44549
-
#34637 és olyat hogy a rádióból sims zenék szóljanak ? (gondolok itt pl a betöltéskor szólo, vásárláskor, épitkezéskor hallható dalokra.... tökre bejönnek ezek a zenék, de ritkán épitkezek, meg vásárlolok, meg nem sokáig időzők bennük, igy alig hallom őket:D loading az más, azt idővel megunom:) -
#34636 DDD...Ilyent sajnos nem tud produkálni a Sims 3 játék. -
#34635 valahogy lehet netrádiót hallgatni játék közben, de nem ugy hogy külső progival?:) -
Ironman2 #34634 1.48.5 az új patch! az már régi javítás -
#34633 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy felraktam a játékot, fel patcheltem az 1.33.2-ra. A fű megjelenése elég borzasztó,mintha semmi foglalkoztatottsága nem lenne,meg hiányoznak belőle dolgok! pl. arany,kő,amiért ugye pénzt lehet kapni! Mi lehet a gond? A gépem biztos h megfelelő neki,teljesen maximumon van minden. Ha valakinek esetleges van ötlete,azért hálás lennék!
Előre is Köszönöm! -
Ironman2 #34632 Civeszen! -
#34631 Szerelések a dzsessz városából (Januári store cuccok II.) 1350 SimPoint
-
i am girl #34630 Köszönöm szépen a segítséget!:) -
#34629 hű, köszönöm szépen, nagyon jó kis oldalt találtál nekem -
#34628 Szerintem én ezt ki fogom hagyni....annyira nem nyerő cucc. -
#34627 Na, holnap jelenik meg ez a Store féle maskara...ezt írják a sims vip oldalon.
-
Gólya #34626 Mike!!!! -
Ironman2 #34625 Lehet nyerőgépet még többet kellett volna leraknom? -
Ironman2 #34624 Használják ám a dizsit a simek,de úgylátszik csak a nyerőgépeket szeretik.Mikor odamentem,kapásból 5-en voltak lent:
-
Ironman2 #34623 Majd meglássuk! -
#34622 biztos jó lesz így az a mosdó? -
#34621 -
#34620 Én már nem is vagyok bent...mára elég volt...asszem szundizni fogok mingyá... -
Ironman2 #34619 Az oldaluk is lehalt most.fasza! -
Ironman2 #34618 Artista.Amúgy látom ki-be lépkedtek a játékból a windowsba,mert egyszerre 2 helyen irtok.Nem zavarja össze ez a játékot? -
Ironman2 #34617 Generations sok újdonságot nem ad,Late Nighttal jönnek a paparazzik amik idegesítőek,Világ körüli meg külön téma,az magában önálló játék,csak annyi köze van az alapvároshoz hogy hazaviheted az ásványokat.A kalandok 3 külső helyszinen folytatódnak. -
#34616 Bűvész tán az ürge, hogy el tűnt a színpaddal együtt, mint szamár a ködben? -
Ironman2 #34615 Nekem ma a szinpad tünt el fellépés közben a csávóval együtt.Hiába forgattam a képet,nem jött elő -
#34614 Most már, hogy vannak emeletes ágyak sok kis ember jó helyen is el fér, ahogy a mondás tartja...ki fordítva! -
#34613 Ironman-nek van igaza nincs annyi pénzem hogy mind megvegyem !
Ironman köszi a tippet ! -
#34612 Hát néha művel a játék idióta dolgokat az biztos. -
Ironman2 #34611 Az igen! Na erre kiváncsi leszek! DDDD Én is visszaraktam a városba az emberkéimet,de a felesleges házakat kitöröltem közben -
Ironman2 #34610 Érdekes most közösségi területre le tudtam rakni a kampec karolát,elötte nem engedte -
#34609 Pecázni, kampechalat... -
#34608 Meg a temetőbe... -
#34607 Én meg a simem klónjához hozzá csaptam 7 emberkét, azt majd valahol csinálok nekik egy kérót...így érdekesebb lesz a játék is...meg nagyobb fejetlenség...majd együtt mennek mindenhová...tengerpartra, buliba...stb -
Ironman2 #34606 Előző patchnál nem szarakodott,nemhiszem el hogy mindig el.asszák a javítással a játékot -
Ironman2 #34605 Ez még csak sablon,majd idővel kialakul,mert gyorsan összedobtam.Hülye game,megint akadozik,lehet holnap ujrarakom megint az alapot. -
Ironman2 #34604 Nincs annyi pénze gondolom hogy mindet megvegye.Supernatural,Pets,Ambitions -
#34603 DDD...látom lesz jó nagy hely mindenre! -
#34602 Tedd fel mindet azt kész...nem tudom mit kell ezen rágódni annyit...:) -
Ironman2 #34601 Na én is elkészültem közben a saját dizsivel:
-
#34600 ugyanis lemaradtam az encore sale akcióról de látom újra akcióban van ! -
#34599 Látom elvagytok ! :D
Elmondanátok hogy ebből melyiket lenne érdemes megvenni ?
Supernatural, Pets, Generations, World Adventures, Ambitions, Late Night
-
#34598 Te, rövid fűszoknyás...itt előttem...teremtél...