44549
-
#33593 hű, de jól néz ki, ezt le is szedem. -
2012 Porsche 911 GT2 RS -
Ironman2 #33591 Mert ilyen a játék,ezt már én is irtam anno amúgy.Ez van,ezt kell elfogadni. -
Rodman6 #33590 Az miért van ha olyat hívok valakit mobilon akinek pont mellettem van, mégse csörög ki neki, közbe akivel felhívtam mégis beszél bele? -
Ironman2 #33589 Na ez fasza lett!!! -
Tcsm #33588 ok,köszi
-
#33587 igen, szükséges. -
Tcsm #33586 Az egyéni vállalkozósághoz szükséges az álomállások kiegészítő,mert nekem az nincs telepítve és nem ír ki a város házánál ilyet? -
#33585 -
Gólya #33584 bocs Luci, elkerülte a hsz-od a figyelmem -
Gólya #33583 így érthető a kérdés - a választ pedig megkaptad
választhatsz még egyéb "szakmát" is, pl. divattervező, detektív...ezeknél is nyomon követheted a simedet munkája közben
-
Gólya #33582 -
#33581 Vagy, ha rendelkezel az Áloomállások (Ambitions) kiegészítő lemezzel, olyan szakmákkal bővül a játékod mint a tűzoltó, szobrász, tetoválóművész, divat tanácsadó, szellemirtó - ha ezeket műveli a simed, full kontrollt kapsz az állás felett. Tehát pl. láthatod a tűzoltóállomást belülről is, és tüzet olthatsz a szomszédság házaiban. -
#33580 Ha viszont szeretnéd munka közben látni a simedet van egy másik megoldás:
Menjen el a simed a városházára és regisztrálja be magát egyéni vállalkozóként, mint pl. kertész. Akkor otthon fog a kertjében dolgozni és a megtermelt zöldségeket-gyümölcsöket a helyi élelmiszerboltban el fogja tudni adni jó pénzért. Vagyis ebből tartja magát el. Így majd nézegetheted munka közben kigúvadt szemekkel órákon át akár, ahogy dolgozik a simed a munkahelyén, vagyis otthon. -
#33579 Mert a munkahelyek, mint a katonai támaszpont, rendőrségi épület, irodaépületek, városháza, étterem, élelmiszerbolt, kutatóállomás stb. úgynevezett "nyúljáratos" létesítmények a játékban. Tehát ha be megy ezekbe a sim akkor nem látható semmiképpen sem csak mikor ki jön onnét. Így lettek el készítve ezek az épületek a játékhoz. Ennyi! -
Tcsm #33578 A sims 3-ban amikor dolgozik a simünk miért nem látunk át az épületen ahol van úgy mint a háznál? -
#33577 Poszkomcsi strand...DDDDDDDD -
#33576 Hát végül is olyan várost akartam amiben mindenből vagy egy csipetnyi... -
#33575 Érdekesen keveredik benne a szocreál a tengerparti fílinggel. -
Tcsm #33574 Most kezdtem simset,mert eddig nem működött. -
#33573 Végre elkészültem az új városommal. A neve: PESTORIA
Íme néhány kép róla
És kutyám...Gyere Líííí!!!!
-
#33572 Az utóbbi időben nagyon megszaporodott itt az értelemes kérdések száma. -
Gólya #33571 mióta játszol a simssel? -
Tcsm #33570 Üdv,a régi prolébám már megoldódott,de lenne egy új a játékkal kapcsolatban.
Ha a simem elmegy dolgozni (nálam rendőrörsre)akkor az épületet miért csak kivülről látom?Pls aki tudja a választ szóljon. -
Ironman2 #33569 Gyerkőc kezébe ilyen nem való:
-
Ironman2 #33568 Remélem a dugót kihúztad a falból drágám!
-
Ironman2 #33567 Na mehetek gereblyézni,megjött az ősz:
-
Bal0924 #33566 Szereztem pár apró űrsziklát és beragadt az eszköztáramban. Hogy tudom kivenni?
Analizálni sem tudom. és mikor megpróbálja odébb ugrik a helyéről.
Valami megoldás? -
Gólya #33565 láttam:))
feltalálta a spanyol viaszt
azt csak itt halkan mondanám, hogy egy valóban "erős" gépen simán fut a sims3
mienk nem egy nagy valami (bár a sims3 előtt kissé tuningolta a hites), de nagyon ritkán fordul elő, hogy megakad pár pillanatra -
Ironman2 #33564 Másik topikot is telerakta az okosságaival.DDD -
Gólya #33563 hogy te miket nem tudsz...
most komolyan...ez neked új? -
Ironman2 #33562 -
#33561 Szívesen! -
#33560 Köszi, Joschka. -
Gólya #33559 azért nem egészen...
nálam pl. semmi gond nincs az utazások alkalmával -
Rodman6 #33558 A SIms3-nak van olyan hibája hogy akadozik még erős gépen is. Azaz félig lefagy. Tehát úgy félig hogy a fák lombjai mozognak viszont a Sim-ek nem. Neten aszongyák hogy konzolt kell nyitni aztán beírni hogy resetsim *, aztán ez megoldja a problémát. Kis f.szomat oldja meg, van ennél jobb módszer. Na vajon mi lehet? Nagyon eccerű megoldani.
A jobb felső sarokban tonnaszámra szoktak üzenetek megjelenni másodpercenként. No, ezeket ha jól elolvastad azután jól be kell zárni az X-el. Mert ha összegyűjtesz 20-40 darabot akkor szépen elkezd akadozni. Az már gép teljesítményétől függ hogy mikor. -
Ironman2 #33557 Mert szar a játék! Ne menj Kinába! -
Bal0924 #33556 Már többször láttam vakondtúrást, vagy hasonlót. Hogy tudom kiásni vagy valami? -
Bal0924 #33555 Mi lehet a baj a játékkal?
Amióta Kínában vagyok azóta csak akadozik.
Már újra indítottam a játékot, de még mindig csinálja.
Valakinek van tippje miért áll le minden második lépésnél? -
Bal0924 #33554 Köszi.