44549
-
#33713 Megpróbálom berakni én is a házacskámat.
-
#33712 Jó lett. De nem unalmas egyetlen simssel játszani? -
Gólya #33711
nagyon egyszerű kis apartman...minimális szinten
két szint, mindkét szinten ua. alaprajz, négy lakás 3 4X4-es négyzetből összerakva, lift, postaláda, szemétledobó - kész:)
apró felújítás: (festés), függöny- és részleges bútorcsere:)
ja meg egy könyvespolc beszerzése:)
-
Ironman2 #33710 Igazi Gólyafészek! hehe -
Gólya #33709 kösz -
#33708 Gratula... nagyon csini lett a kéród. -
Gólya #33707 enyém simecske most apartmanban lakik - kicsi, de nekem nagyon tetszik:)- főleg hogy saját kreáció:DDD
ezen eldobtam magam...azért van humorérzéke az ea-nak:DDD
-
#33706 Hm, hát közben megszületett a gyerek, fiú lett magától. De most kéne egy lány, csak görögdinnyém az nincs.
Nem akarok ikreket. :D
A másik topikba raktam képeket is. -
#33705 Kisfiúhoz almát kell zabálnia a terhesség alatt az anyának, kislányhoz meg görögdinnyét. Amikor már másodszorra növekszik a hasa, etess meg vele vagy tizet egymás után. Egyébként csak úgym ellékesen, ikrek születésének az esélye meg megnő akkor is, ha a kölyök TV-t nézed, vagy a gyerek zenét hallgatod.
Nem is arra gondoltam, hogy a lakásodban van szauna, hanem egy közösségi telken -
#33704 Nincs szauna. Ez egy 2 szobás panellakás simsesített változata. A mintát a régi lakásunkról vettem, és a simseket is rólunk mintáztam. (A fiatalkori énünkről.) -
Ironman2 #33703 lehet valamelyik mod javitja,talán az errortrap -
#33702 talán dinnyét kell enni. Vagy almát...vmelyiket ha eszed, fiad lesz. Egyébként ha megvan a szauna, ott kiválaszthatod miért próbálkozzanak. -
#33701 Nekem is azok vannak. Omninövények meg számlák. Nem lehet őket se törölni, se elajándékozni a növényeket ültetni se. Én már megtanultam velük együtt élni.... -
#33700 Vicces vagy.
Na és a simsben hogy lehet? -
Ironman2 #33699 Én szívesen segítenék neked -
#33698 Tudom, hogy volt már róla szó, hogy lehet fiúgyereket csinálni, de nem emlékszem. Tud segíteni valaki? -
Ironman2 #33697 Az engem is érdekelne hogy azt a sok számlát amit a leltárba rak,hogyan lehet kivenni őket? Meg már van egy pár db omninövényem is,ami csomaggal jött -
Ironman2 #33696 Hát akkor ki a rossebbé a gyerek???? A postásé??? (lehet az errortrap miatt van ez?) -
Ironman2 #33695 Hát ez beszarás! Már a 8.gyerekét szüli a csaj,és mindegyik gyereknél,az utolsót kivéve,azt irja ki hogy mostohaanya -
Ironman2 #33694 Birom hogy ősszel már 18 órakor kezd sötétedni,mint a valóságban,és ahogy telnek a napok,egyre korábban sötétedik.Viszont nem értem hogy minek kell mindig gereblyézni a kertben,ha már egyszer összegereblyéztünk? Másnapra ujra lehulott,csak sötétebb szinben -
Ironman2 #33693 Máris a család tagja lett,Árnyék a csíkosmókus:
-
Ironman2 #33692 Hopp! Ott 1 mókus:
-
Ironman2 #33691 Veszélyesek ezek a tüzijátékok:
-
#33690 ha dolgozol, van olyan választás, hogy csak gy alkalomra jöjjön, vagy kövesse a siktádat. -
Tcsm #33689 Hello,pls valaki meg tudná mondani hogy lehet bébicsőszt fogadni több napra is. Más fórumokon azt olvastam, hogy nem lehet de a játékban viszont azt írta ki, hogy telefonnal lehet megcsinálni, de ott nem találtam ilyet.Pls aki tudja a választ írjon.
-
#33688 BÚÉK minden sims rajongónak! -
#33687 Ja, persze....mást nem üzentek? Pölö, hogy itthonról be dolgozásban készíthetnék a játékhoz cuccokat. -
Ironman2 #33686 Most hívtam őket,és azt mondták hogy júniusban jön majd! -
#33685 Kell még egy üzletes kieg, azzal adós a sims3 fanoknak a sims studió! -
Ironman2 #33684 Igen,ez így van,de legalább kapunk még sok kiegészítőt hozzá. -
Coolfire #33683 Tudom,hogy a lehetetlent kérem,de szerintem Sims 4 sem lesz az idén.Elvan még a TSS a Sims 3-al.:) -
Ironman2 #33682 Az furcsa lenne! Remélem idén már hallunk a Sims 4-ről is.Én azt kivánom hogy az E3 kiállításon mutassák be a játékot! -
#33681 Vegyél a játékodhoz rovarirtó spray-t!!!! -
Coolfire #33680 Bogármentes Boldog Új Évet! -
Ironman2 #33679 Ez nagyon király kép!!! -
#33678 BUÉK!!!! -
#33677 [IMG]http://www.cubedgamers.com/wp-content/uploads/2012/01/sims-3.jpg BUÉK!!!![/IMG] -
#33676 Boldog új évet kívánok minden kedves simsezőnek 2013-ban!
-
Ironman2 #33675 Minden kedves Sims rajongónak kiegészítőkben gazdag Boldog Új Esztendőt Kívánok!
-
Ironman2 #33674 Mysims.hu megváltozik.Mostmár lehet kommentelni is a témákhoz a főoldalon!