44549
-
#32667 Kaliforniában....de ott is biztos a városokban csak egy két emberke lézeng az utcán...az autók meg csutka gázzal átrohannak mindenen és mindenkin... -
#32666 Sajnálom, hogy azzal nem jött össze...és használd majd a "Mentés másként" opciót, mikor mentesz, mert az a biztosabb! -
#32665 szimple kérdés volt -,- már válaszolhattál volna is ebben, és abbahagyom a kérdezősködést :) de oké, simshez visszatérve, engem se érdekel különösképp Monte Vista, de előben szivesen ellaknék ott. A kemence viszont jópofa, bár még a vaslapot is csak most szereztem be. Viszont KÖVETELEM az NPC-ket, sims studio, nem tudom hol éltek... -
#32664 Ez is igaz...majd akkor meg lessük esetleg utána...végül is ide azzal a fatüzeléses kemencével...a várost meg majd be vehetik a törökök... -
GKL #32663 Sajnos így sem jó! Na mindegy majd még megpróbálom a költöztetős megoldást. Köszi a segítségeteket. -
#32662 Ne itt offoljunk.. -
#32661 off, de neked mikor lesz vizsgaidőszakod? -
#32660 Nem hiszem, hogy nézem, annyira nem érdekel az a város.. Majd később visszanézem maximum. -
#32659 Én majd megyek, de nefelejsd el, hogy 7-kor lesz a Monte Vista Live chat az originen! -
Roccio #32658 jaja majd én megyek később -
#32657 Ma jön valaki sims-ezni amúgy? -
#32656 Rendben...csak tudni szerettem volna, hogy nem e egy crackelt warez példány állja e útját a boldogságodnak. -
#32655 más simed se tud munkába menni? Mert akkor szimplán válts munkahelyet... -
GKL #32654 Persze mer fontos az hogy bolti természetesen bolti utálom a hülye torrenteseket?
Igne kipróbálom :D:D -
#32653 Utána próbáld ki a játékban, hogy tud e a simed menni dolgozni.:) -
#32652 Ja, és remélem bolti a játékod... -
GKL #32651 Ohh köszönöm kipróbálom. -
#32650 Na, a képen ki jelöltem, hogy melyik az az 5 fájl, amit törölj ott nálad. Felül keretben ott a mappa elérési útvonala.
-
GKL #32649 Ohh köszi megköszönném.
-
#32648 Várj, mindjárt hozok róla képet.:) -
GKL #32647 Ezt kifejtenéd bővebben ezt a mentéses variációt légyszíves mert itt van egy csomó mappa és file nem tudom melyiket töröljem.
-
#32646 vmi olyan harmadik személy által készített fájl, ami felülírja/módosítja az eredetit, és befolyásolja a játékot. Pl. mod, amitől a járművek betartják a sebességkorlátokat. Vagy mod, ami módosítja a fényviszonyokat. -
#32645 Pl van olyan, hogy No mosaic mod, amely amikor a sim fürdik vagy a wc-n van el tünteti a "kikockázást. -
GKL #32644 Nem mire gondolsz?
OKé ezt a mentéset is kipróbálom. ()
-
#32643 Használsz a játékhoz Mod-ot? -
#32642 Próbáld meg ezt is:
Menj be a "mentési" mappába:
c:\Users\Felhasználó\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\
És van ott öt cache nevű fájl, azokat töröld...nyugi a játék újra létre hozza. -
#32641 ja, rendőrség, oké. Csak az a simed nem tud dolgozni menni vagy egy se? -
GKL #32640 A manuális módot meg próbáltam. A rendőrség és a katonaság épülete helyén van. -
#32639 Nem mozdítottad-e el véletlenül a katonaság épületét? Nincs-e vmi modod, ami megakadályozna, hogy fuvar jöjjön a simért? Manuálisan se tudod elküldeni az épületre kattintva?
Én is azt mondom, próbálj új játékot kezdeni, vagy válts várost. -
GKL #32638 Megpróbálom ezt is. Valakinek valami más ötlet? -
#32637 Használsz a játékhoz Mod-okat? Mert ha igen azok könnyen okozhatnak galibát. -
#32636 Esetleg próbáltad azt, hogy kiköltözteted a családodat, majd vissza, hogy úgy működik e? -
GKL #32635 Igen az évszakoknál frissítette. Van ötleted mi lehet a baja? -
#32634 Akkor ezek szerint az 1.42-es javítócsomaggal frissítve van a játékod. -
#32633 Így van... -
GKL #32632 Az összes kiegészítő az évszakokkal együtt. (Tárgycsomagot nem tartalmaz.) -
#32631 Egy dologból jó.. Ajándékokat eladhatod..DD -
#32630 Azért ha lehetne akkor kérnénk tőled némi infót a játékoddal kapcsolatban. Például: Milyen kiegészítőkkel játszod a játékodat és, hogy melyik patch (frissítés) van a játékhoz feltelepítve. -
#32629 Most mi van?!...DDDD
Az enyém meg szingli, de attól még nem kéne a sok fehérnépnek rá cupannia a simemre, nem? De. -
#32628 Na az tényleg idegesítő.. Napi szinten 2 randira hívós telefon.. Ráadásul úgy, hogy házas a sim-em..