44549
-
Coolfire #32307 Na ezt sem tudtam.És hogyan? -
#32306 Kedves fórumozók!:)))
Hoztam nektek egy képekkel illusztrált leírást amelynek segítségével le tudjátok cserélni a sims3.com oldalon a fiókotokban az avatar képet a kedvenc simetekére. Csak regisztrált játékkal rendelkezők tudják lecserélni az avatarjukat! A leírás PDF formátumú...És a FAQ-ban is meg fogjátok találni!
Sims 3 avatar lecserélése.pdf (1.51MB)
http://www.sendspace.com/file/u4q98w
-
#32305 Monte Vista kereskedelmi dvd magyar borítója
-
#32304 Azokat el is lehet távolítani ám...fák, kövek stb...törölhetők éppen úgy, mint a telkek cuccai.:) -
Coolfire #32303 Tudom,emlékszem rá.Viszont a tereptárgyak miatt nem engedi. -
#32302 Gondoltam, hogy így érted, már mint, hogy külön lakjanak...DDDD -
#32301 Akkor tegyél le nagyobbakat, biztos emléxel rá, hogy van egy mod, amivel tudsz le rakni egyedi méretűeket is. -
Coolfire #32300 Külön házikókba gondoltam,majd a feszteken összejönnek.:))
Az nem tetszik a szigeten,hogy tele van pici(20x20,25x25)telkekkel,ami nekem legalábbis-semmire sem jó. -
#32299 Van egy videóm, amin 4 Gyuri döngöli a táncparkettet egyszerre, már az is elégg látvány...DDDDDD -
#32298 Ja, a csepp formája miatt vannak oda...no, meg a nem kicsi kardjáért!
Már mint az összes Gyurit egy helyre? -
Coolfire #32297 Költöztesd be az összest ST-be.Micsoda buli lenne.:) -
Coolfire #32296 Ez az!A habteste az oka!:))Megfejtettük a rejtélyt.:) -
#32295 -
#32294 Az a klónja...DDDD, amelyiket rajongók ostromolják. Meg van az Alma is csak az a másik Gyurival éppen a gyerek érkezését várják egy másik városba...csak most újabban bele habarodtam Álomszigetbe és az egy szem verziójú simemel játszom a szigeten...:))) -
#32293 Gondolom, néhány közülük oda osont a sövényhez az éj sötétjében azt a mobiljával csinált a simemről képet pont akkor mikor meztelenül mászott be a jakuzziba... -
Coolfire #32292 Vannak Gyurinak rajongói?
Ja az Alma.:)Tényleg vele mi van?Beszakították már együtt a tó jegét?:))) -
#32291 Nem szükséges regizni, anélkül is folyamatosan küldik a simemnek a leveleket a hölgy rajongói...DDDD -
Coolfire #32290 Aha..akkor csak úgy spontán küldözgetik a szerelmes levélkéket?Azt hittem,hogy regizni kell a társkeresőn.:) -
#32289 DDD...Nagyon le van maradva a simemtől az ipse. -
Gólya #32288 nem...társkeresőőőőő? minek az? van olyan jó csaj szerintem a simem, hogy nem kell keresnie:) (amint azt a történések is igazolják:D) -
Ironman2 #32287 Tényleg! Igazad van! Azt már anno is lehetett! De jó! Hogy mik nem vannak! Azért nyáron ne rakd ki az udvarra! -
#32286 most jut eszembe, hogy az állomállásos szoborfaragó állvánnyal lehet csinálni bármit jégből. Jó kis kiegészítőket a jégbárhoz... szobrokat, de még bútorokat is! -
Ironman2 #32285 Állati! Nagyon hangulatos! Főleg a felső kép! -
#32284 Éjszakai korcsolyázás...
Joschka, nem is tudtam, hogy a kuzinod Hidden Springs polgármestere
És tavaszodik! -
#32283 Tényleg? -
#32282 Jól megkavarták.. -
Coolfire #32281 Olvasd el a mysimsen.:) -
#32280 Akkor hogyan lehet majd megvenni? -
Coolfire #32279 Ilyen levélkéket csak akkor kapsz,ha regisztrálsz a társkeresőbe? -
Coolfire #32278 Gáz lesz Monte Vistaval.A storeban nem lehet majd megvenni,most olvasom.Vehetjük az internetről. -
#32277 oh értem én még nem kaptam:) -
Gólya #32276 postaláda -
#32275 Nálam pedig házas a sim-em, szóval ezért érdekes.. Meg amikor telefonon jön, hogy akarok e randizni vele.. -
#32274 és hova kapjátok ezeket gépen vagy postaláda nekem egyse jött?mókusok meg honnan vannak nekem nincs?nincs állatos kiegem lehet azért? -
Gólya #32273 jaj, az jön ám az enyémnek is - de nála még érthető is...egyedülálló
viszont a hites boldog házasságban élő simjének is majd napi rendszerességgel jön:)) -
#32272 Nálam ilyen gond még nem volt nagyon.. Viszont ezek a szerelmeslevelek.. Minden nap jön vagy 3..DD -
Gólya #32271 én simemért is jött már jégesőben - meg szakadó esőben is
meg különben is...panaszt fogok tenni a városházán...minden eső alkalmával egy óriási pocsolya keletkezik a kapum előtt...hát ezért fizetem az adót? -
#32270 De pont jégesőben kell jönnie a munkásautónak.. Így hamar tönkremegy.. Amúgy meg az udvar teli van mókusokkal nálam..DD Egyet be is fogtam..DD -
#32269 Hogy ti miket össze nem vesztek... -
Gólya #32268 ...és néha egyebet is...khmmm...