44549
-
Coolfire #32147 Nem találom a gömböt...azt hiszem lassan feladom,és lezúzom ezt a szart.Pedig most még a grill is működik. -
Gólya #32146 hát én téged tunikán foglak billenteni...ne fájdítsd itt a szívem...úgyis mindig le vagyok maradva hozzátok képest egy-két héttel -
#32145 Jobb ha ezt is tudod erről a gömbről: Az évszak gömb alkalmazása arra is jó, amikor saját egyedi tervezésű fesztivál telket készítünk és minden évszakhoz a saját elképzelésünk szerint szeretnénk a helyszínt be rendezni.:) -
#32144 Még mindig jobb ez a megoldás, mint ha nem tudnánk róla, hogy ezt így is meg lehet oldani.
Szia, jó éjt! -
#32143 Ezt el is mentettem és majd délelőtt be is rakom a FAQ-ba... -
Coolfire #32142 Remélem ez csak átmeneti szopás. -
Coolfire #32141 Oké,kösz.Majd megnézem.Pá!:) -
#32140 Okés, majd meg oldod...de ezt a leírásomat is be fogom tenni a FAQ-ba.:) -
#32139 A kód nélkül nem látható!:) -
#32138 Az a gömb az évszak állító!
-
Coolfire #32137 Az a kis golyó az?És a kód nélkül is szokott lenni? -
Coolfire #32136 Most egy darabig hanyagolom,mert felhúzott.:)De majd megnézem,most megyek alukálni.:) -
#32135 Nézd meg a képen, ott van középen pont a kút mellett! -
Coolfire #32134 Mondtam,hogy nem hiszem el? -
#32133 Csináld meg akkor úgy, ahogy leírtam és nézd meg a képen, hogy már jó is...igaz, hogy ezt én raktam le, de végül is már jó!!!! -
Coolfire #32132 Jó,de én még olyan évszak gömböt sem találtam.Azt sem tudom,mi az.:) -
#32131 Íme, hogy lásd:
-
Coolfire #32130 Sunlit Tides sem jó. -
#32129 Meg van a megoldás Coolfire!
1. A telket a városszerkesztőben beállítod "Bejárható" közösségi teleknek. Majd ki választasz egy fesztivál parkot. Én Lucky Palmsba be dobtam a Sunset Valley féle fesz.parkot..Sima park lesz először, de ne aggódj.
2. Menj be a telken vásárlás módba majd írd be a titkos kódot a konzolba, és ezután keresd meg a telken az évszak gömböt.
3. Nyomd le a Ctrl+SHIFT billenyűket és kattints rá az egérrel a gömbre, majd válaszd ki az Évszakok beállítása opciót. És válaszd ki mongyuk a "Nyár" évszakot....és meg fog minden fesztivál épület rajta jelenni. -
Coolfire #32128 Nem jó,nincs benne a cucc. -
#32127 Nálam még mindig ugyan az a helyzet LP-ban. -
Roccio #32126 én ma meg fejeztem be a teljes telepítést most úgy néz ki hogy jól működik :)
de ez a store patch miatt én már hozzá nem nyúlok kifárasztott eléggé már a a telepítgetés..
de eddig jó :) amúgy ... -
#32125 Majd mingyá meg lesem megint...csak a kádból ki kellett előbb másznom...DDDDD -
Coolfire #32124 Már nem tudok aludni a pipától,megnézem ST-t.Ha az sem megy,akkor szinte 100%,hogy az a szar kavar.Viszont a patch meg pont arra hivatott,hogy összedolgozza a storet az évszakokkal..
Köszönjük ismét The Sims Studio.. -
#32123 Okés, ki szedtem...meg ugyan ott van egy Download mappa abban is voltak fájlok, amiket letöltött, na azokat is ki hajítottam onnét...:) -
#32122 Köszi, ezt sem tudtam...akkor csak azt szedem ki.:) -
Coolfire #32121 Azért ne szedd le a játékot,mert az abba nem ír bele.A mentésiben a ContentPatchban van .package fileként.Elég,ha azt törlöd. -
#32120 Még jó, hogy tegnap biztonságit mentettem és csak ma raktam fel ezt a stores szart, így legalább nem kell mindent előről kezdenem e miatt! -
#32119 Holnap leszedem a játékot és fel rakom, de ne legyen nekem benne ez a szar store patch...csesszék meg! -
#32118 Coolfirenak és nekem viszont előtte volt bent minden, most meg ez a szar megy! -
#32117 "Nem lehet,hogy a store patch kavar?"
Tuti, hogy az kavart be, most, hogy így vissza gondolok rá... -
Roccio #32116 nálam is frissített a store pack de még utána raktam bele csak a tartalmakat .... -
#32115 Lehet, mert azt ma én is fel tettem...sőt, jó hogy mondod: Be kellett újra raknom a melegházat is, mert se a komposztáló sem a szotyinövény nem volt bent a játékban...csak a dbc-kben...kellett azt a store patchot fel tennem! -
#32114 Rendben.:) -
#32113 Le raktam próbaképpen a sajátomat, amit az álomszigetre csináltam, az viszont jó....minden benne van.:) -
Coolfire #32112 Köszi ne fáradj.Ha ez nem jó,más sem lesz.Megyek máshová majd,ha lesz még kedvem valaha is ezzel a fossal játszani. -
Coolfire #32111 Nekem RV-ben berendezve rakta le a fesztiváltelket(SV-ét).Rohadjanak meg.Nem lehet,hogy a store patch kavar? -
#32110 Figyu, ha esetleg érdekel a fesztiválparkom - csak át festem a park útjait, hogy passzoljon ehhez a sivatagias helyhez - akkor azt feltöltöm neked ide, majd mindjárt dobok fel képeket róla. -
#32109 Szóval nálam se jó! -
#32108 Ez hülye!!!! Azt írja, hogy csak egy gömböt rakhatok le a telekre mert már egy van. De az meg hol a francba van nem látni sehol sem. Barmok.