Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éjfél és 2között tényleg nincs 1 sem.
Utána mutatja hogy ott kell lennie, de NINCS!
Valaki tegyen fel egy képet ahol van a földön(akárhol) egy K*rv* nanit!
Már nagyon idegesít hogy nem találok 1-et sem, pedig 3-at kellene találnom a szabadban.(van egy ilyen küldetésem/feladatom)
http://mysims.hu/tipp-tar/sims-3/nanitok
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Miért mutatja a helyét, de nincs ott?
Megpróbáltam visszamenni a jelenbe és vissza a jövõbe és akkor sem találtam.. :S
várj kicsit amíg látod majd mászkálni a kis drágát, akkor valószínû rá is tudsz kattintani
bogár a lelkem, tehát ugyanúgy mûködik, mint azok 😊
Nem raktad fel az 1.66-os patchet?
Valakinek már sikerült nanitot fogni a gyûjteményrendezõ segítségével?
Legalább ha tudnám mit keressek a földön, de semmi, Se a sivatagban/pusztaságban, vagy a füves részen.
Azt mutatja hogy van itt: itt
ez ugyan az csak nem világítja meg: itt
De nanitot hogy tudok fogni?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
és a másik kérdésem.
A jövõben találtam olyat hogy "The Sims 4 álom" programchip, miez?
a jövõben találtam olyat hogy "The Sims 4 álom" programchip, miez?
Hogyan tudom megfogni õket? Teljesen ráközelítettem és nem tudok rájuk kattintani.. Valami megoldás?
na szóval, ezt hogyan kell? hiába vesz fel õtt csak olyan van hogy óóóóó meg cirogatás, névváltoztatás meg még nemtudommi, de arra leteszi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az Elõre a jövõbe frissítései:
Kijavítottuk a LézerRitmaTron látványeffektusát, amely a lakóhajókon nem megfelelõen jelent meg
Kiküszöböltünk egy, a próbababák öltözékét érintõ problémát, amely a ruhabemutató állvány klónozásakor jelentkezett
Kijavítottuk a hibát, amelynek következtében a plumbotok jellemvonáschipjei nem jelentek meg a beállításukra szolgáló menüpanelen
A jövõbeli simek SimBotokra adott reakciói mostantól megfelelõbbek
Többé nem jelennek meg szellemek az Idõkalauzban
Kiküszöböltünk egy problémát, amely megakadályozta a Szilíciumszaki elnevezésû lehetõség teljesítését
A leszármazottak nevei mostantól megfelelõen frissülnek a városházán bejegyzett névváltoztatás után
Kijavítottuk a hibát, amely miatt a tizenévesek gyermektestben maradhattak, ha a születésnapjuk pillanatában utaztak a jövõbe
Kijavítottuk az életmûszobrokhoz kapcsolódó eredmények konzisztenciahibáit
Kiküszöböltük a botarénabeli robotkarrier megfelelõ elõrehaladását érintõ problémát
Kijavítottuk a hibát, amely miatt a kvantumruhák a mentett játék betöltését követõen nem mûködtek megfelelõen
Kiküszöböltük a hibát, amely miatt az Idõutazó esetenként elolthatatlanul lángra kapott
Mac frissítések:
Kijavítottuk a játékképernyõ számos grafikai hibáját, amelyek a felbontás módosításakor léphettek fel
The Sims 3 Store tartalomfrissítések:
Kiküszöböltük a Jólét fája és az EP11 együttes telepítése esetén fellépõ problémákat
Javítottuk a babakompot és a járókát érintõ hibát, amely gondot okozhatott a tipegõknél
Super Patch (Minden régióhoz jó!) ~ Download (1.6 G😎
http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.66.2.0240xx_update.exe
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Már át is költöztem.
Jó sok munkám lesz hogy ugyan olyan házam legyen és üdülõm. 😊
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Azt hittem hogy az a topic a nem eredeti Simsekhez van. .😊
Lehetne hozzá link is? 😊
1.Kínai:én ezt használom,tökéletes
2.MTS:errõl nem tudok nyilatkozni.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Akkor melyik városba költözzek? Tipp? 😊
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Szerintem tényleg a sok vizet nem szereti a gép. <#miaz>#miaz>
Tényleg a szigetvilággal van a gond... <#confused>#confused><#buck>#buck>
Elmentem az egyetemre, és nem akad..
A játék mellet most fut a TV programom, a böngészõ és a skype is. És meg sem akadt 1x sem.
Ha átköltöztetem a Sim-emet egy másik városba, a Sziget világba hogy jutok el, vissza? Az ott lévõ szállodámat/Motelemet hogyan tudom majd fejleszteni és a bevételt hogy kapom meg? 😊
Nekem ez utóbbi szokott lenni, meg fõleg az a szar, hogy berakom a 3-as sebességet, és kb olyan mintha az 1-es meg a 2-es sebesség között menne, olan 1,5x sebességgel. gyorsabb a 3-as helyett igy a 2-esen hagyni 😄
Minden programot kikapcsoltam, mindenféle beállítást kipróbáltam, most már rendszergazdaként is indítom, de így is.... ÁÁÁÁÁÁ
A TV program nem tetszett neki. 😊
De majd kiderül, következõ indításkor...(most szépen megy, nem teszem tönkre ezt a jó tempót) Most már úgy akadozik mint régen.😊
Érdemes minden futó progit becsukni,ha ennyire sims allergiája van a gépednek.😊
Ha van kedve akkor tudok játszani, amikor nincs akkor úgy tûnik nem....
Nem számít milyen beállítása van. Vagy hogy be vagyok-e jelentkezve.(online vagyok-e)
Kipróbáltam: Ha nagyon leveszem a grafikáját, akkor is hol szaggat, hol nem, ha olyanja van..:S És akkor még élvezhetetlen is a játék.
Megjegyzés: A gépigényén messze felette van a gépem...
én mindig offline vagyok
http://www.beyondsims.com/50219/sims-3-store-february-store-set-preview/