44549
-
#33633 Így van, rakd fel Mike, azt ha nem tetszik majd ki dobod... -
#33632 Igen, meg lehet a simed énekes, akrobata, DJ is. -
#33631 A helyzet a következő:
1. A simed lehet pl. akrobata ezért miután elválalja az állást adsz neki egy tetszőleges művésznevet.
2. El kezd otthon bőszen gyakorolni: pantominezést, zsonglőrködést.
3. El megy az egyik közösségi park tulajdonosához ahol színpad van fellépésért kuncsorogni.
4. Fellépés.
Azután kezdődik minden előről...ahogy fejlődik bővül a repertoárja a gyakorlások során, megint mehet fellépésért kuncsorogni máshová. stb. -
Ironman2 #33630 Rakd fel aztán meglátod.Az egyik legjobb kiegészítő. -
Ironman2 #33629 Az üzeneteket leforditja angolra a sims3.com amiket a játékba írunk! -
#33628 de olvasom lehet bűvészkedni is -
#33627 Az itt sajna nincsen...sőt a dj pult szolgáltatás is egy buliban csak két szegényes elemből áll.:((( -
#33626 tehát nem kell eljárni stúdiófelvételt készíteni, ami utána szól a rádióban?
az nagyon tetszett anno -
#33625 Amikor nekem 2 giga Ram volt a gépemben semmit nem lassítottak ezek a kiegészítők a játékon. Szerintem nyugodtan fel rakhatod őket. A Showtime inkább olyan X-faktoros jellegű annyi különbséggel, hogy nincsen benne zsűri. Itt inkább csak a fellépésekről, turnékról van szó... -
#33624 érdemes feltenni a supernaturalt meg showtime-t? mennyire lassítja le a játékot? illetve a showtime olyan-e mint az 1-ben volt a superstar? -
#33623 Én is... -
#33622 na, azt megnézem. :D -
#33621 ja értem -
#33620 Ha a simsem megint akrobata lesz, akkor ez lesz a fellépő rucija...DDDD
-
#33619 DDDD...féregtelenítővel...és most éppen csiklandik!!!! -
#33618 Mivel etetted te ezt a kutyát?DD -
#33617 Kicsikét ingegyűrött a kutyulim... -
#33616 Áhháháh...Most el kaptalak blökike... hová akarsz le...fel lépni?...
Tök profin megy ez nekem...
Csak a kűrruhámat felejtettem otthon...és pont most...
Mi van Jürgen, sokat ittál?...DDDDD
-
Gólya #33615 jajj...nem akarok én szédülni teeee...az nem jó -
#33614 Majd jól bele szédülünk azt nézegelődhetünk! -
Gólya #33613 nocsak...tán nem egyfelé forog az agyunk? -
#33612 Éppen akartam mondani. -
Gólya #33611 lustaság fél egészség :P
ha pedig nem akarsz belépni a játékba, mifenének érdekel akkor az egész?
ne játsszunk helyetted? -
TomBond #33610 Nekem is tele van az eszköztár minden hülyeséggel. :-( -
Bal0924 #33609 Rendben.
(de gyorsabb kérdezni mint betölteni a játékot és megcsinálni.:DD ) -
#33608 Ahelyett, hogy mindig kérdezősködsz (ezzel nincs gond, csak mindig ugyanazt) miért nem kísérletezel? Próbáld ki, és írd le inkább a fejleményeket -
Bal0924 #33607 A beragadt tárgyra nem lehet megoldás, hogy kiköltöztetem vagy kiveszem a játékból? -
Ironman2 #33606
http://www.modthesims.info/download.php?t=493355 -
#33605 Igen, mert a kovalens kotyvasztó cucc a Nemzedékek kieggel jött még és nem a Termeszekfelettivel! -
Ironman2 #33604 Az más megint! Vannak azok az italok amiket a kovalens kölyök asztalnál lehet vegyészkedni (azok lombikban vannak),és vannak a varázsitalok is,azok meg kis üvegcsékben -
#33603 hát nem egészen, mert nekem az nincs fent, mégis lehet vegyészkedni -
#33602 ugyan, én is ignorálom... nem zavar. Majd meghal a fószer, és ha egyedül van, hem tud kire átszállni a eszköztárának tartalma...ha meg igen, vedd úgy, hogy "családi örökség" :D -
Bal0924 #33601 Azt sajnos nem tudom. :S
Zavarni fog mindvégig.. -
#33600 Aha...de az is átlátszó...így tuti, hogy nem ázik be...DDDDD -
#33599 nekem 15 számla meg gy csomó omninövény van oda bebugosodva... ignoráld... nem tudsz vele semmit csinálni. -
#33598 a tető csak dekor, és az ablakok tetején van egy padló? -
Bal0924 #33597 Rendben.
De a beragadó tárgyaknak van ellenszere? -
#33596 Nem tudod le szedni, mert ezt magam készítettem a telekhez, külön meg nincs meg. -
Bal0924 #33595 Ez az üvegház nagyon jó, hol lehet leszedni?
Mit tudok csinálni egy eszköztárba ragadt tárgyal?
Nem tudom kivenni, rákattintani. ez a tárgy 2 apró űrszikla -
#33594 Na, be raktam az üvegházamat az új városba a simem telkére...mehet a kertészkedés télen-nyáron, mivel úgy van meg csinálva, hogy ez nem ázik be!!!