44549
-
#34154 Nem, az meg van még...DDDD -
Coolfire #34153 Én minden változtatás előtt törlök az options.ini kivételével mindent a gyökérből. -
#34152 -
Coolfire #34151 Nem dobtad ki a nagy buzgalomban az options.ini fájlt?:) -
#34150 Most azért töröltem a cache fájlokat, hátha... de majd csak délután lesz rá időm megnézni így....hátha csak ez a baja. -
Coolfire #34149 Az biztos,hogy érdekes dolgokat produkál..
Most kiléptem mert menőkém van,de ha hazaérek nyüstölöm tovább.Ma le kell gyártani egy gyereket még.:) -
#34148 Ja, és a 'Mentés másként'-nél sem menti el rendesen a játékot, mert a beállítások úgy vannak, mint amikor felrakod az egész sims 3 kócerájt és egy szűz új játékot kezdenél.. -
#34147 Nekem meg az a gyanúm, hogy egy nagy fos ez az újabb patch....tudom nem mondtam újat vele, de ilyent még sosem csinált nálam a játék, hogy a város betöltésénél már másodszor vág ki az asztalra. Rakom újra az egészet majd délután! -
Coolfire #34146 Ehh ezt a fos játékot.Már megint akciózott.:)Az egyik simlány korcsoportot váltott,és a jó iskolai eredmény miatt ki lehetett választani a negyedik szem.jegyet.Kiválasztom,és nem mutatja a panelen..pff...muszáj voltam kóddal betenni,mert a helye megvolt,csak éppen üresen.
Komolyan mondom egyszer strokeot kapok ettől a játéktól.. -
#34145 Na, végre sikerült az új városom telepítése. -
Ironman2 #34144 Vén Alien bottal jár:
-
Ironman2 #34143 Nálam meg vannak már szellemek is hála istennek.Az üzenőfal viszont az én hibámból nem volt,mert kikapcsoltam véletlenül az online értesítéseket -
#34142 Váóóó, frissítették a világkészítőt, most már elindul!! -
Ironman2 #34141 Ja,közben megint 8-an lettünk,hála istennek ikrekkel:
-
Ironman2 #34140 Pedig még mindig rohadt gyors ez a város,most visszaköltöztem oda:
-
Ironman2 #34139 A szellemek frankón eltüntek a játékból.Moonlight fallsban is csak hallani őket,de látni,nem látni.Sőt nálam az üzenőfal is elromlott mióta ott vagyok,csak a beállításoknál érem el azt -
Ironman2 #34138 lehet gyártani sokat,csak tovább fog tartani a betöltés -
#34137 Van egy módszer amit még megpróbálhatsz, nekem az oldja meg általában a gondjaim nagy részét. Megírom neked privát üzenetben ha kéred, mert a többiek már leszóltak érte -
#34136 ennyi simet a 3-masban még sosem láttam együtt
ez nem olyan mint a 2-ben amikor tini simjeim elmentek bulizni, és voltak vagy 10-en -
#34135 ez gyári gatya? nincs vmi világosabb képed? -
#34134 hagy építeni
szépen meg is építem
de amikor le akarom menteni, akkor kifagy
teljesen újraraktam, igaz a letöltött vackaimról nem mondtam le
a launcher is hibával áll le.
egyébként átalakításokat enged, tehát ha kicsit kibővitem a pincéét, veszek cuccokat azzal nincs baj, csak új emleet nem lehet
-
#34133 Másik, beköltöztem a természetfelettivel jött városba, alig van benne valaki
emlékszem a kettőben szakmányba gyártottam a simeket, hogy sokan legyünk, de itt nem merem, mert a faluvariálástól meg tönkremegy a mentés :DD -
Gólya #34132 valami nagyon nem kerek nálad...
vannak kisebb gondok építkezéskor - és ritkán -, de hogy egyáltalán ne lehessen építkezni, ne csináljon mentést, ez nagyon nem normális
nálunk is előjön időnként - főleg nálam, a hites nem túlzottan építkezik:D - városszerkesztéskor, építkezéskor 12-es hiba, de mondjuk szökőévenként egyszer
-
#34131 na most már én is teszek be képeket :D
na mi van senkinek sem fagy a játék mentéskor mappa nyitás előtt? -
#34130 lásd 2 -
Austin Bailey #34129 az amcsiknál az is divat, hogy elmész a diplomaosztódra -
Austin Bailey #34128 szerintem jó lesz -
#34127 Figyu, én meg értem, hogy szereted a spenótot, mert nálatok más nem is terem meg....de a ződön kívül más színed sosem lesz.
-
#34126 resetsim -
#34125 az miért van, hogyha felhúzok a meglévő házamra egy plusz szintet, garantáltan lefagy a program mentéskor, de úgy, hogy még a mentés könyvtárát sem hozza létre? Módszeresen csinálja, nem tudok építeni utólag -
#34124 Váááááóóóóóóóóó, ma simsezés hegyek lezsnek!!!!!!! -
Ironman2 #34123 Na kimentettem az összes simemet a tárolóba.Farkast nem tudta kimenteni,mert azt irta hogy természetfeletti lényt nem menthet a tárolóba,elöbb vissza kell alakulnia emberré.Majdnem dobtam egy hátast,igy most megváltam Farkas flóritól.DDDD
Melyik az a város,amelyik minden évszakban szépen néz ki? pl:télen nem zöldek a fák -
#34122 Kiküszöböltünk egy problémát, amely megakadályozta a simek házasságkötését.
Kijavítottunk egy hibát, amely miatt a simek nem tudták használni a látcsövet.
Kiküszöböltünk egy problémát, amelynek következtében a simek nem tudtak meteordarabokat gyűjteni.
Ez most komoly? ennyi a Mac frissítés. Ezek figyelembe se vették azt a tényt, hányan panaszkodnak a Seasonsre. -
#34121 Szerintem ez a 70-es, 80-as, 90-es évek cuccos undorító. Kb olyan mint a Katy Perrys nyalánkságok. -
Coolfire #34120 Akkor már biztos az Egyetemi életről fognak rizsázni.:) -
Ironman2 #34119 OH! Valentin napon lesz a köv.Live chat! -
Coolfire #34118 Óh,abban van?Ezt nem tudtam.Nekem eddig is volt,azért nem is néztem meg jobban. -
Ironman2 #34117 Majd este ha rendberakom az egészet -
Ironman2 #34116 Rákattintasz egy simre,vagy tárgyra,és ott van hogy Nraas,és azon belül,de lehet helyszinen is térkép modban -
Coolfire #34115 És mikor jön hozzám?:)