44549
-
Bal0924 #43989 Én körülbelül akkor kezdtem a játékot mikor az első kiegészítője kijött. Az első résznek.
De lehet hogy 2.kiegészítő volt. -
Ironman2 #43988 Én a Sims2 közepe felé,mikor megkaptam a 4 cd-s változatot kölcsönbe -
Ironman2 #43987 Nekem nem jön be még az oldal -
Coolfire #43986 Már bejön.De mit kell itt csinálni?Lent apró betűvel olyasmit ír,hogy megjelenik az origin könyvtárban.
És akinek 2 alapjátéka van,az mit kap? -
Coolfire #43985 Nekem is 1050 SP-m van.Valószínű,hogy prémiumo(ka)t veszek belőle.
Nem hiszem,hogy jó lesz a 4-hez.Pedig erről köhöghetnének valamit,mert biztos,sok játékosnak van maradék pontja.
Szerintem még 1-2 évig jó lesz a SP. -
Coolfire #43984 Meséljetek szépen,most ráérek. -
Coolfire #43983 Én már tényleg ismertem/játszottam vele akkor.És Ti,mikor kezdtétek?:) -
Ironman2 #43982 Az Originen nemsokára indul a nagy 50 százalékos kedvezmény minden Sims játékra!!! Lessétek majd!
-
Ironman2 #43981 Boldog 14.születésnapot sims!
-
Ironman2 #43980 14 Éves a SIMS!!!
Ezen a linken lehet beváltani a Városszépítő cuccokat,akinek eredeti az alapja:
http://www.thesims.com/en-us/sims-anniversary
egyelőre elérhetetlen,próbálkozzatok később.Vonatkozik a Starter pack editionsra is akinek olyan van! -
Austin Bailey #43979 vannak színváltozatok, amiknek lehet másmilyen a teteje, iletve nem minden elem ami a képekek van tartozik az adott kieghez. Ha nem a királyi lakosztályban van, akkor valszínűleg az alapban. Az is lehet, hogy nem csempe, hanem például burkolat vagy kőburkolat, csak át van színezve csempévé. -
ezt a csempét keresem, beállitom a tapétázásnál a királyi cuccokat de full üres az egész. hol találhatom meg? végignéztem az összes csempét de egyik sem ez, hasonló van tán, de nem iylen homokóra szerü a teteje.
illetve a többi berednezést is, bár azt még nem néztem meg. -
Ironman2 #43977 Ez jó kérdés volt.Arról nem irnak hogy kizárólag csak a Sims3-hoz való a Simpoint.A Sims4-hez is ugyanez a Simpoint rendszer lesz majd gondolom -
#43976 vajon ami most van 1000 Simpontom, érdemes most elköldeni mig lehet (vajon meddig lehet), vagy fel lehet majd használni a sims 4-ben is?
Remélem azért az is hasonlóan jó játék lesz, és akkor azt még az elején megvesszük :) Csak lenne magyar:( -
Ironman2 #43975 Akinek eredeti alapja van az meg fogja kapni a Városszépítő cuccokat ingyen.Németországban,és Észak-Amerikában már elérhető a stuff.febr 10-ig fog tartani,majd megirjuk úgyis hogy mikor lesz elérhető nálunk! -
Ironman2 #43974 14 éves a SIMS! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
-
#43973 keresek fasza házakat amik minden apró kis szarral be van rendezve, legyen benne garázs, 1 vagy 2 gyerekszoba, hálószoba, nagy konyha, egy közepes nappali (vagy nagy... ezt nehéz eldönteni :D )
földszint és emelet. kis kertecske grillezővel stb.
most költöztem el a régi lakásombol mert kilaktam kb, de hiányzik. az új az nagy szar, spanyol szerü. lélektelen... :(
-
#43972 bevittem a ternerbe hátha el tudok "úszni" ebbe a világba ( tudom hülyeségxD),,, erre most kifele jövet a könyvesboltból vettem észre, hogy össze van törve a mobilja :D lol. imádom ezt a játékot -
#43971 nyaralni hogy tudok elmenni ebbe a szivegvilágba vagy mi? mert ha rámegyek hogy menjek utazzak valahova, ott csak kina van egyiptom meg francia ugyebár...
vagy cask úgy elhet ha konktrétan oda költözök?
van valami a telefonba meg laptopon hogy üdülőhely váráslás, de csak a saját városba engedne venni valamit. :( -
katy18 #43970 Bal0924!
