44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Játékfrissítés, 1.66 verzió

Az Előre a jövőbe frissítései:
    Kijavítottuk a LézerRitmaTron látványeffektusát, amely a lakóhajókon nem megfelelően jelent meg
    Kiküszöböltünk egy, a próbababák öltözékét érintő problémát, amely a ruhabemutató állvány klónozásakor jelentkezett
    Kijavítottuk a hibát, amelynek következtében a plumbotok jellemvonáschipjei nem jelentek meg a beállításukra szolgáló menüpanelen
    A jövőbeli simek SimBotokra adott reakciói mostantól megfelelőbbek
    Többé nem jelennek meg szellemek az Időkalauzban
    Kiküszöböltünk egy problémát, amely megakadályozta a Szilíciumszaki elnevezésű lehetőség teljesítését
    A leszármazottak nevei mostantól megfelelően frissülnek a városházán bejegyzett névváltoztatás után
    Kijavítottuk a hibát, amely miatt a tizenévesek gyermektestben maradhattak, ha a születésnapjuk pillanatában utaztak a jövőbe
    Kijavítottuk az életműszobrokhoz kapcsolódó eredmények konzisztenciahibáit
    Kiküszöböltük a botarénabeli robotkarrier megfelelő előrehaladását érintő problémát
    Kijavítottuk a hibát, amely miatt a kvantumruhák a mentett játék betöltését követően nem működtek megfelelően
    Kiküszöböltük a hibát, amely miatt az Időutazó esetenként elolthatatlanul lángra kapott

Mac frissítések:
    Kijavítottuk a játékképernyő számos grafikai hibáját, amelyek a felbontás módosításakor léphettek fel

The Sims 3 Store tartalomfrissítések:
    Kiküszöböltük a Jólét fája és az EP11 együttes telepítése esetén fellépő problémákat
    Javítottuk a babakompot és a járókát érintő hibát, amely gondot okozhatott a tipegőknél

Super Patch (Minden régióhoz jó!) ~ Download (1.6 GB)

http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.66.2.0240xx_update.exe
  • Austin Bailey
    Próbált már valaki Roaring Heigtsban hotelt csinálni?
  • Coolfire
    Ott is lehet búvárkodni?
  • Bal0924
    Köszi a tippet!
    Már át is költöztem.
    Jó sok munkám lesz hogy ugyan olyan házam legyen és üdülőm. :)
  • Joschka
    A Sunlit Tides ( Magyar nevén: Álmok szigete)város is tökéletes annak, aki - mint én is pölö - szereti a napfényes, tengerpartos, pálmafás, fürdőruhás, kéktengeres, cápás városokat! Én ezzel a várossal (is) játszom és az nem akad...
  • Ironman2
    Ott van felül a no warez felirat,arra kell ráklikkelni ha valaki nem jött volna még rá
  • Bal0924
    Bocsi, nem tudtam hogy ez Warez-nek számít.
    Azt hittem hogy az a topic a nem eredeti Simsekhez van. .:)

Lehetne hozzá link is? :)
  • Coolfire
    Szarul van megcsinálva a world file.Van 2 féle routing fixes verza is,lehet válogatni.
    1.Kínai:én ezt használom,tökéletes
    2.MTS:erről nem tudok nyilatkozni.
  • Ironman2
    Másik topikba menj át légyszives!
  • Bal0924
    Valahonnan lehet szerezni hasonló várost mint a "IslaParadiso.world"?
  • akyyy

akkor igy
    http://goo.gl/1twycw
  • akyyy
    ez vajon mire jó?
  • Bal0924
    Hát megszerettem a hajós házamat..
  • Bal0924
    A sziget előtti utolsó város az melyik?
  • kem001
    Neked kell tudnod, hogy mire fáj a fogad leginkább. Én Roaring Heights-be vagyok most, az tetszik. És sajnos nem javult, mivel cseszték javítani frissítésekkel a várost..
  • Bal0924
    De azt hittem hogy kicsit javult, attól amit letöltöttem.
    Akkor melyik városba költözzek? Tipp? :)
  • kem001
    Elejétől fogva arról beszéltünk, hogy hibás a Szigetvilág városa! Mindenki kerüli, ahogyan tudja...
  • Bal0924
    Már el is felejtettem hogy ilyen gyors is tud lenni a játék!
    Szerintem tényleg a sok vizet nem szereti a gép.
  • Bal0924
    MEGVAN A HIBA!!! Végre! és mégsem jó hír..

Tényleg a szigetvilággal van a gond...
    Elmentem az egyetemre, és nem akad..
    A játék mellet most fut a TV programom, a böngésző és a skype is. És meg sem akadt 1x sem.

Ha átköltöztetem a Sim-emet egy másik városba, a Sziget világba hogy jutok el, vissza? Az ott lévő szállodámat/Motelemet hogyan tudom majd fejleszteni és a bevételt hogy kapom meg? :)
  • akyyy
    hogy szaggat? vagy mi a baj? úgy mintha nem bírná a géped mintha gyenge lenne, vagy csak a simek lelassulnak meg az idő ( de pl az időjárás, vagy a fák, egyéb animációk akadásmentesen mennek?)

