44549
-
#35917 No, pihizek egyet éjfélig, mert akkor lehet indítani a simcity-t. -
#35916 Ezt írják az órarendről a mysims.hu oldalán:
"A felhasználói kezelőfelület egy új, egyetemi panellel (fülecskével) bővül, ahol láthatod Simed órarendjét, illetve azt, hogy halad a tanulmányaiban." -
#35915 DDD...jó sokan vannak a Tóthék! -
#35914 Hát valahol a kezelőpanelben kéne lennie egy új fülnek és abban volna állítólag az órarend...de én semmilyen új fület nem találtam eddig. -
Coolfire #35913 Ehehehh..nem kicsit lepődtem meg.:)Majdnem ki****** az egészet,utána estt le.:D
-
Coolfire #35912 És milyen órarend kellene?Mert most lépek be. -
#35911 Ja, és az Élet jutalmaknál vehető 50 000 pontért un. Tiszteletbeli diploma is, ha valaki nem szeretne egyetemre járni, de diploma az meg jó lenne.
Ne, Pál!DDDDDD -
#35910 Igen, jók. 3 típusú van:
Üdítős
Édesség
Kombinált automata
Lehet belőlük rendesen venni, lehet rugdosni, meg billenteni...na ekkor vághatja agyon a simet!...DDDD -
Coolfire #35909 Azt én még nem tudhatom.:))Nekem a képen lévő hátizsák is új volt.:)
És jók az automaták? -
#35908 Csak azt a hülye órarendet nem találni sehol sem! Pedig kellene, hogy adjanak a simeknek minden félévkor, ezt írták a mysimsen! -
Coolfire #35907 Lehet,hogy többen lesznek a kieg. jótékony hatása miatt.Bár eddig is össze-vissza generálta a játék a simeket különböző városokban. -
#35906 Akkor legyenek már a többi városban is ennyien legalább.:) -
Coolfire #35905 Nekem is kellene játszani vele,mert még csak beköltözött a simem eddig. -
Coolfire #35904 Valóban nálam is sokan vannak a többihez képest mindenhol.De ez így jó,hiszen egy campus.:) -
Coolfire #35903 Ja..jön egy kabala,és hoz egy üdvölő csomagot.Van benne ajándék és teszt is.Kitöltöd a tesztet,és ha sikerül,telón v. szgépen jelentkezel és jön érted az autó. -
#35902 Ahhoz képes nagy, hogy az Álmok szigetén időnként kódorog itt-ott egy-egy sim.DDDD -
Coolfire #35901 Nem is nagy a tömeg.Mondjad az új oktatási törvényt,tuti átjönnek a többi városból is. -
#35900 Sehol nem találtam az órarendet kem!
Legalább egy kép lenne róla, hogy hol a francban van a játékban! -
#35899 Másnál nincs gond avval, hogy üres a sim-ek órarendje? -
#35898 Ennyi újdonságot egy kiegben sem találtam eddig, szerintem nagyon jó ez az egyetem! -
#35897 Vagy számítógépen! -
Ironman2 #35896 Amúgy hogyan zajlik a dolog? telefonon kell beiratkozni? -
Ironman2 #35895 Kicsit gyors lett a játék megint az Egyetem feltelepítése után.hmmm érdekes -
#35894 Ajhe...el fajultak a dolgok.
Biztos nem tudnak meg egyezni, hogy kinek a transzparense a szebb.
-
#35893 Első tüntetésem:
Lángra gyújtom a tömeget, átható szavaimmal...
"Ti égetni valók, ne hagyjátok, hogy a"......mit is?....eeel ejtettem a cetlit, amin a szövegem van...
-
#35892 Hát nem!DDDDDD -
Ironman2 #35891 Nem hasonlít az öreged a csontvázra! DDD -
#35890 No, ki a jobb pin-pongban?
-
#35889 DDD -
#35888 Közben meg +Barbie baba" is megérkezett a játékba..DD
-
#35887 Enyém meg folyton illetlen bejegyzéseket ír..DD -
#35886 Na lehet/és van is már saját blogom a neten...hehe
-
#35885 Na igyunk..DDD
-
#35884 Vettem a simemnek egy ilyen agybirizgálót...úgyis nagyon menő az egyetemen.
-
#35883 Na, nem csak az én simem itt az eyetlen túlkoros egyetemista.
-
#35882 Nyüzsgés ebédidőben.
-
#35881 Persze, bementem a sportcsarnokba, mert jó néhány sportág közül lehet választani, hogy valamelyiken részt vegyek. Pl bemehetek a következő sportokra:
Tenisz
Krikett
Baseball...stb
És utána kaptam, mer úgymond nagyon lelkes szurkoló voltam...DDDD -
#35880 DDD...
Vazze, itt mindig történik valami...nincs egy unalmas pillanatod az egyetemen...háháhá
-
#35879 Igen! -
Coolfire #35878 Komoly.:)Ezt így mutatja az új okostelefonon?