44549
-
Coolfire #32067 Már így is rengeteg benne akaja.El fogja vinni a simed vmi. jóféle szívroham.:)
Hol van a "naptár" amin az ünnepek vannak bekarikázva?Mert olyat eddig nem találtam. -
#32066 Ezt most olvastam a kemencéről:
"Bővítsd a simjeid főzési tudományát új receptekkel. Süss a fatüzelésű kemencében több féle Kenyeret, Pizzát, Kalzonét és Lasagne-át."
-
Coolfire #32065 Nagyon laza.:) -
#32064 Kedden ki fog derülni, hogy mi lesz benne....addig pesszimistáskodhatsz...de utána már nem. -
Gólya #32063 okés, de így ment dolgozni is...és szembe jött - szent Habakukk! - az újságos gyerek... - hát hová lett a világ??? -
#32062 a teraszon elfér :D -
Gólya #32061
oké, hogy + 10 fok van, na de akkor is...
-
Gólya #32060 nem találtam - mint ahogy azokat az ablakokat sem (bár talán azt csak álmodtam?) -
Coolfire #32059 Akkor tényleg "minőségi cucc" az ernyő.Jobbra nem telik?:))
Tényleg,esőkabát nincs a játékban? -
#32058 Szerintem nem lesz felszolágálás. Megint jövök pesszimizmusommal, sztem az csak simán egy Sim séf ruhában és kész. Túl sóherek ezek, hogy NPC-kkel adják ki a várost. Sztem abból gond is lenne, hiszen ennek a városnak simán az alapjátékkal is működnie kell. -
Gólya #32057 figyeljetek már...most vagy én vagyok hülye vagy...
mintha lett volna olyasmi a beharangozóban, hogy lesz nagyméretű ablak vagy üvegtábla, ami segít az üvegház építésben - de semmi ilyesmit nem találtam eddig...rossz helyen kerestem vagy tényleg nincs? -
Gólya #32056 kicseréltem a HS-ire - sokkal jobb és egyelőre megfelelő is
nincs most türelmem ilyeneket rendezgetni
volt jég, de akkor épp nem járt kint a simem, csak esőben, tehát marad az első eset:)
-
#32055 Jó, hogy nem engedélyeztem a jégesőt látva, hogy szét cincálja az esernyőket...DDDDDD -
#32054 Jó az eső, van mikor napokig is szakadhat, de nálam pölö nyáron a szigeten csak rövid záporok vannak...a jégesőt le tiltottam, nekem nehogy má el verje a veteményest ott hátul a kertemben... -
Coolfire #32053 Vagy az,vagy szétkapta a jégeső.Én még az esőig sem jutottam el a játékban.
De 28 naposak az évszakok.:) -
Coolfire #32052 Úgy látom te is hagytad,hogy magától pakolja le a fesztiválhelyszínt.:)
Nekem azóta 64x64-es parkban van.Egy kicsit jobb.Majd később még feldobom valamivel.Eddig csak a "telefonfülke" van ott,ne kelljen már annyit furikázni.
Remélem mára megjavul a grillem. -
Bal0924 #32051 Köszi a válaszokat. :) -
Gólya #32050 3. nemigen
bocsi, nem tudtam kihagyni... -
Ironman2 #32049 1.nem
2.igen -
Bal0924 #32048 Új várost most nem telepített az évszakok?
Az utolsó város a Moonlight Falls? -
Bal0924 #32047 Köszi. -
Ironman2 #32046 Sims3.com-on ott van legalul a kódbeváltás link! Természetesen regisztrálni is kell elöbb oda -
Bal0924 #32045 Sziasztok.
Most kaptam kézhez a sims évszakokat.
A kód ami aktiválná, a jégbár?, hová kell írni a kódot? -
#32044 Lehet, hogy a készítője nem frissítette még, hogy kompatidilis legyen az évszakokkal? -
#32043 Front ide vagy oda nálam az alvóka jól be van állítva, délután a tévé annyira le kötött, hogy el is aludtam...DDDD
Aha, szóval egyedi fekvenced van...én inkább gyárit használok.:) -
Gólya #32042 na...front?
annyira vagyunk, hogy most csak az ágyazást nem veszi figyelembe a takarítási opciónál...meg kéne próbálnom majd egy gyári ággyal...talán a custom holmival nincs jóban...?
no majd ha lesz annyi pénzünk, megnézem -
#32041 Végül is az biztos, hogy a kemencére talán mindannyian "vevők" vagyunk, ha a városra nem is. -
#32040 Hát össze lehet a simeket ugrasztani "csak úgy" indokkal, nem? -
#32039 Most még az én játékom is jól üzemel, de délután várost készítek, ha csak el nem alszom, mert alig aludtam valamit az éjjel....csak azt nem tudom miért? -
#32038 Nagyon úgy néz ki, hogy lesz felszolgálás. Bár lényegtelen, de mintha pizzát sütne meg szolgálna fel...azt viszont nem tudni még, hogy kenyeret lehet e majd sütni a kemencében. De a legutóbbi live után írták, hogy pizzát, Kalconét...stb. ilyesmiket lehet benne sütögetni.:) -
Ironman2 #32037 Látom az ott süti a kenyeret,majd fel is szolgálja rögtön.Akkor már lesz éttermi kiszolgálás is? -
#32036 Pedig jobban örültem volna, ha visszatér a viszályuk a játékba..DD -
#32035 Most le leszel kardozva lucifer!
Kiderült, hogy tényleg egy Sims 2-es család név szerint: Monty család ( Veronavill) átköltözött a Sims 3-as Monte Vistába de ez most még az előtt történik, mielőtt össze ugranának a Capps familiával!!!!
(Forrás: simsvip.com) -
#32034 no idea.. -
#32033 De akkor mégis hogyan szervezzen az ember? -
Gólya #32032 nézz szét a közösségi területek között - van olyan, ahol pl. egyben van a kórház-tud.kutató, a városháza-katonaság-rendőrség -
#32031 Nekem is van benne kultúrpark színpaddal, a karaokés bár, a kávézóhoz is építettem színapodt, van elixíres üzlet, letettem már a vajákosok kocsiját is, meg a fiatalító forrást, átépítettem ugye a parkot, csináltam rá fesztiválokat, a wellnessközpontba letettem a masszázsasztalokat, és az ugródeszkát a medencéhez, meg barnító kabin is van ott, a hegyi szállodában meg van jacuzzi és a svéd szauna. Kedvencem az a hegyi szálloda, télen főleg hangulatos. Hidden Springs szerintem a legszebb város. -
#32030 Hogy kell összevonni? -
#32029 tudom, nekem is ezt írta... hogy csináljak helyet. Kipakoltam az egész nappalit, volt vagy 6x8 négyzetméter, és nem fért el... a képeken pedig csak 4x4nek néz ki. -
Gólya #32028 ez egyelőre a gyári...mondjuk csodálkoztam kicsit, mert valahol írta valaki, hogy derült égből esik az eső - hát én megnéztem, olyan tisztes felhők futkostak az égen, hogy öröm volt nézni, úgyhogy nem tudom, annál az illetőnél mi lehetett a gond
Hidden Springs-be települtem - kicsit ritkítottam a városon (üres telkeket leszedtem, üres házakból selejteztem), a kórházat-tud.kutatót már összevontam, meg még próbálom majd a többi közösségi helyet is összevonni (már amiket lehet)