44549
-
#44509 Kocka lada már van a játékban... má csak trabi, záporjóska, skoda, volga,wartburg, meg a kispolszki kell.DDD -
#44508 Az egy másik város volt... most, hogy így mondod lehet, megcsinálom újra azt is...Összeszedegetem majd a régi kotla szocilista kocsi modelleket is... dísznek az út szélére, hogy még retrósabb legyen az egész.DDD
Nagy kedvem van játszani a 3-al, mert ugyi nyitott világú...meg minden.
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2019.10.10. 13:35:32 -
Ironman2 #44507 Király!
Azok a ruszki panelházak jók voltak! :)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.10.10. 13:21:36 -
#44506 No, megalkottam újra Timkaland városkámat, mivel valamiért elveszett... és hát a simemet vissza szerettem volna hozni a trópusokról egy ilyen mérsékelt éghajlat alá is. Egy csomó cuccot a telekhez újra kellett gyártanom, hogy minden meglegyen.
-
#44505 Hopszi, megint meg van a robotom a játékhoz.
-
Ironman2 #44504 Rosszul irtam,mert nem építés közben,hanem utána élő modban nem engedi a mentést,már mindent kipróbáltam,és ugyanolyan szar. -
#44503 simán használni kell hozzá a nraas-t amivel akár fél napot is képes hiba nélkül futni -
Ironman2 #44502 Köszi! Örülök hogy ide is benéztél,két túlélőjáték közt.Azért a Sims3 alapjáték király volt,aztán mikor elkezdték szarni hozzá a kiegeket,szép lassan egy optimalizálatlan bughalmaz lett belőle,konkrétan a Nemzedékek kiegészítő óta kezdtünk mi is megkopaszodni,mert azóta vált rémálommá az egész.Igaz lassan helyrepofozták a végére,és az utolsó peccsel,meg a mostani gépekkel már szépen elmuzsikál ez a játék.Bár most sem ajánlatos minden kiegészítőt,és Stuff-ot rátelepiteni,de ha kihagysz egy kiegészítőt is,akkor meg nem ér semmit se az egész. -
Norbertboy #44501 Van egy haverom, Fox Mulder. Szóltam neki, amint rájön a dologra rögtön szólni fog. Hajtúrás ellen légy kopasz! ;)
Remélem még haverok vagyunk! ;) Peace ;) -
Ironman2 #44500 Valószinü hogy az új rendszer valamelyik mostani frissítése vágta haza a játékot.Szóval ha valakinek friss rendszere van,és próbálta mostanában épités közben a Sims3-at menteni,akkor irja meg nekem.Köszi előre is!
szerk:az első mentés sikeres,csak a másodiknál lép örök vadászmezőkre a mentés képernyő
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.07.10. 03:19:09 -
Ironman2 #44499 Hahó azoknak akik még tolják a Sims3-at! Igaz még mindig többen vannak az elcseszett négyesnél.Szóval fészbúkon is leirtam a problémámat,köszönöm előre is a segítséget az ottaniaknak,de sajnos nem jutottam semmire se előre,így ezért ide is leírom,miről van szó.
Szóval,arról van szó hogy az anno kedvenc játékom baszik menteni másodszorra ha játszom egy saját telken ahol vagyok,és belépek építés módban.Tehát először müködik a sima mentés,majd amikor belépek épités módba,és választom a mentés másként opciót,akkor pörög-pörög a mentés az örökkévalóságig,nem áll le még 20 perc után se.A legszebb az hogy ezt laptopon próbáltam ki először,és nagy örömmel rámentem a saját asztali gépemre,mondom ez amúgyis jó ami nálam van,erre ugyanezt produkálta mint laptopon.Mondom miafasz,mikor még egy éve jól mentett,meg semmi probléma nem volt vele.Rá is ment a kisérletezésre egy szép szombati napom,kb kétszer kellett hajat mosnom,mert annyira széttúrtam,főleg a laptopos betöltéskor,volt amikor be is aludtam,de ez lényegtelen.A lényeg az hogy amiket próbáltam:
-Teljesen szűz telepítés,semmi CC tartalom,Dokumentumok mappa is szűz volt,megvártam mig újra létrehozza a játék.Mentés semmi,és amit most próbáltam ma utoljára,hogy új karaktert índitok a CAS-ban,és leraktam egy gyári házba ahol nincs senki,visszaváltok városnézetbe,ekkor még jó,el is tudtam menteni,és raktam le egy üres telket amire gyorsan felhúztam egy kicsiny házat,újra visszaváltok városszerkezstésbe,erre végtelen ciklusba vált a betöltés. Ennyi
Egyébként mindkét gépen win 10 van felupradgelve a friss változatra
-
Gólya #44498 természetesen csak az alap :) bár ahogy látom, a többi ára se szállt el túlzottan -
Ironman2 #44497 10 euro a játék a steamen!
