44549
-
Coolfire #31987 Ja,és még egy:rosszul raktam le egy telket,még meg lehet vhogy fordítani(be is rendeztem),v. dózer és rakjam le újra(nem kéne)? -
Coolfire #31986 Mit lehet kezdeni egy hibás tárggyal?Hiába veszek újat ua. baja.Konkrétan a grillsütőről van szó.Átjött a szomszéd,ő még csinált rajta egy vaslapos zöldségkeveréket,utána a saját simeim megtapsolják,sim-fuznak egy kicsit,majd kajabálnak,hogy nem férnek hozzá.Vettem újat,de bárhol raktam le a házat,mindenhol ezt csinálja.
Csak azt nem mondjátok,hogy kezdjek új várost,mert befonom a hajam.:)Éppen most pakoltam tele minden jóval.:)Esetleg végső esetben új házról lehet szó.:) -
#31985 Szia.
Töröld ki az általunk csak "mentési mappának" hívott ( A mappa elérési útja a következő: c:\Users\Felhasználó\Documents\Electronic Arts\The Sims 3The sims 3 ) könyvtárból a következő fájlokat:
CASPartCache.package
compositorCache.package
scriptCache.package
simCompositorCache.package
socialCache.package
Az öt fájl miatt nem kell aggódni, mert a játék újbóli elindításával mind az 5 fájlt a játék ismételten létre fogja majd hozni.
Majd ezután indítsd újra a játékodat és próbálj meg mentést végrehajtani - természetesen a játék végeztével - a játékban. -
Cica1211 #31984 Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni. Játszottam a simszel, leakartam menteni a játékomat, és 6-7x azt írta ki hogy a mentés közben hiba történt, 12 kód olvassam el az olvass el fájlban. És én elolvastam, és azt írta hogy a világ mentése sikertelen. Ez miélrt van? pedig nagyon jó volt a ház, és ha a sima kilépéssel próbálkoztam is ott a mentéssel, ugyanezt írta ki. A végén már kilépni sem tudtam a játékból és újra kellett indítanom a gépet. Köszönöm a válaszokat. -
#31983 Na, csak sikerült, helyre hozni a hibát a Hu-shi bárban a fritőzzel kapcsolatban...De amikor az rendbe jött lett egy másik hiba... (De jó!) Ültettem a komposztáló mellé a telekre növényeket és a sim csak is egyesével volt hajlandó (minden egyes növénynél külön utasításra)ápolni a kertet. Különben amikor végzett egyel akkor "át ugrott" egy pillanat alatt a kert végébe... Még szerencse, hogy volt a mentési mappámról egy biztonsági mentésem 14.-i dátummal...hehe
Na azt visszamásoltam és a kiskertemet újra be rendeztem kicsikét játszottam a játékkal azt mentettem az állást. És csordálatos módon amikor visszatértem a játékba minden szépen úgy ment ahogy kell neki működnie! -
Gólya #31982 jaj ne már...hát rosszul nyelt szegény:) túl mohó volt... -
Coolfire #31981 A Simsben semmi sem az aminek látszik.:))De azért egy zombinak nem kellene megfulladnia,pláne nem egy hot-dog evő versenyen.:)) -
Coolfire #31980 Köszi mindenkinek a válaszokat,majd kitalálok valamit.De egy tuti:én nem fogom berendezni.:) -
#31979 Igen, ott vannak a közösségi telkeknél jó sok fesztiváltelek... -
#31978 Én úgy kezdtem, hogy a telket egyből fesztiválparkká tituláltam a telekválasztóban, így már a gömb ott volt mikor beléptem a telekre...a többi meg adott volt, csak be kellett rendeznem a két évszakhoz...tetszés szerint. -
#31977 sztem is magadnak kell. a gömb bigyóval ugye? Egyébként Cool: vannak a telkek közt más városokból is parkok, kész berendezett fesztiválokkal.. tegyél le eget abból valahova. -
#31976 Én is egy parkba raktam egy fesztiválhelyszínt de azt nekem kellet be rendeznem, még szerencse, hogy csak két évszak van nálam... -
Gólya #31975 ezek a zombik nem olyan zombik ám, mint a rendes, normális társaik:)
csak átmenetileg zombisodnak - kicsit nagyon összekavartak mindent már...Harry Potter, kelta hitvilág és a többi, és a többi :) -
Gólya #31974 kapaszkodj...még nincs meg:)
ha szerencsém lesz, akkor holnap, ha nem, akkor majd egyszer
addig csendben figyelek innen a sarokból:) -
Coolfire #31973 De.:)Egyébként bejött a kieg?Azt kaptad amit vártál?:)Mert én még nem tudok nyilatkozni.Nálam meghót egy zombi(pedig élőhalott),és egy konzervgyárba tette a fesztivált.Majd áthelyezem-ahogy Kem mondja-egy nagy parkba.Remélem be is rendezi nekem.:) -
Gólya #31972 ugyan már -
Coolfire #31971 Ehhh...még mindig nem bírok eljutni odáig,hogy egy pár órát masszívan játsszak ezzel a foskupaccal.:))) -
Coolfire #31970 Majd csinálunk egyet oda is.:) -
Coolfire #31969 Csak ki kell választani a közösségi telkek közül,és egy 30x30 v. 30x40-es telekre letenni városszerkesztő módban. -
Gólya #31968 most már én is - muszáj voltam elvonulni a világ elől, olyan fejfájás kapott el...
