44549
-
#43829 Játékfrissítés, 1.66 verzió
Az Előre a jövőbe frissítései:
Kijavítottuk a LézerRitmaTron látványeffektusát, amely a lakóhajókon nem megfelelően jelent meg
Kiküszöböltünk egy, a próbababák öltözékét érintő problémát, amely a ruhabemutató állvány klónozásakor jelentkezett
Kijavítottuk a hibát, amelynek következtében a plumbotok jellemvonáschipjei nem jelentek meg a beállításukra szolgáló menüpanelen
A jövőbeli simek SimBotokra adott reakciói mostantól megfelelőbbek
Többé nem jelennek meg szellemek az Időkalauzban
Kiküszöböltünk egy problémát, amely megakadályozta a Szilíciumszaki elnevezésű lehetőség teljesítését
A leszármazottak nevei mostantól megfelelően frissülnek a városházán bejegyzett névváltoztatás után
Kijavítottuk a hibát, amely miatt a tizenévesek gyermektestben maradhattak, ha a születésnapjuk pillanatában utaztak a jövőbe
Kijavítottuk az életműszobrokhoz kapcsolódó eredmények konzisztenciahibáit
Kiküszöböltük a botarénabeli robotkarrier megfelelő előrehaladását érintő problémát
Kijavítottuk a hibát, amely miatt a kvantumruhák a mentett játék betöltését követően nem működtek megfelelően
Kiküszöböltük a hibát, amely miatt az Időutazó esetenként elolthatatlanul lángra kapott
Mac frissítések:
Kijavítottuk a játékképernyő számos grafikai hibáját, amelyek a felbontás módosításakor léphettek fel
The Sims 3 Store tartalomfrissítések:
Kiküszöböltük a Jólét fája és az EP11 együttes telepítése esetén fellépő problémákat
Javítottuk a babakompot és a járókát érintő hibát, amely gondot okozhatott a tipegőknél
Super Patch (Minden régióhoz jó!) ~ Download (1.6 GB)
http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.66.2.0240xx_update.exe -
Austin Bailey #43828 Próbált már valaki Roaring Heigtsban hotelt csinálni? -
Coolfire #43827 Ott is lehet búvárkodni? -
Bal0924 #43826 Köszi a tippet!
Már át is költöztem.
Jó sok munkám lesz hogy ugyan olyan házam legyen és üdülőm. :) -
#43825 A Sunlit Tides ( Magyar nevén: Álmok szigete)város is tökéletes annak, aki - mint én is pölö - szereti a napfényes, tengerpartos, pálmafás, fürdőruhás, kéktengeres, cápás városokat! Én ezzel a várossal (is) játszom és az nem akad... -
Ironman2 #43824 Ott van felül a no warez felirat,arra kell ráklikkelni ha valaki nem jött volna még rá -
Bal0924 #43823 Bocsi, nem tudtam hogy ez Warez-nek számít.
Azt hittem hogy az a topic a nem eredeti Simsekhez van. .:)
Lehetne hozzá link is? :) -
Coolfire #43822 Szarul van megcsinálva a world file.Van 2 féle routing fixes verza is,lehet válogatni.
1.Kínai:én ezt használom,tökéletes
2.MTS:erről nem tudok nyilatkozni. -
Ironman2 #43821 Másik topikba menj át légyszives! -
Bal0924 #43820 Valahonnan lehet szerezni hasonló várost mint a "IslaParadiso.world"? -
akkor igy
http://goo.gl/1twycw -
#43818 ez vajon mire jó? -
Bal0924 #43817 Hát megszerettem a hajós házamat.. -
Bal0924 #43816 A sziget előtti utolsó város az melyik? -
#43815 Neked kell tudnod, hogy mire fáj a fogad leginkább. Én Roaring Heights-be vagyok most, az tetszik. És sajnos nem javult, mivel cseszték javítani frissítésekkel a várost.. -
Bal0924 #43814 De azt hittem hogy kicsit javult, attól amit letöltöttem.
Akkor melyik városba költözzek? Tipp? :) -
#43813 Elejétől fogva arról beszéltünk, hogy hibás a Szigetvilág városa! Mindenki kerüli, ahogyan tudja... -
Bal0924 #43812 Már el is felejtettem hogy ilyen gyors is tud lenni a játék!
Szerintem tényleg a sok vizet nem szereti a gép. -
Bal0924 #43811 MEGVAN A HIBA!!! Végre! és mégsem jó hír..
Tényleg a szigetvilággal van a gond...
Elmentem az egyetemre, és nem akad..
A játék mellet most fut a TV programom, a böngésző és a skype is. És meg sem akadt 1x sem.
Ha átköltöztetem a Sim-emet egy másik városba, a Sziget világba hogy jutok el, vissza? Az ott lévő szállodámat/Motelemet hogyan tudom majd fejleszteni és a bevételt hogy kapom meg? :) -
#43810 hogy szaggat? vagy mi a baj? úgy mintha nem bírná a géped mintha gyenge lenne, vagy csak a simek lelassulnak meg az idő ( de pl az időjárás, vagy a fák, egyéb animációk akadásmentesen mennek?)
