsúszda lesz vajon?
  • lucifer9393
    Nekem akkoris ez a trailer marad az örök kedvenc :) A mostanié szerintem nem sikerült ilyen meghittre :)
  • Svenson
    Lehet, hogy jobban járna, ha leszedné az egészet, és újra telepítené.

Én is hasonlóan jártam, amióta felraktam a patc-et, bár nekem ez még egy régebbi változat, még nincs meg a Term. fölötti kieg. Addig soha nem fagyott le, most meg folyton. :((
  • Ironman2
    Ja.Kész átverés! Bár már hivatalosan is megcsinálhatnák végre!
  • Joschka
    Most nézd meg ezt a képet Vasember...látod a tükröződő padlót, ami a képen gyári ugyan de tuti, hogy megint csak átverés...

• Ironman2
    Utolsó elötti nap! Ez nehogy kimaradjon már sokadjára.Nem lehet megunni!:

• Ironman2
    Aki még nem unja a Méjzi Gróbot.Tessék! Jó szám lett! Nekem tetszik!

• Ironman2
    Move in School az azért jobban hangzik!
  • Ironman2
    És márc.7-én meg a Move In The Faculty! Egyetemes kieg! (de hát ez csak pletyi! Majd meglássuk!)

http://www.flickr.com/photos/simsvip/8172475058/
  • Joschka
    No, 2013 Január 10.-én meg jön ki az új város: Monte Vista

(Forrás: Simsvip.com)
  • mascarun
    Üdv!

Ehyik ismerősömnek olyan gondja van hogy a Supernatural kiegészítőhöz lejött egy javítás és azóta 2-3 perc játék után ledobja a szerver! Valakinek volt e már hasonló problémája?
    Eredeti játék.
  • Roccio
    nem tudom gondolom ufó poronty :DDDD találtam.. :D
  • Ironman2
    ufoporod? az mi?
  • Roccio
    jajjj én is mindjárt megszülök :DDDDDD

• Ironman2
    Gondolom csalással ki lehet iktatni őket,vagy majd egy moddal mint a zombikat
  • kem001
    Olvastam ezt én is.. Pedig reménykedtem benne.. Kissé illúzióromboló így..