szóval ezt itt ismerem, csak a másikban korábban olvastam valamit, amiből arra következtettem, hogy ott is van :) -
#31967 Ez van, pedig szerintem is jó lenne...de hát ha egyszer nincs üzletes kieg a játékhoz. -
#31966 ó, kár -
#31965 Sajnos a teppanyaki grillhez nem úgy néz ki, hogy lehetne NPC karaktert rendelni, mert amikor a SHIFT+Kattal rá mentem a cuccra a titkoskód beírása után, akkor csak annyi jött elő, hogy "Tárgy" és azon belül a Törlés"...ennyi. -
#31964 Okés, majd meg lesem mert ki mentettem mindent azt most újra kezdem az Álomszigeten...remélem megszűnik a probléma. -
#31963 De ha legközelebb belépsz a játékba, nézd már meg, hogy úgy alapból ezzel a móddal tudsz-e oda egy "séfet" állítani. Jó lenne egy ilyen a masszázsasztalhoz. Egyébként nem tudom miért nem NPC-kkel adják ezeket a dolgokat: DJ pult, massázsasztal, a vaslap mikor bárpultos meg ZONGORISTA vannak... -
nono28 #31962 Sziasztok!
A Jégbárt telepitettem,az lenne a kérdésemjátékban hogy lehet alkalmazni? -
#31961 Csak még ki kell találnom, hogy melyik városba tegyem őket... -
#31960 Meg visszarakom a másik házamat a simmel+németjuhász kutyával együtt... -
#31959 Sütni tudtam benne rendesen de még sütés közben is jött az edényből a zöld gőz...és most próbáltam törölni a telket de a játék nem tudta... Most az lesz, hogy ki mentem a tárolóba a simemet és a háztartást és újra be pakolom az Álomszigetre az egészet....pfff...ez van. -
#31958 Egyébként műküdik az a grillnél is hogy testingcheatsenabled true - Shift + kattintás - force NPC? Oda kéne raknia egy NPC aki főz... -
#31957 El is felejtettem mondani tegnap, hogy a játékban van egy Hu-shi nevű japán éttermemem - amolyan közös szabad zabáltató - és azt vettem észre, hogy az olajsütőből ződ gőz jön kifelé, de nem engedte a játék, hogy ki pucoljam...és mikor be akartam lépni a városszerkesztőnél a telekre, hogy ki cseréljem akkor meg nem engedett be a telekre a játék. De majd mingyá lehet, hogy ki dobom a városból az egész telket és a telektárolóból megint be rakom, hátha megjavul ettől...ha másként nem megy. Pedig a fritőzt és a fagyigépet a storeból vettem meg! -
#31956 Hahóóóóó, gólya itt vagyok!!!!!! -
#31955 Csak itt van most FAQ a főtopikban gólya...gondolom tudod, hogy hol... -
#31954 -
#31953 hát elég vicces xd am van a napraforgóhoz valami fix?nekem nincs bent valamiért.melegház bent van,és a plants vs zomibe cuccok is ,de a kis napraforgót nem találtam :c -
Ironman2 #31952 Napraforgón beszarok komolyan ahogy mosolyog -
Ironman2 #31951 Tök jó képek.Amúgy itt nincs tél azt irtad.Azért megnézném az öregedet a nagy hóban,meg az igluban kuporodni..hehe.Többféle hóember is van a játékban,olyan kéne ami hasonlit is az öregedre -
Ironman2 #31950 Komolyan? Ezt én se figyeltem (mert még nem is volt tél nálam) -
#31949 Idióta játék...a simemnek tönkre ment a barátsága...egy mosómedvével, a játék azt ajánlotta, hogy hívjam fel és dumáljunk, hátha ismét barátok lehetünk...jó, majd veszek a medvének egy telefont...DDDD
Íme a hátsó veteményeskert át alakítva..
Buli van a fesztiválparkban...
Nyomassad Csehovkám én addig be nyelem a kávémat.
Ez még éjjel is tojja ezt a szart?...rosszabb mint a tyúkok.
Kapd el köcsög...
Esik az eső erre ez a hülye locsoló meg be kapcsol...DDDDD
Rövid nyári zápor volt csak...a 30 fokos hőségben.
Vágtató időjárás, műsorvezető: Zúzmara Iborka..
-
#31948 a másikban már megkérdeztem, utálom mindet