44549
-
Gólya #34354 gyűjteményes oldal
itt kedvedre válogathatsz - bár ez csak egy a sok "összefoglaló" oldalból (én itt szoktam bogarászni) -
Gólya #34353 nekem is végig kell majd futni megint a letöltéseken...biztos jött egy vagon apróság a házzal -
Coolfire #34352 Nekem jó lenne egy pár jóféle komplett női skin,pofázmánnyal mindennel.Azokat hol lehet szerezni? -
Coolfire #34351 Szerintem tök ari.. -
Coolfire #34350 Szép és nagyon igényes cucc.De én pont az ilyeneket nem merem betenni a játékba. -
Gólya #34349 "felvettem" ezt a simet, gondoltam megnézem, milyen gyári simmel játszani
végignéztem a ruházatát, rendben legyen, nehogy megfázzon vagy bármi...amikor a hálóruháját megláttam...
az a nyuszis papucs...Istenem, kész vagyok...
Swen, Era - mit szóltok egy ilyen pasihoz? nekem kellene...a papucsa
-
Gólya #34348 Elke nem nagyon kedveli a gyári holmit:)
-
#34347 Nagyon szép, meg stílusos, nekem csak az nem tetszik, hogy szinte minden cc. Egy gyári dolgot nem látok a házban. -
#34346 Elég nagynak tűnik az a tartály rész, hogy ott egy virágsim fejlődjön ki, tudjátok, olyan Avatar módon. Abbana filmben is hasonló tartályban tárolták őket. Ki tudja.... -
Gólya #34345 Elke megint nagyot alkotott -
#34344 Váó, már hát-Izsák is lehet a simeknek a egyetemi években!
-
Ironman2 #34343 Új képek az Egyetemi évekből:
-
#34342 ez egy mezőgazdasági program. mindenhez kell növény
mixerpulba, hűtőbe, nektárhoz -
Ironman2 #34341 http://simsvip.com/2012/12/22/simsvips-sims-3-70s-80s-90s-giveaway-sticky/comment-page-30/#comment-265586
még 3 napig játszhattok itt.Nyeremény:Múltidéző cuccok
Regisztrálj,és kommentelj egyet!
Jan 20-án sorsolnak! -
Ironman2 #34340 Újabb bizonyíték hogy a növénysimek fognak visszatérni az Egyetemmel:
-
#34339 Éjjel hazafelé...
Aszongya, hogy ha a 234yXФ-t megszorzom a....
Hééé, te rusnya gebe, nehogy nekem be merj menni a házamba!!!
Főnök, már megint miről maradtam le?...
-
#34338 Reggeli séta a kutyámmal Pestoria városában
-
#34337 DDD... Unikornist csak ebből a lóból lehet létrehozni, úgy tudom:
8_Tear_McGuire.sims3pack
http://www.sendspace.com/file/xj4nap -
#34336 CAS-ban emberből mikor csinálsz te Unikornist? -
#34335 magyarul a nevek -
#34334 elixir kérdése az egész
húha nem tudom mik mafyarul a nvek
mert ugye van a Zombification - 2 napra zombi lesz a simből
Mummy Curse - múmiává
Vampire's Bite - vámpirrá
Curse of Lycan - vérfarkas
Simbot Converter - simbot
Potent Zombifacition - véglegesen Zombi
Witches' Brew - banya
Genie - dzsin
Blessing of the Fae - tündér
-
Coolfire #34333 Nekem fent van,de még gubit nem okozott.Bár addig nem is indítottam el,amíg a core modokat nem frissítették hozzá. -
Gólya #34332 :) - tudom, olvastam..az alapján jött a döntés, hogy ez biz' nekünk nem kell -
Coolfire #34331 Semmi extra,úh. nem is baj.:) -
Ironman2 #34330 Monte Vistában el is tüntek a hajak az új peccs miatt.Hivataloson rinyálnak is emiatt!
http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/633737.page -
Gólya #34329 fel se raktuk:D -
Coolfire #34328 Én mentéseket gyártok-már ha nem lép ki-az egyetemhez.:)Remélem a múltidézővel kapunk még egy peccset,mert ez szart sem ért. -
Gólya #34327 egyébként remélem, hogy nem, mert akkor kikapok:)
a köv. kieg. előtt nagyon alapos takarítást kell majd csinálnom -
Gólya #34326 kösz neked is meg a többieknek is - nem találok meghajlós smileyt:) -
Gólya #34325 kívülről így fest...utcafront és a hátsó terasz:
-
Gólya #34324 igen, nagy része házakkal jött - nem olyan vészes, amit kifejezetten töltöttem ezekből, az a Royal Bath, egyébként inkább csak dekorációt szoktam keresgetni -
Gólya #34323 csak neked...és csak most:)
1,1 G az összes
(időnként selejtezek is) -
Ironman2 #34322 Ja,az a dzsinn lesz! A showtime-al jött! -
Ironman2 #34321 De hülye neve lesz a nyári kegnek: Szigetvilág. -
Coolfire #34320 Nagyon jól néz ki valóban..de őszintén;hány giga egyedi tartalmad van már?Nem fog összeomlani a játék? -
Ironman2 #34319 Ezek amúgy nagyrészt letöltött cuccok,nem? Gyáriba nem sok ilyent találni,pl a csapot az első képen -
Ironman2 #34318 Elmehetnél lakberendezőnek! Nagyon jó! -
Ironman2 #34317 unikornist kihagytad! -
TaffetaGolem #34316 köszi szépen!
dzsinnem nincsen, az hiányzik.
ha valaki ember volt az csak vámpír és vérfarkas lehet? tündérré vagy boszorkánnyá nem is lehet átváltoztatni? -
#34315 Ez nagyon szép.