44549
-
#39299 Na, most meg, hogy használom az Nraas Overwatchot meg Error trapet, már csak 36 mega a mentés. :)
Emlékek nálam is ki vannak kapcsolva. -
Coolfire #39298 Ja igen,már valami ilyesmit említettél,hogy visszaállnak. -
#39297 Pont az a baj, hogy nagyon hamar beáll a standard EA pudingfej. :( Mint a tulipánoknál, második éven már mind piros. :) -
Coolfire #39296 Nagyon hárdkór vagy.:) -
Coolfire #39295 Egy család?Kíváncsi lennék a családfára.:)Azért ha intenzíven egy mentéssel tolja az ember,gyűlnek a simek,és keverednek a gének rendesen.:D -
#39294 Óh, nekem már a mauzóleumban is pihen pár generáció. :) -
Coolfire #39293 Ja,az ufók vágták púpra az öreget?:D
Ehehe...nekem talán még nem volt olyan a 4 év alatt,hogy lett volna egy büszke nagyapa.:)Valami mindig történt a mentéssel.:)) -
#39292 Igen. :) Már rég halottnak kéne lennie (192-es lifespannel majdnem 240 napos), helyette egyfolytában zöld gyerekeket szül. XD -
Coolfire #39291 Ez nálad esett meg?:) -
Ironman2 #39290 Na itt egy jó oldal a laggolás,és akadozás segítségére:
http://www.modthesims.info/wiki.php?title=Game_Help:Package_File_Lag -
#39289 Annyira klassz kislányt csináltak az ufók a nagypapinak...
-
#39288 950 simpontért elérhető! -
Ironman2 #39287 Tessék:
velocitygrass_no_automatic_memories.package
http://www.sendspace.com/file/tibdfe
Mods/Packagesba kell rakni! -
#39286 Tudsz nekem ehhez a no memories modhoz linket adni? -
#39285 köszi, kipróbálom -
Ironman2 #39284 Simsvipen csak kép van róla,más info nincs -
#39283 Nem sámít...DDDD -
Ironman2 #39282 Ja igen ma!! Eltévedtem az időben. -
#39281 Passz... -
#39280 Ma jön ez ki, nem? Mert csütörtökön dobálták ki eddig mindig a store cuccokat! -
Coolfire #39279 Ez most csak egy berendezett házikó lesz? -
#39278 Már szemezgetek vele én isz. -
Ironman2 #39277 Ezt tuti vétel lesz nálam!!! Nagyon király!!
Tengerparti élet kollekció!! Úgylátszik már készülnek a Szigetvilágra a cuccok.D -
Ironman2 #39276 Coastal Living set holnap jön a storeban!
-
#39275 Ja, nálam is ennyi kábé a mentés. -
Ironman2 #39274 Nálam csak 31 mega,a no automatic memories mod nem engedi hízni a mentés fájlt! Főmenüben a beállításoknál ki van kapcsolva az emlékek,mert az is teleirja a traveldb.package fájlt a SAVES-ban -
#39273 Nekem már vagy 6. generációs játék epic lifespannel, és 48 mega a save. -
#39272 Gigaméretű save file ellen:
Simlogical Save Cleaner -
#39271 na okosabb lettem
tegyek bele több ramot, több vidkariram kell
köszi -
Ironman2 #39270 Ez a játék nem a videoramtól függ,az csak akkor látszik a különbség,mikor ráhúzza a textúrákat a szürke objektumokra.Itt súlyos programozási hibák sokasága adja inkább az akadozásokat.Ezt már tuti nem fogják kijavítani sajnos,marad majd az nraas javítómodok amik helyrerázzák a játékot. -
#39269 Akinek meg csak 256 mb VRAMja? -
Ironman2 #39268 Az imádkozzon! -
Ironman2 #39267 Ja igen,sajnos már vén aggastyán,és már nem mutatványozik,csak kertészkedik -
2012 Alfa Romeo TZ3 Stradale -
#39265 Pff! Nekem még ez sincs meg. Sebaj, majd ha jövök szabira. -
#39264 mert nálam simán lefagy pár óra után
nálam egész egyszerüen űgy működik, ha túl sokat játszom egy családdal, akkor meghülyül az egész egy idő után. mondjuk 2-3 hét. és nem lehet lemondani az iskolabuszt
tegnap képes volt hazaszaladni az iskola elöl a buszhoz mert azzal akart iskolába menni, aztán fagyások, én meg káromkodok a kibaszott programozók miatt akik letették ezt a fost az asztalra
és azt sem mondhatják, hogy mennyi konfig, meg mennyi cc, mert a 2-nél is van egy pár cc-m, mégsem fagy le, meg 600 mega egy mentés, amit megintcsak elbaszhat bármikor -
#39263 és akinek csak 2 giga ramja van, az micsináljon? :( -
#39262 ezt a szart. valamiért elváltak a simjeim, visszatöltöttem hog megnézzem mi van, azt monda megcsaltam, közbe nem is, de már a visszatöltéskor se házasok, hanem szimpla ismerősök akik egy házba laknak. hiába romantikázok vele, megint semmit nem ér...
meg észrevettem hogy a hálóba van néhány láthatatlan tárgy, amit nem tudok törölni se hisz nem látszódik, de pl odatenni az ágyat nemtudom. hmm.... -
#39261 albumot hogyan kell csinálni? kettőt is el kell adnom de azt se tudom hogy kelll:
de legalább már rég volt fagyás : ugy látszuk megjavul a végén :D -
Coolfire #39260 Tényleg,Hugh a kámfor mikor jön már?Már tavaly ősz óta várom.