44549
-
#36198 persze, hogy ki lehet
városképernyő, és ott mented a listába házzal vagy ház nélkül
(talán ház nélkül jobb)
a kapcsolatok mindenképpen elvesznek ha új városba teszed le, a többiről nem állítanám 100%-ban, ki kell próbálni
-
#36197 Ahogy nézem 2 hét alatt 18 creditet értem el a 48 ból, ergo lesz az 5 hét is. Felvettem egy inast mert a többiek nem csinálnak semmit. Esz szemétdomb a kollégium. -
#36196 hát nem jöttem rá mi lehet a gond, de az megoldható hogy a simemet valahogy kimentem munkahelyestül, pénzestül (baártok nem kellenek), és egy teljesen új játékot kezdek, esetleg másik városba akár, hogy megmaradjon a pénze meg munkahelye??? -
#36195 összefosom magam komolyan :d
feltettem valami errortrap -ot, meg overwachotis (ezek am mire jók pontosan? )
ugyanugy nem jelent meg se rendőr se takaritó, de kiirt valamit, majd hivtam tüzoltót is, szintén nem jelent meg de kiirt egy ilyet:
onroutable Adam Andreasen (és a fickó képén látható hogy tüzltó. gondolom ő jönne ki, de nem talál oda hozzám, le van fagyva valahol a karakter? hiába resetsimezem, ugyanugy semmi se történik. ) -
#36194 egyből kettőt vegyél, hogy lehessen versenyezni -
#36193 nincsenek
magad uram
illetve van a telefonban services menü, szal még az is lehet, hogy van, mert azt még nem néztem -
#36192 azt hogyan?
nem csak 2 hét max?
2 term-re iratkoztam be, mindjárt itt a második vizsga elég lesz ebből ennyi, már most unom -
#36191 ja még egy lehet
ha a másik már kapcsolatban van, akkor előbb meg kell kérni, hogy szakítson, addig nem tudsz vele összeházasodni -
#36190 hű, a simem majdnem meghalt. szegény megfagyott a medence partján, mert nulla fokban úszkált. a telken meg nem volt senki, de később szerencsére jött valaki aki fel tudta éleszteni egy hajszárítóval, szal vigyázzatok, ha a simed egyedül él, és senki mást nem tudsz irányítani, és a telken senki nincs, illetve órákig nem jár arra senki, a földön fekve simán meghal. :(
és az a durva, hogy nézed ahogy fogy az energiája, és ha nem jön senki, nem tudsz csinálni semmit
de aztán megjött a segítség, de 4 órát feküdt ott. (van egy fagyás 3 óra, csakhogy az ha nem olvasztja ki valaki, nem jár le soha)
-
#36189 nincs ilyen tulajdonsága. de nem is a házasság a lényeg, mert csak csokolni tudom meg woohozni, még csak reménybeli partner, nem járnak meg semmi.
illetve megint az a bajom hogy nem jön takaritónő. de rndőrséget is hiába hivom nem jön (tegnap valamit csináltam, asszem resetsim, és akkor kijött erndőr is másnap meg a takarinő fickó is, de most akárháyszor irom be hogy resetsim, nem jön egyik se.) -
#36188 Én is meglepődtem rajta.. -
#36187 No, kérem ki jött egy nointro mod, mely eltávolítja a maxis logót a játék elejéről. Ki próbáltam...tényleg el tünteti!
http://www.sendspace.com/file/g6dp6u -
#36186 Jó kis élete van a tündérednek! Egy olyan falmászót itthonra én is elfogadnék. Vannak a kolikban szakácsnők, mnit a kettesben voltak? -
#36185 Kampecz karolina ember lesz ha megsül? -
#36184 -
#36183 Ja és Ő Kampacz Karolina..DDD -
#36182 -
#36181 Kicsit megpörkölődött..DDD
-
#36180 Hehe...Fiúk, romlott volt a rántotta? Vagy lehet, hogy ez kakasviadal csak...
-
#36179 Lógunk az óráról, skacok?...
-
#36178 Most el kaplak vén banya a tegnapi karóért!
-
#36177 Mennyi ideig tart a játékban egy félév? Most tartok 4. hétnél. -
Gólya #36176 úgy, hogy az enyémet kiütötte:) -
Gólya #36175 "Mert hogy' szálljon...szegett szárnyon?"
csak úgy eszembe jutott a kérdésről... -
Era40 #36174 na ezt hogy küldtem el kétszer???? nem tudom:))) -
Era40 #36173 mondjuk nekem még sosem volt ilyen gondom,hogy valakivel nem tudtam összeházasodni..tuti hogy valami összeférhetetlenség van köztük..biztos hogy a tulajdonságaikkal van a gond.. -
#36172 nem
csak így egyszerűbb -
#36171 Vega?! -
#36170 Teljesen mindegy, hogy melyik ételre mit rak...ha meg nem is főz akkor szerintem tárgytalan a dolog neked...DDDD -
#36169 amikor dumálsz vele rámész az képére, ott írja mik a tulajdonságai, mi a melója, stb -
#36168 azt hol tudom megnézni? hol irja ki? -
#36167 nincs a simednek vagy a a partnerének olyan jellemzője, hogy nem akar házasodni? -
#36166 van woohoo. fullon van a kapcsolatuk is. de akkor még probálkozok. -
#36165 egyébként is, a rebelliseknél számon tartja, hány herb eaten, gondoltam, azt nem merték hogy herb smoken :DD -
#36164 aha
és melyik ételekre mit?
most tartsak a simemnél 10 féle fűszernövényt?
egyébként sem főz soha
almán él meg mézen (komolyan, vettem neki 50 almát meg 50 mézet, meg dinnyét, és ha éhes, befal belőle egyet) kiskora óta -
#36163 Tüntetést ha jól emléxem, akkor az okostenón is lehet szervezni, de nem biztos... -
#36162 A fűszernövényekkel, éppen úgy, mint a valóságban meg lehet az elkészítésük után fűszerezni az ételt...a boltban lehet megvenni őket.:) -
#36161 :DD -
#36160 esetleg vedd fel 5k-ért a légcsavaros sapkás reward-ot - nem tudom mi a neve - akkor csinálhatsz bármit idegen helyen, simán elnézik neked, hogy eszel a hűtőkéjükből, alszol az ágyacskájukban -
#36159 hát nekem nem ez a tapasztalatom, a simjeimet imádják a bulikon, Max-ért is odavannak, bár gondolom a 4 csillag erősen segít :DD
olyat kell csinálni amit a simek szeretnek és drága volt, pl. 12 ezres jakuzziban üldögélés, tánci-tánci fergeteges buli
ketyózás dettó
míg szakítás, szar buli