-
#44496 vajon nincs olyasmi program amivel facebookról lehet ismerősöket bele importálni a játékba? csak úgy a szomszédságba
vagy valami könnyü de részletes karakter készítő nem létezik? -
Bal0924 #44495 Sziasztok
Melyik a legjobb térkép, ami szinte mindent főbb kiegészítőt tartalmaz?
És nem akadozik. Mint a Szigetvilág térképe. -
lia1214 #44494 sziasztok! megvan valakinek a book of talent ami jó 1.63-as verzióhoz? előre is köszi! -
Gólya #44493 teljesen jó, bár az animáció a spirál lépcsőhöz hasonló, ez nem befolyásolja a simek közlekedését -
#44492 Csak ez van:
https://www.thesimsresource.com/downloads/details/category/sims3-objects-buildmode-stairsrailings/title/cottage-half-landing-stairs-(right)/id/1115085/
Azt viszont nem tudom, hogy ez használható e, vagy csak dekoráció. :)
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2017.01.22. 22:26:52 -
Plata #44491 Ha modderek csináltak akkor biztos,de gyári szerintem nincs,mivel már rég nem foglalkoznak a sims 3-al. -
#44490 üdv. rég voltam erre, nemsokára be akarok szerezni egy jó ssd-t és felrakom az új gépre a sims 3-at :D összes kieggel, stb.
változott már a régi helyzethez képest ( kb 3. éve játszottam utoljára a játékkal), akkor nagyon hiányzott egy U lépcső forduló. Azóta van már? -
Ironman2 #44489 Ja,épp azt néztem tegnap én is.Van kép a bőrükön. -
Coolfire #44488 Ez még mindig rohadt drága... -
Ironman2 #44487 Amúgy meg go a csúnya topikjába,felül katt az üres kockára! -
Ironman2 #44486 A Kalmárkirály készletet kell letölteni/megvenni a storeból,az ad olyan szönyegeket amin árusítani lehet,és egy bejárati ajtót is,meg pénztárgépet! Közösségi telekre érdemes rakni,mert akkor sokan jönnek!
http://store.thesims3.com/productDetail.html?productId=OFB-SIM3:69059&categoryId=13145§ion=UpSell
Mivel külön nem kapható,ezért Mindnight Hollow-al együtt kell megvenni:
http://store.thesims3.com/midnighthollow.html?&categoryId=12642§ion=UpSell
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.19. 23:00:44 -
Ironman2 #44485 Isla Paradise-nek van módositott változata,amiben rengeteg hibát javitottak a tajvaniak (Sekura a netshow fórumból),sokan ezt használják:
http://www105.zippyshare.com/v/j0FMivM1/file.html
Ide kell bemásolni,felülirva az ott lévőt! (elötte csinálj róla biztonsági másolatot a world fájlról!):Program Files (x86)/Electronic Arts/ The Sims 3 Szigetvilág/Gamedata/Shared/Nonpackaged/Worlds
Ettől függetlenül még kell az Nraas errortrap is!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.19. 22:54:19 -
#44484 Köszi! Kipróbálom. Egyébként az akadás az Isla Paradise városban volt. Most a Sunset Valley-ben nincs gond. Nincs a játékban olyan lehetőség mint a Sims 2-ben, hogy saját boltot nyithatsz? -
Ironman2 #44483 Kellenek az Nraas modok,azok javitják! Vagy legalábbis csak az errortrap! A dokumentumok/electronic arts/the sims3/Mods/Packages mappába kell rakni őket.Kézzel kell létrehozni ezeket a mappákat,és a Mods-ba,a Packages mappa mellé kell egy resource.cfg nevü fájl is:
http://www70.zippyshare.com/v/7LyoR2V0/file.html
mert csak igy olvassa be a modot!
Töltsd le a verziószámodhoz megfelelőt innen:
http://nraas.wikispaces.com/ErrorTrap
Nekem az 1.67-es verzió van fennt a Sims3-ból.
Csomagold ki,majd másold be a mods/packages-be,és úgy inditsd a játékot!
