44549
-
#35957 na jól van felrakom én is, simkölök megy egyetemre, ha megitta az öregedés gátlót, ha nem -
#35956 Igen van. Azok jelölik, hogy a simed a kockákhoz-menő arcokhoz-Lázadókhoz tartozik e, a számok alattuk pedig, hogy az adott közösségnél milyen szinten vannak éppen. -
Ironman2 #35955 Mindenkinél van ilyen szines ábra ha rámegyek az egyénre,és benne egy szám,az mit jelöl? -
Ironman2 #35954 Király az Egyetemváros!! -
Ironman2 #35953 nálam jó minden,az órarend is! nem kellett semmit se kipakolnom a játékból,és még tesztet se kellett irnom,egyből mehettem az egyetemre,mivel a csaj már diplomás alapból -
#35952 -
Gólya #35951 simlish :))) -
#35950 Ja, ha csak művészetek, akkor az kicsit változtat a helyzeten. A "fine arts" művészetek hmmm oké, EA :D -
#35949 Tök állati, hogy így mondjam az egyetemi kieg...rengeteg az újdonság, egyetemvárosban pedig nyüzsögnek a simek.
Helyesbítek: Csak olyan szak van (legalább is a magyar verzióban), hogy Művészetek! Melybe bele tartozik a gasztronómia is (nektárkészítés), így majd diplomás (édes ízű) lőre gyártó is lehet egy sim. -
#35948 Na hogy megy az egyetemista életetek? Én egy időre hanyagolom a szériát, megjött a Tomb Raider, és el vagyok varázsolva :)
Egyébként vicces, hogy beletették a "szépművészetek" szakot, ráadásul major szaknak Lehet amcsiföldön egy képzőművész diplomával el lehet helyezkedni, de mutassatok itt nekem egy embert, aki egy ilyen diplomával képes a szakmájában elhelyezkedni. -
Era40 #35947 a picsába..milyen idegen nyelven beszéltek?:))))
-
#35946 valszeg ja -
#35945 ergo ha a simgyerekemet elküldöm az egyetemre, akkor nem lesz órarendje, a jó sok cc-m miatt
miért nem képes a hülye EA egy cc validáló vackot kiadni
igaz elcsesznék azt is
a hivatalos pattern szerkesztőjük is szar -
#35944 kiszedtem a mastercontrollert, erre a tini simemet már kétszer elkapta a rendőr, mert kint mászkált éjszaka -
#35943 Körülbelül...arra. -
Ironman2 #35942 Tőlem ilyet aztán ne kérdezzél! Nem is játszottam vele.DD -
#35941 De amúgy nem értem.. Ha kiveszem fix-eket, amire gondol, és megjavul, de ha újra visszateszem, megint nem lesz jó? -
Era40 #35940 megvárom amíg megjavul teljesen..majd csak akkor "szerzem" meg az egyetemet:)) -
#35939 DDD -
Ironman2 #35938 huha! akkor itt zavar lesz az erőben! -
#35937 Szerintem azokra gondol.. -
Ironman2 #35936 Nem is,mert az Xilasims volt! -
Ironman2 #35935 nem mondod??? amúgy milyen modok maradtak benne hogy müködjön?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
KT fixet ki kell venni?
-
#35934 Meg én.. Na majd este ránézek ezekre.. -
#35933 Köszi a hírt. Az egyik, aki szólt nekik én voltam...DDDD -
Ironman2 #35932 Többen jeleztétek, hogy miután egyetemre külditek a Simeteket, nem jelenik meg az órarendje. Ez hiba, a beiratkozáskor automatikusan adja a játék.
Legnagyobb valószínűséggel az okozza, ha vannak modok/hackek a játékotokban az első indításkor, ezeken belül is a Store fixek problémásak (nem a hivatalos patchek, hanem a nem hivatalos, prémium tartalmakat javító package fájlok). Akiknél eddig megoldottuk a problémát, ezek a fájlok okozták a hibát.
Megelőzés: az Egyetemi évek telepítése előtt távolítsatok el minden modot a játékotokból (ez egyébként is célszerű patch vagy kiegészítő telepítése előtt).
Ha már fennáll a probléma, lépjetek ki a játékból, zárjátok be az Indítópanelt. A hiba sajnos játékon belül nem javítható.
1. Szedjétek ki a teljes Mods mappát.
2. Indítsátok újra a játékot. Ha a saját Simeteknél megjavul a hiba, lehet tovább játszani, ha nem, nézzétek meg egy új családnál. Ha náluk jó, akkor a saját Simeteket küldjétek haza az egyetemről, majd írassátok be újra.
3. Amennyiben az előző nem vált be, szedjétek ki a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3 mappát.
4. Indítsátok újra a játékot. Ha megjavul a hiba, akkor a korábban kimentett The Sims 3 mappából tegyétek vissza az új mappába a Saves mappát.
5. Ellenőrizzétek, így működik-e. Ha nem, akkor nézzétek meg egy új családnál. Ha náluk jó, akkor a saját Simeteket küldjétek haza az egyetemről, majd írassátok be újra.
6. Ha működik az órarend, elkezdhetitek visszapakolni a The Sims 3 mappába a többi dolgot. Kezdjétek a DCCache mappával, a ccmerged.package fájllal a DCBackup mappából, valamint a következő mappákkal: Worlds, Library, SavedSims és Downloads, illetve a userpreset.package és options.ini fájlokkal. Célszerű a modok/hackek visszapakolása nélkül indítani a játékot,hogy ellenőrizzétek, még mindig működik-e.
7. Ha van órarend, de nincs teljesítmény mutató, használjátok a resetsim kódot.
mysims.hu -
Era40 #35931 jesszus..én még csak az évszakokkal ismerkedem..asszem várok még az egyetemmel..kihagytam pár hónapot -
#35930 Na, most legalább már az van ki írva, hogy:
Hallgató
A tanév órái befejeződtek, hamarosan érkezik a bizonyítványod. Haza érve ne felejts el beiratkozni a következő félévre.
-
#35929 Tök jól néz ki! -
Coolfire #35928 No,micsoda mozit kapunk ma.:)
-
#35927 Egyenlőre semmi, asszem most hogy ki szedtem a modokat előbb újra rakom az egyetemet. -
#35926 Megpróbálom... -
#35925 Azt kéne berakni: Errortrap és overwatchot? -
Coolfire #35924 Hopszika..ez megint bug,mint anno a gyűjteménynapló?Akkor megint ütközés van.Egy overwatch errortrap páros? -
Aragorn831109 #35923 Úgy néz ki, gyakori hiba, egyelőre ennyi használható van:
-
#35922 Nálad legalább működik. Nálam üres az órarend. -
Coolfire #35921 Hajrá!
Állíts be valami időmérőt,nehogy elaludj! -
Coolfire #35920 Páze...2 percet még várhattál volna,s kiokosítalak.:)) -
Coolfire #35919 A simcsalád is ennyi..2 szülő 6 gyerek,és a kutya. -
Coolfire #35918 Megvan az: