44549
-
#32627 hopp véletlenül elküldtem... szóval Joschkát idézve "viszkető" (remélem senkit nem sértek meg) asszonyok, szó szerint asszonyok, egyse fatal felnőtt már zaklatják a simem telefonon, mégha az boldog házasságban is él. -
#32626 101 hozzászólás...azért tettétek rendesen a dolgotok. Így visszaolvasva annyit szólok hozzá, hogy az új "vonzalmi" rendszer számomra idegesítő. Mert az oké, hogy kapom az ajándékokat és leveleket, DE nem okés, hogy házas asszonyoktól, és minden jöttmenttől...az sem, hogy most már a feladatot kínáló telefonok mellett a randit kérő - Joschkát idézve, és itt egyébként nagyon megfogta a lényeget "" -
GKL #32625 Sziasztok!
Ezt a kérdést már ki írtam egy csomó GYIK oldalra, de sehol nem tudtak segíteni. Remélem ti tudtok segíteni.
Na szóval a kérdésem:
Miért nem megy el a szim dolgozni? Férfi hadnagyként dolgozik a rendőrségen eddig semmi probléma nem volt vele. Most a hétvégén játszottam vele és elkezdte azt csinálni, hogy megjelenik bal felső sarokba, hogy mennyen dolgozni, de ahogy ehez az interakcióhoz érkezik bal fölülről a kis ikon egyből eltűnik. Ugyan ez történik, ha én adom ki neki a parancsot, hogy mennyen dolgozni. Annyi változott a családban, hogy született egy gyerekük nem tudom ez számít-e (Nem kapott szabadságot. Ezen megdöbbentem, meert eddig mindkét szülő szokott kapni 3-3 napot.)
Remélem tudtok segíteni. Válaszotokat előre is köszönöm. -
GKL #32624 ? -
#32623 Ma este 7-kor Monte Vista live chat lesz az originene.!!!!!
Itt!!!! -
#32622 DDD...mi van, be mászik a gömbölyű villám a házba? -
Gólya #32621 továbbra is kellemes tavaszunk van...
-
#32620 Úgy olvasom a sütőtököt csak majd ősszel lehet felhasználni...pl sütőtökös pite készítésre de lehet, hogy rosszul gondolom.:) -
#32619 Nekem sem kell meg le is lehet őket tiltani, én is csak az új kaját meg a méhészkedés miatt raktam fel azt.:) -
#32618 Meg utána kaptuk a Store-val a Teppanyaki grillt amivel vaslapon lehet jó sok kaját készíteni...hehe
-
Era40 #32617 na megyek..játszom egy kicsit -
Era40 #32616 uh..azt nem telepítettem fel..,még..a gépemen itt van..de valahogy nem láttam értelmét..nem kell nekem vámpír,meg ilyen lószarok.. -
#32615 Ja, az évszakossal pedig a sütőtök jött, de azt még nem próbáltam készíteni...na de majd mingyá haza küldöm a simet azt főzetek vele a sütőtökből valamit...hehe -
#32614 Van...de azok még a termeszekfeletti kieggel jöttek. Gomba félék meg Szellem csili.
A gombák: Csiperke, Vargánya, Szarvasgomba ezekből lehet kajákat főzni.
Szellemcsili: Ezzel is lehet pölö Csilis babot...amitől a sim tüzet okád és felgyújtja a fél konyhát. -
Gólya #32613 hááát...azt hiszem, ezek a mandragóra, sisakvirág és társai még a természetfelettivel jöttek...ja meg a gombák...de ezekről Joschka többet tud mesélni, az ő simje kertészkedik ezerrel - a kajákat annyira nem szoktam figyelni
annyi a bajom ezzel, hogy tök mindegy, mit etetek a simmel, ugyanúgy jóllakik tőle - azért lehetne kis különbség egy gyümölcslé és egy spagetti a'la akármi között -
Era40 #32612 egyébként új fajta kaja van??.meg a kertészkedésben valami újat lehet ültetni?? -
#32611 Az még előtte volt....meg.... -
#32610 Hát nekem az az érdekes ebben a teliholdban, hogy ha mentéskor ezzel a sárga fénnyel lépek ki a játékból....mikor újból megyek játszani már nincsen ez a sárga fény...pedig teliholdas éjszaka van még. -
Gólya #32609 és akkor jött a bika... -
#32608 Igen csinálhatod a szabadidődben, mivel a bárok csak délután nyitnak...egy-két kivétellel.:) -
Gólya #32607 ehhez mit szóltok?
igen, nem látjátok rosszul - pufidzsekiben ül a sim a gép előtt:D
-
#32606 Villámot még csak messziről hallottam...a 2.részben is a frászt hozta rám, akkorát szólt...DDD -
Coolfire #32605 Erről jut eszembe;még a mixerkedést sem próbáltam.Azt lehet "rendes szakma" mellett csinálni? -
#32604 Hát a végén akkorát nyekkentem, hogy csak na...úgy le vágott, mint a taknyot...DDDD -
Coolfire #32603 Engem is megijesztett tegnap a villám.Jó nagyot tud csattanni.:) -
#32602 Ez mire össze kutyulja nekem az italt le jár a hét is...
-
Coolfire #32601 Ajhe...kevés vagy még a bikucinak.:) -
Gólya #32600 majd lesz...nekem se egy nap alatt jött össze -
Gólya #32599 csak nézek ki a fejemből...tavasz, három nap a nyárig, épp Ámor-nap...
jégeső aztán felhőszakadás, telihold, 0 fok, simem télikabátban mászkál...hörögnek a zombik a ház előtt, a villám majdnem belecsapott a házba...
tényleg, miért nincs villámhárító a játékban?
ps: ahogy visszaléptem, épp a hó esik...kész vagyok:) -
Era40 #32598 én meg olyan keveset játszom,fingom nincs az egészről:( -
Era40 #32597 azért basszus..ti kenitek vágjátok az egészet -
#32596 Akkor ideje egyet lötyögni izs...
-
#32595 Ehheeeee.... 18+ -
Gólya #32594 a 18-as karikát igazán kitehetnéd:) -
#32593 Ajhe...
-
#32592 Akkor izs le töröm a szarvadat te rohadék....izé...DDDDDDDD
-
#32591 Ehhe...akartam kuponon venni egy kölket a simemnek, de még ötezer hiányzik hozzá...DDDD -
#32590 jaj xd -
#32589 Még, hogy én hívjam fel?!...Neki viszket nem nekem!...DDDD -
#32588 Még nem is kezdtem játszani, de a postás spiné már le támadta a ládámat...kíváncsi vagyok hány levelet feszegetett bele...
DDD...ez fél csúcs...8 levelem jött!!!