44549
-
Ironman2 #32707 persze,ez nem csak teliholdkór,hanem amúgyis eltünteti a zombikat -
forgokrisz #32706 ezer kösz. Ha telepíteni akartam, akkor kiírta hogy hozzáférés megtagadva, de bemásoltam oda, ahova mondtad. Az elég? -
Ironman2 #32705 Na ezt nem tudtam,kösz! -
Ironman2 #32704 http://www.sendspace.com/file/avgk9h
Nozombimod,mehet a Packages mappába!
Mods mappát létrehozni a Dokumentumok Electronic Arts/The sims 3 könyvtárban,azon belül létrehozni egy Packages mappát,és melléje berakni egy resource.cfg fájlt amit innen letölthetsz
http://www.sendspace.com/file/jjyge9
tehát MODS/Packages,és a Packages mappa mellett legyen a resource.cfg fájl
-
forgokrisz #32703 milyen mod? hülye vagyok hozzá. Valami kódot olvastam valahol, de azzal kábé két percre tűnnek el. Engem meg már eléggé idegesít hogy úton-útfélen nyomják ki magukat a földből. -
Coolfire #32702 Van hozzá mod. -
Coolfire #32701 3-at beteszel a sarjamax komposztálóba,beüzemeled és megnőnek.:)3 v. 4 adag után rendes kifejlett tökéletes minőségű növénykéid lesznek.Csak vigyázni kell a napocskákkal,mert eltűnnek egy idő múlva. -
forgokrisz #32700 a zombikat el lehet valahogy tüntetni? Úgy értem, hogy kikapcsolni a "zombi" funkciót? -
Ironman2 #32699 Hogyan kell trágyázni ezekkel a csillagokkal amik a napraforgók tojnak? -
Coolfire #32698 Attól nincs újabb. -
forgokrisz #32697 na amit letöltöttem frissítés az a 1,39-es, de már fent a az 1,42-es nekem, annál meg nincs újabb tudtommal. :S -
Coolfire #32696 Most néztem meg a kemencés részt.Jópofa,csak kár hogy egy csomó kaja ki volt szürkülve.Viszont annyit lehet vele csinálni mint a grillel.Ebben az évben nagyon sok "kajacsináló" került a storeba.:)Le merem fogadni,hogy a kemence sem lesz kapható a storeban.A város maga nem tetszik. -
Coolfire #32695 Ezek producerek?Istenem...azt hittem valami statiszták.Producer kinézete Lucy Bradshaw-nak van.:) -
Ironman2 #32694 Még van 1 harmadik dagi is Jennifer Lane,ő is producer -
Ironman2 #32693 A város nem egy nagy durranás,mi az hogy lesz narancs,és gesztenyefa,de nem ad termést? Akkor minek lesz ott? A kemence viszont érdekes lesz,szívemhez közel áll -
Ironman2 #32692 eheh.Biztos használják a kemencét mindennap -
Coolfire #32691 Hogy mernek két ilyen csúfságot a lájvcsetbe rakni?:) -
Ironman2 #32690 A kertészkedést viszont nem értem még mindig.Minden palántára azt irja ki hogy:dobja ki.Lehet azért mert még 2-es szinten vagyok? Már meg kéne hogy jelenjen az öntözze meg interakció is -
Ironman2 #32689 Na gyerekek! Tökéletes a játék! Eltelt 1 óra alatt nem volt fagyás,nem bolondult meg az irányítás,és gyors is! Tudjátok miért? Nagyon egyszerü.Nem kapcsoltam be az üzenőfalat! Úgylátszik nálam nagyon leterheli a játékot valamiért,és igencsak befolyásolja.Amúgy a mentés máskéntet használva jól menti el a játékot,és hamar vissza is tölti azt! -
forgokrisz #32688 most töltöttem le hozzá a legutóbbi frissítést. Telepítem, aztán meglátjuk, hogy lesz e változás. -
#32687 Frissítetted mostanában a játékodat? -
#32686 hát elég ocsmányak nincs is kedvem nézni miattuk a videót.bezzeg ha valami jó kis punák lennének:P inkább nézném őket.a város tetszik.majd akkor megvárjuk szépen közel van már ^^ -
#32685 Jól láttad, van bajcuk...majd inkább a város fog érdekelni, majd ugyi a jövő hét csütörtöktől vásárolható meg.:) -
forgokrisz #32684 Hellosztok!
Olyan problémám lenne, hogy most a sims-be a csaj divattanácsadónak állt, és ha egy kuncsafttal épp foglalkozik, akkor rendesen tudja szerkeszteni a hajat, sminket, de a ruhatárra ha rámegyek, akkor felsorolja, hogy minennapi, sportos...stb, de hiába kattintok rá, csak behozza a jelenlegi öltözéket és nem tudom szerkeszteni, és például a vissza gomb sem jelenik meg, amivel visszalép a három lehetőséghez ( haj, smink, ruházat). Valaki találkozott már ilyennel? Mi lehet a megoldás? -
#32683 nagyon rondák és még bajszuk is van vagy én látom rosszul?xd
-
#32682 Na, erről ennyit úgy gondolom....jöhet majd az a kemence. -
#32681 De rondák a bajcos kövén nők... -
#32680 Nézem a Monte Vista live-on ez a két vihora lány éppen virágládákat ráncigál az ablakokhoz...DDDD -
#32679 Bocsi kem, de megint el aludtam... -
Ironman2 #32678 DDDD.Jó is az! Való életben is vonzódok a férjes nőkhöz.hehe -
Ironman2 #32677 Igen,ki lehet őket jelölni.Bár engem még zavar hogy gyorsan telik az idő,meg sokáig tétlenkednek 2 interakció közt.Bár ez már az alap hibája is volt -
#32676 Mer?... -
#32675 Bocsi, amúgy jövő héttől már elő vizsgák vannak, 2-őt fel is vettem.. Minek halogassam.. -
#32674 hááá, ez jó volt :D :D :D -
#32673 Én szóltam előre, hogy be lassítja a játékot az a sok(k) hatás...DDDDD -
#32672 Akkor be dobok vacsiig valamit, mert kezdem érezni, hogy "süllyedek"... -
#32671 Az a szeép csilli-villi fény hatásos? -
#32670 18 óra után, vagyis vacsora után. -
Gólya #32669 Joschka!
tegnap bekerült a játékba az a közösségi telek Melissától - ma pedig szépen ment a levesbe:)
valami iszonyúan lelassította a játékot:( annyit nem ér az egész -
#32668 Kb mikor mész játszani kem?