44549
-
Ironman2 #32387 Modthesimsen fent van a legújabb Lighting Tweak 4.0.Az 1.39-es javítással kompatibilis:
http://www.modthesims.info/download.php?t=490659 -
Ironman2 #32386 Most vetted meg az Évszakokat? -
Ironman2 #32385 -
#32384 Na ja, addigra kész is leszek pont a városkámmal.:) -
#32383 Tök jók azok a harisnyák a pipaszár lábain...DDDD -
#32382 Ja, sok mindent... -
Gólya #32381 szegény asszony - igen sok mindent kellett kibírnia az évek során:))) -
#32380 Na, ez meg itt Facsönghi Jani'bá meg a felesége Erzsi néni...
-
#32379 Be mászatod a vízbe a simet és rákattintasz a vízre, majd megjelenik vagy 5 interakció...és ha jól emléxem, akkor a "Lazítson"...vagy milyen parancsal lehet rá küldeni a matracra. -
#32378 De, csak most megint említettem...hátha nem ugrik be...DDDD -
#32377 köszi és matraccal hogy lehet a tengeren napozni?:) -
Coolfire #32376 Ezt nem tegnap beszéltük?:) -
Gólya #32375 most csinálsz új várost, amikor nyakadon Monte Vista? -
#32374 Majd valahogy el viselem (a játékban) a latyakot mikor el kezd olvadni a hó... -
#32373 A telet az éppen most készülőben levő újabb kisvároskámba fogom be vezetni... -
Gólya #32372 te igen:)
én viszont imádom a telet is...ahogy olvad a hó az eső nyomán...nagyon jól megcsinálták:) -
#32371 Én el vagyok ilyen effektek nélkül is, mert Álomszigeten (nálam legalább is) azúrkék az ég, úgyhogy tök szép minden... -
Gólya #32370 azannya...mozog az árnyék is, ahogy hajladoznak a fák...
hűűűű...nagyon jó
és bírja a mi gépünk is...jeeeee
és figyelembe veszi a látótávolságot is...ami tárgy távolabb van, annak az árnyéka is kisebb már -
#32369 -
Gólya #32368 nem kő'...a balancedet választotta apuka - maradunk az arany középútnál:) -
#32367 Tegyél fő előtte napszemcsit azé... -
Gólya #32366 ejnye:)
most lesz a fény próbája:) majd lesek innen a sarokból:) -
#32365 Nem szedtem le, mert most éppen egy vén falusi banyára akarok eredeti magyar öregasszonyos ruhát kreálni...DDD
Csak sikerült azt a hülye fejkendőt rá adnom...nagy küszködve. -
Ironman2 #32364 Az apa artista,az anya meg most megint szülni megy -
Ironman2 #32363 Azért,mert még nem ültettem.2 napraforgó már szórja rendesen a csillagokat -
Gólya #32362 naaa...
Joschka (milyen kapós lettél:DDD) !!!
hites most töltögette azt a múltkori melissás telket - ami fénymod van benne, az az eddig használtnak (az ezer meg egy évesnek) a javított kiadása
leszedted már egyébként? csak regizni kell és free az egész
ja és most mondja a hites, hogy a cirillbetűs .rar-okat át kell nevezni, mert nem lehet utána kibontani - persze lehet, hogy ez csak nekem újdonság:) -
#32361 És, már válaszoltam is neked ottan... -
Era40 #32360 jóska..gyere át a warezbe légyszi -
#32359 Ezt? Hát ezt magam tákoltam össze a városomhoz...stores meg egyedi cuccokból.:))
-
Era40 #32358 asszem nekem az 1.39-es van fent -
Era40 #32357 melyik az utolsó patc?? -
#32356 ezt hol lehet megtalálni ezt a helyet?mi a neve?:) -
#32355 Meg szotyi napocskákat is bele lehet a komposztálóba gyömöszölni, mert nálam a napocskákat is elfogadja a zőccség/gyümin kívül.. -
Coolfire #32354 Ez a Pék család kéglije?Van kenyérkereső a családban,v. mindenki GYES-en van?:)) -
Coolfire #32353 Random nőnek?Nekem is kell ilyen virágocska. -
Coolfire #32352 Nem egyforma a gépünk.:)Nekem ez haladás.Azt hittem beáll az esőtől.:) -
Coolfire #32351 Miért adod el?Trágyázz vele,úgyis van SarjaMax állomásod.:)4 adag és "kész" a kifejlett növény.Nekem csak az a bajom vele,hogy csak zöldség/gyümölcs lehet komposzt(a lehullott levelek lennének még logikusak),de a többi kacat nem jó neki. -
Coolfire #32350 Sajnos azt nem tudom,mert 10-en van.Olyan 6-7 körülire tippelek,kábé onnantól tudnak felspécizni tárgyakat.:) -
Ironman2 #32349 Nem fogja vissza,csak mindig az időgyorsítás után bolondul meg néha.Azt még mindig nem tudták kijavítani úgylátszik -
Coolfire #32348 Nekem most az a legnagyobb élményem,hogy tegnap mikor mentettem elkezdett esni az eső.:))
És nem fogta vissza a gépet,pedig szakadt rendesen.Talán akkor már a hó sem fogja.:)