Nekem ez utóbbi szokott lenni, meg főleg az a szar, hogy berakom a 3-as sebességet, és kb olyan mintha az 1-es meg a 2-es sebesség között menne, olan 1,5x sebességgel. gyorsabb a 3-as helyett igy a 2-esen hagyni :D -
Bal0924 #43809 Feladtam!
Minden programot kikapcsoltam, mindenféle beállítást kipróbáltam, most már rendszergazdaként is indítom, de így is.... ÁÁÁÁÁÁ -
Bal0924 #43808 Lehet hogy megvan mire volt allergiás a Sims...:S :)
A TV program nem tetszett neki. :)
De majd kiderül, következő indításkor...(most szépen megy, nem teszem tönkre ezt a jó tempót) Most már úgy akadozik mint régen.:) -
Coolfire #43807 Én szinte mindig. -
Coolfire #43806 Ha istenesen megpakolod,az a gépigény már messze nem érvényes.
Érdemes minden futó progit becsukni,ha ennyire sims allergiája van a gépednek.:) -
Bal0924 #43805 Nekem a Sims-nek úgytűnik saját akarata van.
Ha van kedve akkor tudok játszani, amikor nincs akkor úgy tűnik nem....
Nem számít milyen beállítása van. Vagy hogy be vagyok-e jelentkezve.(online vagyok-e)
Kipróbáltam: Ha nagyon leveszem a grafikáját, akkor is hol szaggat, hol nem, ha olyanja van..:S És akkor még élvezhetetlen is a játék.
Megjegyzés: A gépigényén messze felette van a gépem... -
#43804 persze igaz, laptop, és nem ártana már portalanítani se :) -
#43803 mit sok, nekem 80 fokik meg sem áll, akkor szoktam kicsit kilépni a játékból. az a baj hogy kb 4 perc alatt eléri ezt a hőfokot :D de legalább leszarom hogy ilyen gány hideg fütést csinál a távhő. -
TaffetaGolem #43802 Szerintetek ha angliában veszek egy kiegészítőt akkor az is magyar nyelvű lesz?
én mindig offline vagyok -
Bal0924 #43801 Ti a játékban be vagytok jelentkezve, online vagytok? -
Ironman2 #43800 Februári store tartalom előzetes.Ez egy helyszin lesz,annyit elárultak.Találgassatok mi lehet?
http://www.beyondsims.com/50219/sims-3-store-february-store-set-preview/ -
Austin Bailey #43799 a játék nincs optimalizálva az igaz, de attól még a 50-60 fok már sok. Plusz még itt van a saját tapasztalatom az asztali ventilátorral. Nekem jobban megy tőle a játék. -
Bal0924 #43798 Délelőtt olyan szépem ment...ÁÁÁÁÁ
Mintha napszaktól függően menne a játék..
Most cserélt.. pillanatokra megy és a többi időben meg megáll... -
#43797 Na, ez nagyon jó hír :) -
Bal0924 #43796 Köszi a tippet.
Kicseréltem a világot, újra kezdtem azóta nem akadozik.:)
Nem úgy csináltam ahogy leírta, mert akkor nem tudtam újrakezdeni mert nem volt a listában a sziget világ.
De az a lényeg hogy már nagyon ritkán akad meg 1-1 pillanatra. :D -
#43795 A szigetvilágos város a hibás! Van hozzá nemhivatalos javítás, de nagyon figyelmesen olvasd el a telepítésre vonatkozó részt (is)!
Isla Paradiso fix -
Bal0924 #43794 Akkor most miért csinálja azt a játék hogy valamikor fut rendesen, valamikor meg akadozik? (egyébként a Tükrök és víz felületek-et lejjebb vettem.)
Még az is lehet hogy a játéknak a víz nem tetszik, mert azóta ilyen látványosan akar mióta feltettem a sziget világot és vízi házam van. :S
Hogyan lehet csak a víz részletességét levenni? -
#43793 ironikusan írtam a hűtést, ahelyett, hogy "semmit, sz*r és kész", nem tudtam, hogy ekkora lavinát indítok el, bocsánat -
#43792 gugliba rákeresve az 57 fok teljesen normális a 650 TI-nél és a hivatalos specifikációk szerint 105 fokig bírja.. semmi gondja a hőmérséklettel, optimalizálatlan sz@r ilyen tekintetben -
Bal0924 #43791 55-56fokos most játék közben, egy Geforce GTX 650 TI (2GB) és 8gb ram. Nekem is SSD-n van a Win7. 2 monitorosan megy a gép.
Telepítve összes nagy és 2kicsi. és nagyon kevés +cuccok vannak telepítve.
Ezzel a beállítással.
Valamikor szépen megy valamikor meg hol megy hol áll. :S -
#43790 alapjárat oké, hogy 30 fok, játék közben-t írt, olyankor jó az 55, nekem az gtx 760-am simán felmegy 60-65-re is, ha nem többre..(3 hetes, szval sokat nem teszteltem, tán kétszer néztem rá),az előző 5870-es radeonom meg 80 körül volt állandóan játék közben, néha 90-re is felmászott..
sztem nem a hűtéssel lesz a baj, simán nem optimalizált rendesen a játék.. nekem a radeonnal,4 giga rammal, ssd-re telepítve is be-beszaggatott, csak a nagy kiegeket telepítve, miközben sok más, újabb és komolyabb grafikával rendelkező játék high és ultra grafikán vígan ficánkolt...