44549
-
Gólya #39059 folyt.
-
Gólya #39058 talán pont azért leszel nyerő
na akkor némi kritikaalapot is szolgáltatnék újfent:)))
Ház a hegyekben...
-
#39057 *egyetlen... nem agyatlan :p -
#39056 Cukiiiii???????!!!!
Én vagyok ez agyetlen lány jelentkező... :p
Most játszom picit. :) Itt a tavasz, nyílik a kert... Még jó, hogy a gyerekek felnőttek a télen, nem lenne két toddlerre meg erre is kapacitás!... ;)
-
#39055 Óh, az tök cuki állás lehet!!!...Sok sikert!!!!! -
#39054 Köszi szépen mindkettőtöknek :)
Hát, ha a HG nem vonja össze a szemöldökét... ;)
Hangszerbolti állás, és naaaagyon szeretném. -
#39053 Ez meg a büdös lábú Vószem-negyedisten szoba biztos...
-
Ironman2 #39052 Úszó erőd.hehe -
#39051 Sok szerencsét! Annyira OFF-ot megengedhetünk, hogy megkérdezzem, miféle állásról van szó? Persze, ha nem veszed személyeskedésnek. -
Coolfire #39050 Aztán adj bele mindent! -
Coolfire #39049 Hűűű...ez de tré.. -
Gólya #39048 eeez???
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jutott eszembe a vicc róla...ez f...? a sárkányé...az f...bocs... -
#39047 Izlés(teleség) dolga... -
#39046 Hajótoronyház... -
#39045 Na ez azért már túlzás. :) -
#39044 ...Hova lett a hsz többi része? :D
Azt írtam, h kedvem se nagyon volt az aktuális játékomhoz - az öregapó a családban már két simhete halott kéne, hogy legyen, ehelyett sorra szüli az ufóivadékokat. -
#39043 Nem is játszottam a héten, állásinterjúra készülök!!!.... -
Gólya #39042 ez mi? :O -
-
#39040 ... -
Ironman2 #39039 Már nincs egy teljes hónap az új kiegészítőig! Remélem a patchet megkapjuk elöbb,és mehetünk a víz alá építkezni!! -
Ironman2 #39038 2 napja semmi??? mindenki a Szigetvilágra készülődik? Van itt 1 mod,végre az állatok nem zabálják le a növényeinket:
http://www.modthesims.info/download.php?t=503898 -
Gólya #39037 pedig annyira egyszerű...
na megyek Bridgeport városába...eszembe jutott egy kis lakásterv a világ tetején:) -
Gólya #39036 mihez is van türelmed? -
Gólya #39035 hajrá mester...
...khmm...mit is fogunk tanulni? -
#39034 -
Coolfire #39033 Ja és pincét még mindig nem tudok csinálni..:)
Nem baj,a 4-ben majd ti tanultok tőlem. -
Coolfire #39032 Meg most a sim projekt fut(na);a skinekkel szórakozom ami a WQ kezdőcsomagban van.:) -
Coolfire #39031 Akkor inkább elmolyolnák vele..de nincs hozzá idegzetem.Alakítottam már át sírva házat,-az egész jó lett(pölö a garázs lett gyerekszoba),de legtöbbször nincs ilyesmihez kedvem.Ja és a komornyik is kapott egy kis téglalapot egy ággyal és fürdővel.:)))
Már alig várom a kis komplett fürdőt.:) -
Gólya #39030 pedig ha szánnál egy kis időt rá - annyi pofás letölthető ház van...sokhoz egyáltalán nincs cc, tehát még ez sem lenne probléma
bár...tudom, ez idő...meg fáraszt is:) -
Coolfire #39029 Ejhh..az építkezés..no azt az egy óta nem tudom megszokni.Mindig csináltam egy kockát,oszt csókolom.:)
A berendezés is a sírba visz.Még jó,hogy van benne olyan,hogy "cserélje ki x összegért".. -
Ironman2 #39028 Egy fúziós gitár,és egy áramvonalas szék ingyen volt a storeban,a hétvégén,lehet még ma reggel el tudjátok csípni,mivel amerikai idő szerint számolják a hétvégét.Én most le tudtam még szedni. (játékon belül,a beállításokban áruház bekapcsolása,és a vásárlás menüben jelenik meg 0 simpointért a 2 cucc.vannak ott még különböző kedvezmények is!) -
#39027 Én meg mindent szeretek :D Ez most jó vagy rossz? :D
(játszani, simet csinálni, öltöztetni, építkezni...) -
#39026 Tutira az...nagyon pancserek! -
#39025 -
#39024 Hát én is jobban szeretek a magam elképzelései szerint összehozni egy jó kis épületet, mint azt, hogy amolyan instant játékos legyek.hehe -
Coolfire #39023 Pölö én...ha már bútort kell cserélni,rosszul vagyok.:) -
#39022 Nem, én csak írogatok.DDDD -
#39021 Mer ha nem, akkor válaszolok :p Olyanoknak, akik játszani szeretnek, nem alkotni; ők csak egymás mellé dobálnak ezekből párat, autoroof, és kész a ház. -
#39020 Te most ironizálsz? :D