44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Felvenni vagy nem fel venni?...De hülye kérdés...

• Ironman2
    Az csak dísz,vagy a fatüzelésü kemence lett átalakítva Monte Vistából?
  • Ironman2
    ez nagyon király lett!
    de min gondolkozik annyit? felvegye-e a kalapácsot vagy nem? DDD
  • Joschka
    A Sims Medievalban milyen jó, hogy benne van egy egész kovácsműhely szet!DDD
  • Joschka
    No, kész a kovácsműhelyem. A simem birtokba is vette.

Itt meg a videóján látható a hordóban ahogy mocorog a víz....

• Ironman2
    Ilyen ruha is jön majd holnapután:

• Ironman2
    Ilyen szép virágok jönnek a csütörtöki storeba.Mindegyik átszinezhető lesz majd!

• Bal0924
    Nekem működött, és most is bejött.
    Hát a kérdések... 1-2ről nagyon megközelítette azt a mozdulatomat hogy kikapcsolom az oldalt. :)
  • Austin Bailey
    egyrészt nem működik a kérdőív. Másrészt meg én csináltam hasonlót szociológiai szempontból, és szerintem ezt pszichológiailag megközelíteni full hülyeség.
  • Ironman2
    ezért ban jár tudod?
  • pszichocsiga
    Sziasztok!

Bocsánat az offtopicért, de sajnos új témát nem tudtam nyitni. A segítségeteket szeretném kérni. Szakdolgozatomban a számítógépes játékokkal játszó személyek viselkedését tanulmányozom. Kérlek benneteket, töltsétek ki az alábbi kérdőívet és cserébe három szerencsés kitöltő egy általa választott számítógépes játékot kap az alábbi listából: http://goo.gl/HneIhk .

A kérdőívhez kattints ide: http://pszichologia-kutatas.pte.hu/

A kérdőív kitöltése 15-20 percet vesz igénybe, 5 oldalból áll. A kitöltés teljesen anonim, az adatokat statisztikai elemzés után tudományos dolgozat megírásához használom. A kapott adatokat harmadik személynek nem adom ki.

Köszönöm szépen!
  • Austin Bailey
    engem érdekel, csak annyira nehezen idnul el, hogy nem lehet csak úgy fél órákra bekapcsolni, és mostanában nincs időm
  • Ironman2
    az attól függ hogy a windows-ban hogyan van beállítva a fiókod.ha eleve rendszergazda jogokkal rendelkezel,akkor nem kell állogatni a programoknál,bár nálam mégis megkérdezi némelyiknél,pedig rg vagyok
  • Bal0924
    Nekem rendszergazda nélkül is megy, simán.
  • Ironman2
    Program Files/Electronic Arts/The Sims3/Game/Bin/Ts3w.exe-jobb klikk az exe fájlon,inditás rendszergazdaként
    vagy a tulajdonságoknál kipipálod a rendszergazda módú inditást
  • do2
    a sims 3-t windows 7 64 bit alatt hogyan tudom elindítani ?
  • Joschka
    Hali, robot főzni tudsz?

Azt nem, de csikizni azt igen...

Ezé most egész éjjel kapirgálni fogsz a kertben...

• Ironman2
    Irhatsz a mysims fórumra is,ott nagyon sokan tolják még

mysims.hu
  • Ironman2
    Lehet már senkit se érdekel a játék
  • Bal0924
    Van valami új fórum amiért senki sem ír itt napok óta?
    Vagy már megjelent a Sims4 csak nem tudom róla, és mindenki azzal játszik?
  • Bal0924
    Kaptam egy olyan küldetést amiben le kellene fotóznom valakit, csak a neve van meg, semmi más információ.
    Hogyan csináljam? Megpróbáltam megkeresni a házat, amiben esetleg lakhatna, de nem találtam olyan nevű háztartást..
  • Bal0924
    Hogy tudok klónozni Sim-et, a ZRX-9000 Tudományos kutatóállomással?
    Hogy tudok elemezni egy Sim-et?
  • Bal0924
    Köszi, eddig észre se vettem.
  • whitequeen73
    Szia! Van egy olyan opció az ajtón, hogy egyesével ki lehet jelölni, melyik simek használhatják. Vedd bele a családtagokat és a takarítónőt!
  • Ironman2
    Tessék,itt a mod:

http://www.modthesims.info/download.php?t=479314

..és itt a tőgyfa is:

http://store.thesims3.com/productDetail.html?productId=OFB-SIM3:45648&categoryId=13062&scategoryId=13177

az új patchel kompatibilis,és van olyan lehetőség hogy csak vámpirokat egyen.DD
  • Ironman2
    tessék,ezt keresd,és kell hozzá egy mod amivel paparazzikat eszik.a modthesimsen van valahol:

http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1281196005&no=5400
  • Ironman2
    Evvel a moddal végre igazi emberevő zombik lepi kel a várost! Veszélyesek,vigyázat!

