44549
-
#32107 De még csak azt a hülye évszak gömböt sem látom sehol sem a telek szélén, most nézem, hogy az sincs sehol... -
#32106 Hát nálam sem rakott le magától fesztivál helyszínt úgy kezdte. Aztán le tettem úgy találomra egy twinBrook-i fesztivál telket, de azon sincs semmi, olyan mintha csak egy normál park lenne. Ezek szerint még ezután kellene be rendezni fesztivál parká...de azért most ne, hogy el kezd magadat össze karmolni. Nyugi...ez ilyen...így van - és elég hülyén - megcsinálva...végül is annyiból jobb, hogy mindenki tetszése szerint rendezheti be...DDDD Rád meg nem gondoltak, hogy az ilyesmit utálod...DDDDD -
Coolfire #32105 Igen,a goldot vettem meg. -
#32104 A deluxot raktam fel...gondolom, hogy nálad is az van fent....na, be megyek és megnézem.:) -
Coolfire #32103 Oké addig nézem a Columbot. -
#32102 Most rakom fel a várost, majd mindjárt be megyek oda és meg nézem én is, hogy mi van ott a fesztiváltelkekkel. -
Coolfire #32101 Akármelyiket teszem le,nincs rajta egy bódé sem,csak sima park.Most nézem,ő kinevezett egy parkot,de abban sincs semmi. -
#32100 Hogyhogy nem működik a fesztivál helyszín, nem tudtál be menni a telekre, vagy mi? -
#32099 Jó lenne ha lehetne rendezni benne némi csetepatét... -
Coolfire #32098 Most basz szét az ideg.Idáig szenvedtem ezzel a trágyadomb Lucky Palms betelepítésével,és nem működik benne egy fesztiválhelyszín sem.Most bugos szar az egész v. hülye vagyok.Már pedig olyan szépen berendeztem.Mondjuk az gyanús volt,hogy semmi épületet(tűzoltóállomás,szeméttelep etc.)nem rakott le,és a fesztiválhelyszínt sem kérdezte,hogy hova tegye..
Mi a gránátot csináljak?Én nem tudom,és nem is akarom berendezni.
Valami tipp?Mert repülni fog ez a szarkupac úgy ahogy van. -
Coolfire #32097 Hű,még egy Colosseum is lesz benne?Ez igen.:)) -
#32096 Ismét jöttek újabb Monte Vista képek
-
#32095 Biztos ki fogyott belőle a víz... -
#32094 Tessék, ITT a leírása, hogy építhetsz üvegházat. -
Bal0924 #32093 Üvegházat hogy lehet építeni? -
Bal0924 #32092 Ez lemaradt.
Csak nálam, vagy másoknál sem látszik a locsoló vize? Látszik hogy mozog de még sincs víz... -
Gólya #32091 nem bizony...neked is kell valamit csinálni:)
-
Bal0924 #32090 Az ültető ládában nem locsolja meg a locsoló a növényeket? -
#32089 Már van amúgy nagyon szép TSR-es karácsonyfám is...bebe!
Ez az:
-
#32088 Úgyhogy a játékban is benne van már! -
#32087 Köszi, de az is meg van már, mert bent van a listában, hogy mit szedtem le/vettem meg eddig.:) -
Coolfire #32086 Kösz nem kell,most "lopom el" a mysimsesektől a karácsonyi ingyenes szetteket.Linkeljem?:) -
#32085 Az a baj, hogy azt már én sem tudom, pedig egyszer már az összes ingyenest le szedtem, úgyhogy esetleg le töltöm azt ami neked kell , ha így megfelel és átdobom hozzád. -
#32084 Igen, az lesz, amit kem mutatott valóban, mert minden zugba bele lestem a játékban, hogy úgy mondjam, de sehol sincs ilyen naptár. -
Coolfire #32083 Az ingyenes storet hol lehet az oldalon megtalálni?Mert a mysimsen írták azt az őszi vackot,azokat leszedtem. -
Coolfire #32082 Azt nem hiszem.Inkább tényleg az,amit Kem írt/mutatott. -
#32081 Gondoltam...csak a kérdésedre válaszoltam. -
#32080 Na, majd mindjárt be megyek a játékba azt utána nézek, hogy hol lehet...Mert ha egy rendes naptárról van szó, akkor vagy a fali díszek között kell lennie, vagy a vegyes díszeknél. -
Coolfire #32079 Tényleg?
Ennyit még én is tudok,bibííí.:) -
#32078 Akkor nincs csak az van ki írva ennél a résznél, hogy munkanélküli.:) -
Coolfire #32077 Ez az hogy sehol.Csak mindenhol azt olvasom,hogy be vannak karikázva rajta az ünnepek. -
#32076 Ergo nincs, de nálam szombatra szoktak esni az ünnepek. -
Coolfire #32075 Oké.És ha nem dolgozik,ergo nincs ilyen panel?:) -
#32074 Hát mongyuk nem kéne így elsőre mindjárt bele ugrani a közepébe az biztos.:) -
Coolfire #32073 Én meg belecsinálok mindjárt,ha most sem lesz jó a grill.
De lehet,hogy először egy szóló simmel kellene megismerni,és nem egy hattagú családdal.:) -
#32072 Egyáltalán hol láttál olyan naptárat? -
#32071 Itt, munka információknál. -
#32070 DDD...attól nem tartok, hogy bele pusztul az evésbe.
Ha nincs olyan naptár csak szólj és csinálok egyet a játékba. -
Coolfire #32069 Hol?:) -
#32068 Munkanapoknál nézd sim-ednél.