Köszönöm a választ! Bevált! :D Pedig már egyszer próbáltam ott eladni és akkor nem sikerült... na mindegy. Még egyszer köszönöm a segítséget! :D -
#43969 ez viszonylag jó megoldás csak a gondom az hogy 2 kártya is vana gépbe. egy intel meg egy ati. laptoprpl van szó. és mindenhol intel kártyát ir, directxtől kezdve, de játékban nyilván használja az atit mert jól fut. csak a konfig fájlokban kavarodás van. na mind1, beirom az intelt, majd hátha lesz valami. -
#43968 megint elkezdett kilépegetni, mikor a várostérképen vagyok. csak akkor szokott kifagyni és kilépni, máskor többnyire hibamentes.
megnéztem most a fájlok között, elvileg ez a hibám:
[Exception info]
date: 2014-02-03
time: 01.06.04
type: ACCESS_VIOLATION reading address 0xbf800000
address: 0x73fc4541 "C:WINDOWSSYSTEM32d3d9.dll":0x0001:0x00113541
DEP meg hasonlók megvannak csinálva. Más lehet itt a gond. most gőzerővel megy a google, de ha valaki tud valamit, akkor jó lenne ha megosztaná :D -
Bal0924 #43967 Nekem is volt ilyen.. menny nézz szét lehet hogy egy másik étteremné lesz a lehetőség... -
#43966 Van egy olyan lehetőségem, hogy étkezzek étterembe. de hiába megyek rá, meg ott van a csillag ikon is a nagy térképen, nem hozza fel azt a lehetőséget, hogy ott fog étkezni, csupán a sima étkezés van, meg hogy kint eszik.
igy el se tudom végezni ezt a lehetőséget vagy mi a neve. :S -
Bal0924 #43965 Hány Plusz jellemvonást lehet szerezni? -
#43964 az mér van hogy lefekszik a gyerek, most vettem neki mindenféle ruhát a ruhás szekrényből, és uszófelsőbe meg békatalpba feküd le aludni :S -
Ironman2 #43963 na neee!!!!! -
#43962 van olyan mod, hack, vagy valami, amivel:
- egyemtemre járáskor meg lehet hoszabbítani az ott töltött időt. bár még nem járok ott mert még csak most lett tipegőből kisgyerek a lányomból
- amivel kisgyerekkel is lehet etyepetyézni, meg ölelkezni -
Bal0924 #43961 A jövőben, s botbazárban bármelyik kiállított plumbotnál. (én ott adtam el.) -
katy18 #43960 Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogyan lehet eladni a plumbotot?
-
Bal0924 #43959 Ez a város nagyon jól hangzik
Beach City
Remélem rendesen fog működni. Nem úgy mint a Sziget Világ.
-
Austin Bailey #43958 igen. Visszamész a csaéádszerkesztőbe a város szereksztése menüből, megcsinálod az új tagot, beköltözteted valahova, aztán egyesíted a két családot. -
sz4bee #43957 Meglévő családhoz lehet még utólag simet adni? Véletlen ráment a pipára szerkesztésnél és nem adott hozzá még egy + főt, akit még akart volna.
Előre is köszi a segítséget! -
#43956 minek ehez videó? nem voltál még üveg gyárba? :O -
Ironman2 #43955 tessék csak megnézni a videót.remélem ilyenre számíthatunk majd a játékban is:
-
Austin Bailey #43954 Fú de érrtelmetlen tevékenység. -
Ironman2 #43953 De az is hozzá fog tartozni a helyszínhez -
#43952 akkor lépcső nem is lesz? -
Ironman2 #43951 Márciusban veszik fel a Sims4 zenéjét:
http://www.thesimsstyle.net/2014/01/trilha-sonora-do-sims-4-sera-gravada-em-marco.html -
Coolfire #43950 Jobb lett volna a pálinkafőző.
Egyébként a simsvipesek eltalálták akkor.:)