http://www.modthesims.info/download.php?t=520154
  • akyyy
    honnan szerezhetek olyan lesifotost megzabáló virágot?

azzal it tudok kezdeni, hogy néha kiirja hogy elvesztettem egy barátot, általába ilyenkor jön valami szarság hogy láttak valahol valami rosz dolgott csinálni, és olyakor 2-3 napig semmit se nagyon lehet csinálni. legjobb ha épp kalandba vagyok, és emiatt ott marad a piramis közepén amiga vakáci ó le nem jár.

pedig azt a jártasságot megvettem hogy örök barát vagy valami ilyesmi.
  • akyyy
    honnan szerezhetek olyan lesifotost megzabáló virágot?

azzal it tudok kezdeni, hogy néha kiirja hogy elvesztettem egy barátot, általába ilyenkor jön valami szarság hogy láttak valahol valami rosz dolgott csinálni, és olyakor 2-3 napig semmit se nagyon lehet csinálni. legjobb ha épp kalandba vagyok, és emiatt ott marad a piramis közepén amiga vakáci ó le nem jár.

pedig azt a jártasságot megvettem hogy örök barát vagy valami ilyesmi.
  • Bal0924
    Sziasztok!

Hogy tudom úgy bezárni az ajtót hogy a takarító is tudjon járkálni? (beállítottam hogy mindenki kivéve a háztartás tagjait, és úgy nem váltbe)
  • Mr_no_NaMe
    Semmi gond, csak épp az előbb beszélgettem valakivel arról, hogy micsoda profitjuk lehet ezeknek a kiegészítőkkel + a storeval. Főleg úgy, hogy az egész sims 3 minden cumójával megközelítőleg a 100 giga felé közelít feltelepítve, de nyílvánvalóan nincsenek több tízezer forintjaim erre sajnos.
  • whitequeen73
    Közben helyesbítettem, csak megelőztél.
    Hát így valóban. :) De azért lássuk be, érdekesen hangzott a koncepció elsőre...
  • whitequeen73
    Na jó, bocsánat a szarkazmusért, szóval mivel a simpont az egy valós vásárlóértékű kredit (igazi pénz van mögötte), a simoleon meg játékpénz, hát, nem hiszem, hogy gazdaságilag megérné az EA-nek. :) Főleg a "pénzcsináló" csaláskódok létezésével együtt :)
  • Mr_no_NaMe
    Nagyon vicces kedvében van valaki. Már megoldottam. Le lehet tölteni a store dolgokat, amiket ha felpakolsz akkor már nem sim pontokért (igazi pénzért) hanem simleonokért vásárolhatsz meg. De mindenesetre nagyon köszönöm az építő jellegű kissé sem cinikus és rosszindulatú hozzászólásodat.
  • whitequeen73
    Meg, persze!
    Na, megyek a Tescóba, csak előkeresem a Monopoly-pénzemet.
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!

Valahogy meg lehet oldani a játékban, hogy a sim pontok helyett simoleonokért vásárolhassam meg a cuccokat a játékban?
  • Ironman2
    Megkeresed a storeban Monte Vistát a városoknál,és ott le tudod tölteni

http://store.thesims3.com/montevista.html?categoryId=12642

ha megvetted,akkor jobboldalt egy sárga csomag nevü gomb fog megjelenni,arra kattints rá!
  • Cica1211
    A thesims3.com-ra sikerült beregizni a játékot, de nem töltöttem le, mert véletlenül elkattintottam máshova. Így utólag hogy tudom letölteni?
  • Ironman2
    Teljesen mindegy,mert ha nem megy a telepités a cd-ről,akkor a sims3.comról le lehet tölteni Monte Vistát ha sikerült regisztrálnod!
  • Cica1211
    De én megvásároltam a cd-t, nem originen töltöttem le. De megpróbálom, és megírom h sikerült-e vagy sem.