Nekem ez utóbbi szokott lenni, meg főleg az a szar, hogy berakom a 3-as sebességet, és kb olyan mintha az 1-es meg a 2-es sebesség között menne, olan 1,5x sebességgel. gyorsabb a 3-as helyett igy a 2-esen hagyni :D
  • Bal0924
    Feladtam!

Minden programot kikapcsoltam, mindenféle beállítást kipróbáltam, most már rendszergazdaként is indítom, de így is.... ÁÁÁÁÁÁ
  • Bal0924
    Lehet hogy megvan mire volt allergiás a Sims...:S :)
    A TV program nem tetszett neki. :)
    De majd kiderül, következő indításkor...(most szépen megy, nem teszem tönkre ezt a jó tempót) Most már úgy akadozik mint régen.:)
  • Coolfire
    Én szinte mindig.
  • Coolfire
    Ha istenesen megpakolod,az a gépigény már messze nem érvényes.
    Érdemes minden futó progit becsukni,ha ennyire sims allergiája van a gépednek.:)
  • Bal0924
    Nekem a Sims-nek úgytűnik saját akarata van.
    Ha van kedve akkor tudok játszani, amikor nincs akkor úgy tűnik nem....

Nem számít milyen beállítása van. Vagy hogy be vagyok-e jelentkezve.(online vagyok-e)
    Kipróbáltam: Ha nagyon leveszem a grafikáját, akkor is hol szaggat, hol nem, ha olyanja van..:S És akkor még élvezhetetlen is a játék.

Megjegyzés: A gépigényén messze felette van a gépem...
  • akyyy
    persze igaz, laptop, és nem ártana már portalanítani se :)
  • akyyy
    mit sok, nekem 80 fokik meg sem áll, akkor szoktam kicsit kilépni a játékból. az a baj hogy kb 4 perc alatt eléri ezt a hőfokot :D de legalább leszarom hogy ilyen gány hideg fütést csinál a távhő.
  • TaffetaGolem
    Szerintetek ha angliában veszek egy kiegészítőt akkor az is magyar nyelvű lesz?

én mindig offline vagyok
  • Bal0924
    Ti a játékban be vagytok jelentkezve, online vagytok?
  • Ironman2
    Februári store tartalom előzetes.Ez egy helyszin lesz,annyit elárultak.Találgassatok mi lehet?

http://www.beyondsims.com/50219/sims-3-store-february-store-set-preview/
  • Austin Bailey
    a játék nincs optimalizálva az igaz, de attól még a 50-60 fok már sok. Plusz még itt van a saját tapasztalatom az asztali ventilátorral. Nekem jobban megy tőle a játék.
  • Bal0924
    Délelőtt olyan szépem ment...ÁÁÁÁÁ
    Mintha napszaktól függően menne a játék..
    Most cserélt.. pillanatokra megy és a többi időben meg megáll...
  • whitequeen73
    Na, ez nagyon jó hír :)
  • Bal0924
    Köszi a tippet.
    Kicseréltem a világot, újra kezdtem azóta nem akadozik.:)
    Nem úgy csináltam ahogy leírta, mert akkor nem tudtam újrakezdeni mert nem volt a listában a sziget világ.

De az a lényeg hogy már nagyon ritkán akad meg 1-1 pillanatra. :D
  • whitequeen73
    A szigetvilágos város a hibás! Van hozzá nemhivatalos javítás, de nagyon figyelmesen olvasd el a telepítésre vonatkozó részt (is)!
    Isla Paradiso fix
  • Bal0924
    Akkor most miért csinálja azt a játék hogy valamikor fut rendesen, valamikor meg akadozik? (egyébként a Tükrök és víz felületek-et lejjebb vettem.)
    Még az is lehet hogy a játéknak a víz nem tetszik, mert azóta ilyen látványosan akar mióta feltettem a sziget világot és vízi házam van. :S
    Hogyan lehet csak a víz részletességét levenni?
  • whitequeen73
    ironikusan írtam a hűtést, ahelyett, hogy "semmit, sz*r és kész", nem tudtam, hogy ekkora lavinát indítok el, bocsánat
  • Shiwo
    gugliba rákeresve az 57 fok teljesen normális a 650 TI-nél és a hivatalos specifikációk szerint 105 fokig bírja.. semmi gondja a hőmérséklettel, optimalizálatlan sz@r ilyen tekintetben
  • Bal0924
    55-56fokos most játék közben, egy Geforce GTX 650 TI (2GB) és 8gb ram. Nekem is SSD-n van a Win7. 2 monitorosan megy a gép.
    Telepítve összes nagy és 2kicsi. és nagyon kevés +cuccok vannak telepítve.

Ezzel a beállítással.

Valamikor szépen megy valamikor meg hol megy hol áll. :S
  • Shiwo
    alapjárat oké, hogy 30 fok, játék közben-t írt, olyankor jó az 55, nekem az gtx 760-am simán felmegy 60-65-re is, ha nem többre..(3 hetes, szval sokat nem teszteltem, tán kétszer néztem rá),az előző 5870-es radeonom meg 80 körül volt állandóan játék közben, néha 90-re is felmászott..

sztem nem a hűtéssel lesz a baj, simán nem optimalizált rendesen a játék.. nekem a radeonnal,4 giga rammal, ssd-re telepítve is be-beszaggatott, csak a nagy kiegeket telepítve, miközben sok más, újabb és komolyabb grafikával rendelkező játék high és ultra grafikán vígan ficánkolt...