44549
-
Ironman2 #32747 Tartaléknak jó lenne,nem kell ahhoz oda irogatni (mármint a facebookra) -
#32746 Avval az időjárás változtató kütyüvel állítottam be hóesésre (amit az életjutalmaknál leht megvenni boldogság pontokért), hogy teszteljem ezt a melegházat.)) -
Ironman2 #32745 Csak pihenek egyet.Gólyával most csevegtem fészbúkon,létre kéne hozni egy csapatot ott is,mit szólnál hozzá? Hátha bedöglik az Sg -
#32744 Igen, rendesen üzemel, mert a komposztáló is megy meg az öntözés is...csak mondjuk a simet valagba kellett rúgnom, mert nyavalygott, hogy bent kéne padló is...DDD -
Coolfire #32743 Használd az ablakmosót,amit régebben adtam.Délután toljuk egy kicsit?Ma már játszottam vele majdnem kemény 2 órát!:))) -
Coolfire #32742 És rendesen üzemel is?Mert akkor találékony vagy.
De ezt a SS-nak kellett volna megcsinálni.Az eredeti melegházba is beesik a hó?Mert nekem még nagyon sok idő,amíg beköszönt a tél.:)) -
#32741 És ezért nem ázik be az a nyeregtető...hehe -
Ironman2 #32740 Tényleg bakker,most hogy mondod.Akkor majd ürítem az IE cachet -
#32739 Nálam is egy halom bőrönd van csak... -
Coolfire #32738 Gondolom,ahhoz kellett a moveobjects. -
#32737 Igen azt, meg egy már meglévő tetőt kalapáltam át itt-ott+átlátszó padlót tettem a plafonhoz...hogy átlátszó legyen... -
Coolfire #32736 Szerintem az a baj,hogy az online rendszer az IE-t használja.Nekem ha jól emlékszem még nem szállt el tőle,viszont-legtöbbször-a medálok helyett bőröndök vannak.És a löncsernek is csak az IE FP jó,akkor megy rendesen.Fos M$. -
Ironman2 #32735 Én is ezt csináltam,és nem engedte ültetni zárt térben,azért vettem le a tetejét neki -
Coolfire #32734 Hát így elég tré,hogy csak kódokkal lehet egy üzemelő melegházat létrehozni.A sarjamaxot falaztad be,ha jól látom?:) -
#32733 Na, most meg már jó...DDDD -
Ironman2 #32732 Engem itt elérhettek amúgy a facebookon:
https://www.facebook.com/vas.ember.56 -
#32731 Nem vagy vele egyedül... -
Ironman2 #32730 Na mi a f.s van az Sg-vel? Alig tudok belépni -
#32729 Ja, akad rendesen az sg... -
#32728 Hát mint látod padlót azt nem raktam le, használtam a titkos kódot, buydebugot és a moveobjects on kódot is...valószínűleg az utóbbi engedtem meg az ültetést a zárt térben...de nem biztos....DDD -
TomBond #32727 Igen. :-(
-
Gólya #32726 nálatok is akadozik az sg?
egy nap a parkban és a víz(b)en csodát tesz a világosabb bőrű simmel is...
-
Ironman2 #32725 Hogyan tudtál zárt térbe ültetni,mert nekem nem engedte azt -
#32724 Az én kiskertem meg ilyen e...ezt fogom majd a simem telkére behajítani az új városkámba...
Odabent azért jó az idő, mert a simem visszaöltözött...hehe
-
Ironman2 #32723 A részletes telkeket,a fákat,és a látótávolságot vedd le,mert az nagyon fogja a gépet! A textúra,és simek részletessége maradhat maxon,árnyékok,és tükröződés közepes,élsimítás nem kell,és az inaktiv szinteken ne látszódjanak a tárgyak,azt is bejelölheted.Animációfinomításnak nem sok értelme van,az maradhat,én nem láttam különbséget.Felbontás változó,mert a monitor-videókártyától is függ.Én szélesvásznon játszom 1280x800-ban. -
Bal0924 #32722 #32720
Köszi. Akkor nem kell a doboz. Nem akarom állandóan locsolni.
Majdnem minden maxra fel van húzva, nem gyenge a gépem.
Akinek működnek az effektek, azoknak hogy vannak a beállítások?
Valaki tudna linkeli egy képet? Hátha azokkal a beállításokkal nálam is működnének.
Az számít ha ablakos módban van? -
Gólya #32721 tegnapelőtt tettem fel képet a zárt helyen levő növényekről - télen
még csak a kinti rózsabokrok is "befagytak" és ha szél van, ugyanúgy lengedeznek, mintha kint lennének
különben nem tudom, annyira nehéz lett volna egy ugyanolyan üvegházat csinálni, mint a kettesben?
komolyan, ahogy megyünk előre, ezek úgy fejlődnek visszafelé (bizonyos szempontokból persze) -
Gólya #32720 ha ültetőládában van a növény, azt neked kell locsolni -
#32719 vizuális hatások esetleg? de szerintem az nem is beállítás kérdése. hisz azt alapból látni kéne, még alacsonygrafikai beállításon is. -
Bal0924 #32718 Milyen beállítás hiányzik, hogy nem látom az effekteket? (locsoló vize, szökőkút víz, elemlámpa fénye, stb.) -
Bal0924 #32717 Ha azokban átültetem a növényeket, utána a locsoló rendszer megtudja locsolni a növényeket? (nem nekem kell külön locsolni azokat) -
#32716 hát de, ott vannak az ültetőedények, amik a supernaturalla jöttek. -
Bal0924 #32715 Akkor hogy kertészkedjek télen? Sehogy? -
Ironman2 #32714 Amúgy jó a kertészkedés,csak aki még tapasztalatlanabb,annál nem jönnek elő az interakciók.Lehet ezt javították,mert régebben mindenki tudott trágyázni,meg öntözni az elején is. -
Ironman2 #32713 jah,én már kivettem a telekről,mert még ültetni se tudtam zárt térben -
#32712 Van egy egész üvegház szett a Store-ban. De ironman azt mnodta, az ott vett üvegtetőn is behull a hó... -
Bal0924 #32711 Ha a növények köré felhúzok falakat és telis-tele rakom ablakkal, tudok növényeket ültetni az "üvegház"-ba?
Amikor ezt megteszem, hogy tudok üvegből tetőt csinálni? (valahol láttam olyat.) -
forgokrisz #32710 ezer köszi :) -
Ironman2 #32709 Nekem már nincsenek a játékban,én ezt használom -
forgokrisz #32708 Akkor ezzel már nem is kell semmit csinálnom, így már el is "tűntek" ? :P