44549
-
#34074 Ez is tök állat lesz...a ping-pong asztal...DDDD
-
#34073 ez nem egy mac donaldshoz hasonlító gyorsétterem, csak egy büfé :P Nézd meg a chatet, azt az árulós pultot külön is teheted. Amikor Simburgerre gondoltam, a meki félére gondoltam, amit látsz a videón, hogy nyúljáratnak néz ki. nem közelítik meg, de az ikonja piros, és olyan mint az eddigi kajáldáknak. -
#34072 Csö...ö! -
#34071 Dezzség!
-
Ironman2 #34070 Na én ezzel a töltőképernyővel búcsúzok mára tőletek.Jóéjt!
-
#34069 muti,
a nyúljáratokkal kapcsolatban, pontosítok, a Student Union helyen lesznek előadások. Bocsássatok meg, elég kómás vagyok, 2 nagyon nehéz vizsgán vagyok túl és nem sokat aludtam az utóbbi 2 napban :)
A többi attól függetlenül helyes, amit leírtam :D pl. a trópusi szigetes kiegről -
#34068 Én a képeket nézem nem a videót. Lesz rendes kajálda az tuti, különben akkor nem közöltek volna róla belső képet. -
#34067 az egy egyszerű kajálda nyúljárat, új mesh-hel, amennyire én láttam a vidin... -
#34066 Így van. -
#34065 A SimBurger az egy jó kis hely lesz....megyek is oda zabálni majd jókat. -
Ironman2 #34064 Trailerben is látszott az osztályterem egy pillanatra.Az alsó szinten volt. -
#34063 Szerintem ne higyj a trailereknek. A kedvedért visszatekerek a kérdésre, és meghallgatom ismét :D -
Ironman2 #34062 A sims2-ben a vámpírok jöttek az Egyetemmel,de itt már kétszer bevezették azokat.D -
#34061 Már miért ne járhatnánk be az órákra, akkor ez a kép meg minek van róla?
-
#34060 Csontváz? :D
Az órákra nem járhatsz be, minden szaknak lesz egy izéje, amivel gyakorolhatsz, és lesznek csoportos tanulások. Az órák nyúljáratok lesznek. -
Ironman2 #34059 Amúgy az Egyetemnek mi lesz a titokzatos lénye? Arról nem esett szó. -
#34058 Parancsolj! :) -
Ironman2 #34057 Uh.Az király lenne! -
#34056 Kaphatnék esetleg linket mellé? -
#34055 Én telepítést 2x, de mindkét alkalommal hibás állományt írt.. Pedig Mods mappát is kivettem.. -
#34054 Nézem a live chatet. Elértem a szigetes kieghez. Azt mondja, mot először a Sims történetében a Simeket elkísérhetjük a víz alá, és titokzatosan hozzáteszi, hogy talán még valamiféle vízalatti élettel is találkozhatunk (sellők? ) Valamint létrehozhatjuk a saját szállodáinkat vízicsúszdákkal és minden jóval, vagy kunyhóinkat, amiknek igazgatói lehetünk.
Ha megcsinálják a vízalatti domborzatot, növényvilágot, akkor az szerintem dobni fog a gépigényen.
Az időutazósról csak a jövőt említik a videón. -
Austin Bailey #34053 mindenesetre nekem lejött aztán felment az 1.47, de most nincs időm kipróbálni, mert éppen egy nagy faszságot tanulok kevés számú vizsgáim egyikére mely holnap lesz -
#34052 Masszázsasztal, meg szauna van benne, szóval kényeztetéssel lehet a pihenést kombinálni így majd.. Legalább is az új nyaralós kiegészítővel. -
Ironman2 #34051 Nekem meg le se jött azóta rendesen.Már többször is próbáltam.D -
Ironman2 #34050 Síelés fasza lenne! -
#34049 De jó, hogy nem települt fel akkor.. -
#34048 Az jutott eszembe, hogyha külön trópikus szigetes kirándulós kieg lesz, akkor szerintem lesz egy külön hegyi is. tudjátok, volt róla felmérés, turisztikával, síeléssel, zipline-nal... igazán egybe is tehetnék -
Ironman2 #34047 Az frankó! Amúgy észrevettem hogy ma 2 verziószámot is irtak.Volt 1.46.6,és 1.47 is.Lehet valamelyiket hamar visszavették.Akkor a hivatalosra is azért nem került ki még a patch -
#34046 De igen, és mégis azt írja ki, hogy nem kompatidilis a játékkal a CAW jelenlegi verziója. Így mindenki csak toporog a fórumon. -
Ironman2 #34045 Nem raktak fel újabb változatot belőle? -
#34044 Ezt megint jól meg csinálták , köszönjük sims stúdió! -
#34043 Pfff... Szóltam én is a hivatalos fórumon többed magammal, hogy a CAW el sem indul az új patch telepítése után. Klafa! -
#34042 képzeld el milyen unalmas lenne, ha minden egyes alkalommal, ha az ellenfeled betalál a pohárba, neked fel kell hajtanod 2 deci málnaszörpöt :DDDD 1 kör után kiszállnék... -
Ironman2 #34041 Ezek józan életű simek! Amúgyis gügyék,minek nekik alkohol? (de a leszbizést az be tudják tenni bezzeg a trailerbe,már nem először) -
#34040 gondolhattam volna... simsesítik... mondjuk a valóságban elképzelve egy szörppongnak semmi értelme nem lenne. -
Ironman2 #34039 A tervrajzzal mi lesz? Azt is bővítik biztos. -
Ironman2 #34038 Ja,pont most akartam irni én is ezt.Érdekes lesz az biztos.Vizen is lehet akkor építkezni majd,és a viz alatt is gondolom. -
#34037 Azt írják a my simsen, hogy az Islands Paradise kieggel jön majd egy teljesen új építési mód is, hogy készíthess ötcsillagos szállodákat vagy saját kreációjú lakóhajót....Hmmmm nem rossz kilátások.:)))) -
Ironman2 #34036 Meg a graffitik is.Jól teli lesz firkálva az egész város,ha mindenkinek a kezében lesz festékszóró.D -
#34035 DDD...lehet majd puskázni is dolgozat írásnál. Na, kíváncsi vagyok hány puskázási trükköt tesznek majd bele a játék ezen részébe...hehe