44549

no-warez.gif
  • Era40
    ezer éve nem játszottam
  • Era40
    mi van veletek???
  • Era40
    fúú de rég voltam itt
  • 23AnnA1
    raktam be 2 zuhanyzót és jó lett.. köszi :D
  • Austin Bailey
    próbáltál olyasmit, hogy szemetes, vagy egyéb olyat, ami a kis háztartási gépek között van?
  • 23AnnA1
    vettem egy közösségi telket és arra építettem egy edzőtermet
  • Austin Bailey
    én ezt nem értem. Miféle fejlesztési követelmények? Hol van ilyen, ha építesz egy edzőtermet?
  • 23AnnA1
    wc-t meg mosdót alapból kér 2-t is azok el is tűntek mikor kiraktam...egyedül a fürdőszobai kellékek amiből 2-t kér az nem tűnik el bármit kirakok az alap sims 3-ból.
  • Ironman2
    Gondolom tükör,mosdó,wc,fürdőkád,de amúgy a vásárlásnál ott vannak mi kell a fürdőszobába,ne a kiegészítőkellékekre gondolj!
  • 23AnnA1
    Sziasztok.
    Építettem egy edzőtermet és a fejlesztési követelményekbe az szerepel, hogy: Fürdőszobai kellékek(2) . én már kiraktam mindenféle törölközőt stb. de nem fogadja el. mik azok a fürdőszobai kellékek? köszi
  • cseri001
    :)
  • Ironman2
    Igen,van benne igazság,tényleg be vagyok rekedve.Szívesen!
  • cseri001
    Nagyon szépen köszönöm! Be vagy rekedve, mi? :)
  • Ironman2
    http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/175477.page

http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.67.2.0240xx_update.exe
  • cseri001
    Ja, azt elfelejtettem: kell valami külön hókuszpókusz, ha store-os cuccot "szerzek" (nem a store-ban), hogy működjön, nem? Valami sejtésem van, hogy igen, csak nem tudom, hogy mi?
    Vagy nem kell? :)
  • cseri001
    Sziasztooook! :)
    Újra kellett tennem az egészet, mert izé... elcsesződött. Vagy nemtom. A FAQ-ban ami van 1.63-as patchet raktam fel, így minden oké. Muszáj az utolsót (1.67?) feltenni? (Ha igen, valaki tudja, honnan szedhetném le, légyszi kérekszépen linket -- előre is köszi)Még a Szigetvilágos kieget feltenném majd, egyelőre az Álomállások, a Leszáll az Éj, Évszakok és Egyetemes van fent.
    Előre is köszi, ha valaki válaszol, a szokás szerint hülye kérdésemre... :D
  • Ironman2
    Szívemhez közel áll az utolsó Sims3 store tartalom.Ezek szerint sütiket lehet majd készíteni.Talán pékség fog jönni?
  • Ironman2
    Húha!!! Ilyen ehető kidekorált sütik jönnek az áprilisi storeba,és lesz prémium tartalom is:

• Ironman2
    Előre a jövőbe PC GURU teszt
  • Austin Bailey
    első körben közöld pontosabban a problémát
  • katalyn
    Sziasztok! Kérlek segítsetek! A Sims 3 indítóm valami hibát észlel és nem tudok játszani. Mit csináljak?
  • Austin Bailey
    a formája nem tetszik
  • Joschka
    Ááááá... Sejtettük előre, hogy az epret ugyanarról a bokorról kell szedni, mint a paradicsomot!!!
  • Joschka
    2014 márciusi store

Bohém kert (1450 SimPoint)

Engedd szabadjára a simedben rejtőző bohém lelket! Tölts el egy tavaszi délelőttöt új haszonnövényeket ültetve, majd heveréssz egész délután egy virágos lugas árnyékában! Melyik szabad lélek ne akarná lerúgni retró stílusú bakancsát, hogy a vadvirágok között sétálgathasson?

Prémium tartalom:

Bohém Gyümölcsök És Diófélék

Itt az ideje kiballagni a kertbe, és elültetni párat az új gyümölcsök és diófélék izgalmas választékából. A gyümölcsökhöz és a diókhoz pedig semmi sem passzol úgy, mint a csokoládé!

8 új termény, köztük eper, áfonya, málna, szeder, őszibarack, körte, sőt kakaóbab a csokikészítéshez!
    Olyan új recepteket tehetsz elérhetővé, mint például az epernektáré!
    Gyarapítsd a kertedet vadonatúj módokon!

• Ironman2
    Csúszik a Bohém kert store tartalom kiadása,ezért nem jött ki tegnap.Hibákat találtak benne a készítők.Majd valamikor jön:

http://simsvip.com/2014/03/06/sims-3-store-bohemian-garden-release-soon/

ki lepődött meg rajta?
  • Joschka
    Az a baj, hogy nem lehet áthozni a hozzá tartozó animációkat és utasításokat egyik játékból a másikba...különben a simem már régen lovakat patkolna, meg kardélre hányna...
  • Joschka
    Ez meg egy másik csokrétás lesz a storeban.

• Joschka
    Ááááhhh, a sims 3 lassan leáll még összedobnak két valamilyen dolgot azt mindenki csinálja a 4-et.
  • Ironman2
    Újabb kép a csütörtöki store-ból:

• Ironman2
    azért lehet majd átszínezni másra.D
  • Austin Bailey
    én meg már azt hittem, hogy ez hivatalos. Kezdtem is csodálkozni, hogy mi ez a kisiparos vonal a store-ok között
  • Austin Bailey
    nekem nem tetszik :(
  • Joschka

Na, elmászok az ágyamig....minek is?
  • Joschka
    (K)örömcipőben!...
  • Ironman2
    atyaég!
  • Joschka
    A következő húzásom meg az lesz, hogy Gyuri simemet fűszoknyába öltöztetem!
  • Joschka
    A kalapácsot, ami a kovácsüllőn van azt viszont már én kókányoltam hozzá.
  • Ironman2
    jól néz ki így is!
  • Ironman2
  • Joschka
    Mondom, hogy A Sims Medieval játékból szedtem ki mindet....ott van egy komplett, működő kovácsműhely...De ne ugorj neki, mert itt meg csak dísz az egész....kellett valami az üvegfújdogáló mellé!DD