Mellette van mégegy megoldás hogy az 5db cache.package végződésü fájlokat kitörlöd az előbbi doksi könyvtárból!Ezeket úgyis újra létrehozza.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.19. 20:36:56 -
#44482 Sziasztok. Van ötletetek, hogy miképp lehet megoldani, hogy ne álljon be a kép szinte félpercenként? Nem fagy le a játék, mert a textúrák mozognak csak áll a kép és semmit nem lehet csinálni. Teljesen játszhatatlan. A gépemnek szakítania kellene hiszen BF1-et simán viszi.
Köszönöm a segítséget.
U.i.: Minden kiegészítő fent van. -
Plata #44481 Nem tudom,nekem nincs fent Sims 3 már évek óta.
De más játékomat tényleg hazavágta az origin frissítése,konkrétan törölte a mentéseim,amikben még magyar volt játékom. -
#44480 Helló!
Szerintem nem ez lehet az ok; a nyelvi "kasztrálás" csak a klienst érintette tudomásom szerint, és múlt héten - jóval a magyar nyelv origin-ből való eltávolítása után - még hibamentes volt a játék ezen része. -
Plata #44479 Nem azért van mert a magyar nyelv megszűnt az originben?
Nekem origin törölte a magyar nyelvű játékom mentését és már nem tudom választani a magyar nyelvet,csak spanyolt vagy angolt.
Már ha volna kedvem újrakezdeni.De nincs. -
#44478 Sziasztok!
Egy problémával kapcsolatban szeretném kikérni a véleményeteket.
Egyik napról a másikra jelentkezett egy olyan anomália, hogyha játékon belül belépek a vásárlás módba, akkor a sárga kerettel kiemelt (a Pláza által kínált) tárgyak neveiben és leírásában néhány ékezetes betű helyén kérdőjel van. Érdekes módon a játék többi szövegét nem érinti ez a hiba. (A játék egyébként eredeti, Origin-es.) Valaki közületek találkozott már hasonló problémával?
A segítséget előre is köszönöm! -
Patrik9209 #44477 Ajtó nyitva van. Az engedélyeknél csak a háztartás sim-jei vannak. A bejárónő és a szerelő is simán átjön az ajtón, csak az nem tud csengetni aki jön látogatóba. :S -
Ironman2 #44476 Hmm,ez érdekes! Talán az ajtón kéne megnézni az engedélyeket,hogy kik vannak kizárva. -
Patrik9209 #44475 Sziasztok!
Olyan problémám van a játékban, hogy ha jön egy sim látogatóba akkor nem tud becsengetni. Nincs semmi akadály a bejárati ajtó előtt, mégsem tud valamiért.
Itt van egy kép róla: http://www.kephost.com/image/vSrq
Ha valaki tudja a megoldást kérem írjon! :)
Utoljára szerkesztette: Patrik9209, 2016.10.03. 16:31:19 -
#44474 Köszi a választ!
Azóta már egy spontán ötlettől vezérelve a registry-ből kitöröltem a nem kívánatos kiegészítő(k) nevét (igen, ott mindet külön mutatja), így a játék úgy érzékeli, hogy az fel sincs telepítve, ezáltal a játékban sem jelenik meg. És így a betöltés is gyorsabb valamivel.
Ha valaki követné ezt az eljárást, azért előtte készítsem a reg-ről mentést. Meg jó ha tudja, hogy csak ezen művelet után létrehozott sim fog megfelelően működni, korábbiak nem valószínű. -
#44473 Ühhü... -
Ironman2 #44472 Hova lett a gyönyörű banner?? -
#44471 Hát a gold-ot nem lehet szétszedni/buherálni. Egyszerűbb letölteni azt, amelyiket fel akarod rakni. Én így oldottam meg.
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2016.08.20. 15:04:33 -
#44470 Helló!
Nem tudom nézik-e még a topic-ot, de technikai kérdésem lenne a gold pack-hez.
Meg lehet-e valahogy oldani (akár a win registry belül), hogy ne legyen az összes kieg aktív, mert jelenleg még nincs 4 Terra-Hz-s gépem 64 TByte Ram-mal, a telepítéskor meg - lévén gold pack - nem lehet kiválasztani, hogy mely kiegeket szeretném telepíteni, így felteszi mind a 20-t. Nekem meg elég lenne 5.
Az sem számít, ha a helyet továbbra is fogja a merevlemezről, de legalább be ne töltse mindet, mert az kicsit még sok.
Vagy ez túl komplikált?
Esetleg egyszerűbb(?) megoldás, valami deaktiválós program, ha a registry-s nem járható?