44549
-
Ironman2 #32347 A napraforgó meg szó(a)rja a csillagokat,én meg adom el őket sorban -
Ironman2 #32346 hehe,mindegyik simnél azt írja ki hogy:
-Ez a ház egyszerüen....elképesztő! Valaki nagyon tud élni!
(a csudás telektől) -
#32345 Parkban láttam én virágot, gyors le is szedtem egyet..DD -
Ironman2 #32344 Dicsak! Egy azália termett a kertben:
-
Ironman2 #32343 Na elkészültem a felújítással,maradt 652 simoleonom:
-
Gólya #32342 wow...ez jó...már csak el kell jutnia akkor a csajszinak addig a szintig:)
haladgat, már a fürdőszoba "működőképes":)
tényleg, hanyas ezermesterség skill kell hozzá? -
Ironman2 #32341 Az a kőhajítás melegháznak a teteje,elvileg nem kéne átengedni az esőt,de mégis átmegy rajta.DD -
#32340 A tetőt úgy tested, mint a többit, vagy csak tárgy? -
#32339 Igen az, saját készítésem, mármint magam építettem fel a store és egyedi cuccokból.:) -
Ironman2 #32338 Kicsi üvegházam a kertészeti állomással
-
#32337 Ez saját készítésű kajálda? -
Ironman2 #32336 Bent vagyunk amúgy a játékban,aki akar jöjjön! -
#32335 Mert nem jutott eszembe...DDDDD -
Coolfire #32334 Ha már elrakta a simed,akkor vedd ki a hátizsákból,és kiadja(persze,ha van hozzá elég skilled). -
Coolfire #32333 Mégsem mondtad... -
#32332 Hehe...az öregasszony rókázott a romlott fagyitól a csaj meg kéccer le fejelte a laptopját...van ám itt élet...DDDD
-
#32331 Íme a legújabb hacukám...mitha rám öntötték volna...csak még nem csorgott le teljesen...
-
#32330 Hogyan lehet fejleszteni őket? -
#32329 DDD...idióta tündi-bündi, a másikról majd le rohad a gatya ez meg itt balonkabátban díszeleg...
-
#32328 Az nem, de épp most löktem le a matracról, hogy másszon vissza a vásártérre...vagy mi a neve. -
Ironman2 #32327 Kiszorítja a vízet.DDDD
Arkhimedesz törvénye -
#32326 Mert? -
Ironman2 #32325 Nem volt dagály? -
Ironman2 #32324 Igazi vurstlihangulat! -
#32323 Utána jöhet egy kis testmozgás...
Már mint úgyis viszi a víz a matracot...tehát mozog a test...a matraccal együtt...a vízen...
-
#32322 DDD...nyaljuk a fagylaltot...
-
#32321 Nem tudtam, mert én is csak fel kaptam az ernyőt, de még nem néztem meg...DD
Azt én is tudom, mert amikor a napocskákat be dobom a komposztálóba akkor rászórja a növényzetre és egyből egy szinttel feljebb emeli a fejlettségi állapotukat.:) -
#32320 Most éppen játékban vagyok.DDD
Mennyi minden van itt, mint a búcsúban...
-
Coolfire #32319 Te sem tudtad?Én is csak akkor jöttem rá,mikor letettem ötöt a földre.Vették fel szépen libasorban,de a szülőknél kijött a barkácsoljon,és a fejlesztés(ek) opció(k).
És még valami:azt tudtad,hogy simán a pici napocskákkal is lehet "trágyázni"?4 adagot ráküldtem a növényekre,és rögtön kifejlett tökéletes minőségű szellemchillim és fokhagymám lett.:) -
#32318 Köszike, akkor a simem nyeles fészerét fel is fogom fejleszteni! -
#32317 Szívesen!:)) -
Coolfire #32316 Köszike!:) -
#32315 Sajnos a "kurzort/kéz eszközt a Fraps sem tudta rögzíteni.:( -
#32314 Hát nagyon egyszerűen megy az egész:
1. Be mész a városszerkesztő módba.
2. Ott meg baloldalt van alul az a kis négyzet "Világszerkesztő" néven. Azt is nyomd meg.
Ennél az a jó, hogy a Világszerkesztőben rá is tudsz közelíteni a városra...
A sárgával megjelölt három fát fogom ki dobni, egyesével a hely csináláshoz...
Vidd a kurzort a törölni kívánt tárgy fölé, ami azonnal kéz formájúra vált majd kattints, hogy meg fogjad és a "Delete " gombot megnyomva törölheted is a tárgyat.
Majd miután töröltem egyenként a három fát már elég hely van egy telek lerakásához. Ennyi!!
-
Coolfire #32313 Gólya!
Rájöttem a "kínai ernyők" titkára!Lehet őket fejleszteni,hogy v. ragyogjon,v. törhetetlen legyen.Gondolom,így már jobban bírja a kiképzést.:) -
Coolfire #32312 Az lesz,a mysimsen is megerősítették.:)Most visszaléptem,még megvan.:) -
#32311 hát nem tudom.mindegy nekik fiú lány lehet kislány is xd de am tényleg inkább bug :D -
Coolfire #32310 Csak nem pedók,hogy egy kislányt ejtsenek teherbe.:)Lehet,hogy tényleg elvitték,de én bogárra gyanakszom. -
#32309 az mivel jobb?teherbe rakták szegényt akkor :| jobb hogy kiléptél:) -
Coolfire #32308 Bazzeg eltűnt az egyik simlány hipp-hopp a háztartásból.Ez mitől van?Biciklizett hazafelé a suliból,és teljesen eltűnt,mintha nem is lenne.Most kiléptem mentés nélkül,de ha "csak" az UFO-k rabolták el,tökön szúrom magam.:)Ez most jutott eszembe kilépés közben.:)