44549
-
#32027 Hát ez az ajándékozás nálam sem jött össze.. Azt írta, hogy nincs elég hely neki.. Nevetséges.. -
#32026 Egy tündérnek vajon miért érdemes rámenni a koripályára, ha ugyanúgy lebeg mint máskor? Riverviewben élsz? -
#32025 Vannak fénymodjaid nem? Olyan mások a fényhatások, mint az én játékomban -
Gólya #32024 kínai modell???
-
Gólya #32023 és esék az eső a földre negyven nap és negyven éjjel...
ez most akkor kori- vagy röppálya?
-
Gólya #32022 úgy tűnik, átmeneti elmezavar lehetett a játékban...most takarít...mondjuk melegen ajánlom neki, nem véletlenül kapta a jellemzőt:) -
#32021 Vagy talán mentési hiba történhetett és azért van nálad ez. A minap nálam is volt mentési hiba. -
#32020 Nem tudom, de biztos van, mert azt mondod nem ugrik amikor utasítod rá. -
Gólya #32019 de mi? ugyanúgy írtam be, mint eddig...testingcheat... -
#32018 Ja, ja...csak nálam a gugle idiótán adta vissza, bár néhány szót tudok még olaszul...hehe -
#32017 Valami bibi lehet akkor azzal a "külsős" kóddal. -
Gólya #32016 akkor az anyukájukat...
most akkor kezdjem elölről? - pedig már olyan jól megcsináltam... -
Gólya #32015 ?
üdvözöllek kedves vendég, gyere egyél -
#32014 Hát az nem normális, ha a parancsra sem ugrik be a simnek, hogy mit kell tennie...ott valami gáz van akkor. -
#32013 Ja. -
Gólya #32012 az egyébként "normális", hogy egy sim, akinek a jellemvonásai kóddal módosítottak, nem reagál a "takarítsa ki a házat" utasításra?
azaz a rendszerető jellemvonás kóddal pótolt, mert az eredeti készítéskor kimaradt... -
#32011 A simemet meg át keresztelem Giorgio Giardiniere névre... -
Gólya #32010 "Buone cari ospiti giorno vengono a mangiare!" -
#32009 Na, itt van még egy rakat kép Monte Vistáról.
Mi?!...Felszolgálják a vendégeknek a kaját? Na, ez a beszéd!!!!!
-
#32008 -
Gólya #32007 hát ez....ez hatalmas
mostakarom..... - na jó, valahogy csak kibírom ezt a kis időt még...addig megyek havat lapátolni -
Ironman2 #32006 Ez már tiszta Medieval! -
#32005 Fúziós kajáldát fogok csinálni...össze vegyítem a japán vaslapost az olasz pizzával meg a jön még a fagyigép és mindezt megfejelem a sok olajban sütött jósággal. Állati lesz!!!! -
#32004 Nagyon bejön ez az itáliai stílus...legalábbis nekem.:))) -
#32003 DDD...Hát a simem (hozzám hasonlóan) degeszre fogja magát tömni a saját házi készítésű pizzáival... -
#32002 Ez meg a kereskedelmi borítója lesz a Monte Vista városnak.
-
#32001 Nincs.:) -
Jossua #32000 Hali, karácsonyfa nincs a játékban?? -
#31999 Még több kép Monte Vista városról...
(simsvip.com) -
#31998 Addig meg készítgetem majd a saját városomat... -
#31997 Én sosem játszom a gyári családokkal, úgyhogy tök mindegy...a másik meg szerintem lehet színpadot másik városokba le rakni....nekem viszont be jön így elsőre...de főleg majd a kemence érdekel! -
#31996 Nyakamat a tőkére, hogy ez is egy Sims 2-es család. Eddig mindegyik szomszédságban voltak Sims 2-es családok....valakikre hasonlítanak is, de nem ugrik be... -
#31995 Egy a baj ezzel, nem fog bele illeni konkrétan semmi épület az előző kiegekből... gondolok itt a nagy befogadóképességű létesítményekre, vagy a jégbárra...ilyenekre. Meg kicsi is...nekem nem bejövős :D -
#31994 Az ám!!!...DDDDD -
Roccio #31993 királyság :D -
#31992 De jó, akkor már Mikuláskor sütögethetünk majd a kemencénkben!!!!!! -
#31991 És egy jó hír még ehhez:
Az új város December 06.-án már letölthető lesz. A kiskereskedelmi megjelenése lesz 2013 Január 10.-én.
(Forrás: simprograms.com) -
#31990 Jajjj, de szép!
Ja, és ITT!!! az Origin-en lesz az élő ismertetése a városnak. -
#31989 November 27-én 2012 06:00 GMT/10: 00:00 PST The Sims 3 Monte Vista Live Chat!
-
#31988 1. Én a fritőzzel majdnem így jártam, pedig original store vásárlás!!!!csak az enyémet meg el sem tudtam távolítani, még a telket sem. De volt a telekről mentésem, így le raktam azt újból....jó, tudom most neked nem ez kéne.
És mi van akkor ha törlöd a cache fájlokat és úgy mész vissza ugyan arra a telekre megnézni, hogy mi van a grillsütővel, mert nálam hibás volt az előző mentés.
2. Telket csak úgy forgatni nem tudod, de ha ki teszed a vágólapra, akkor el tudod helyezni úgy ahogy neked jó...viszont azt nem írtad, hogy vannak e rajta simek, mert azok ilyenkor kezdhetnek elöről mindent, ha csak előtte el nem mented őket a tárolóba, így csak a kapcsolatokat veszítik el, az addig elért eredményeiket, szinteket, jutalmakat, tárgyakat a hátizsákból nem...azok megmaradnak.