44549
-
Era40 #44109 ezer éve nem játszottam
-
Era40 #44108 mi van veletek??? -
Era40 #44107 fúú de rég voltam itt -
23AnnA1 #44106 raktam be 2 zuhanyzót és jó lett.. köszi :D -
Austin Bailey #44105 próbáltál olyasmit, hogy szemetes, vagy egyéb olyat, ami a kis háztartási gépek között van? -
23AnnA1 #44104 vettem egy közösségi telket és arra építettem egy edzőtermet
-
Austin Bailey #44103 én ezt nem értem. Miféle fejlesztési követelmények? Hol van ilyen, ha építesz egy edzőtermet? -
23AnnA1 #44102 wc-t meg mosdót alapból kér 2-t is azok el is tűntek mikor kiraktam...egyedül a fürdőszobai kellékek amiből 2-t kér az nem tűnik el bármit kirakok az alap sims 3-ból. -
Ironman2 #44101 Gondolom tükör,mosdó,wc,fürdőkád,de amúgy a vásárlásnál ott vannak mi kell a fürdőszobába,ne a kiegészítőkellékekre gondolj! -
23AnnA1 #44100 Sziasztok.
Építettem egy edzőtermet és a fejlesztési követelményekbe az szerepel, hogy: Fürdőszobai kellékek(2) . én már kiraktam mindenféle törölközőt stb. de nem fogadja el. mik azok a fürdőszobai kellékek? köszi -
#44099 :) -
Ironman2 #44098 Igen,van benne igazság,tényleg be vagyok rekedve.Szívesen! -
#44097 Nagyon szépen köszönöm! Be vagy rekedve, mi? :) -
Ironman2 #44096 http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/175477.page
http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.67.2.0240xx_update.exe -
#44095 Ja, azt elfelejtettem: kell valami külön hókuszpókusz, ha store-os cuccot "szerzek" (nem a store-ban), hogy működjön, nem? Valami sejtésem van, hogy igen, csak nem tudom, hogy mi?
Vagy nem kell? :)
-
#44094 Sziasztooook! :)
Újra kellett tennem az egészet, mert izé... elcsesződött. Vagy nemtom. A FAQ-ban ami van 1.63-as patchet raktam fel, így minden oké. Muszáj az utolsót (1.67?) feltenni? (Ha igen, valaki tudja, honnan szedhetném le, légyszi kérekszépen linket -- előre is köszi)Még a Szigetvilágos kieget feltenném majd, egyelőre az Álomállások, a Leszáll az Éj, Évszakok és Egyetemes van fent.
Előre is köszi, ha valaki válaszol, a szokás szerint hülye kérdésemre... :D -
Ironman2 #44093 Szívemhez közel áll az utolsó Sims3 store tartalom.Ezek szerint sütiket lehet majd készíteni.Talán pékség fog jönni? -
Ironman2 #44092 Húha!!! Ilyen ehető kidekorált sütik jönnek az áprilisi storeba,és lesz prémium tartalom is:
-
Ironman2 #44091 Előre a jövőbe PC GURU teszt -
Austin Bailey #44090 első körben közöld pontosabban a problémát -
katalyn #44089 Sziasztok! Kérlek segítsetek! A Sims 3 indítóm valami hibát észlel és nem tudok játszani. Mit csináljak? -
Austin Bailey #44088 a formája nem tetszik -
#44087 Ááááá... Sejtettük előre, hogy az epret ugyanarról a bokorról kell szedni, mint a paradicsomot!!! -
#44086 2014 márciusi store
Bohém kert (1450 SimPoint)
Engedd szabadjára a simedben rejtőző bohém lelket! Tölts el egy tavaszi délelőttöt új haszonnövényeket ültetve, majd heveréssz egész délután egy virágos lugas árnyékában! Melyik szabad lélek ne akarná lerúgni retró stílusú bakancsát, hogy a vadvirágok között sétálgathasson?
Prémium tartalom:
Bohém Gyümölcsök És Diófélék
Itt az ideje kiballagni a kertbe, és elültetni párat az új gyümölcsök és diófélék izgalmas választékából. A gyümölcsökhöz és a diókhoz pedig semmi sem passzol úgy, mint a csokoládé!
8 új termény, köztük eper, áfonya, málna, szeder, őszibarack, körte, sőt kakaóbab a csokikészítéshez!
Olyan új recepteket tehetsz elérhetővé, mint például az epernektáré!
Gyarapítsd a kertedet vadonatúj módokon!
-
Ironman2 #44085 Csúszik a Bohém kert store tartalom kiadása,ezért nem jött ki tegnap.Hibákat találtak benne a készítők.Majd valamikor jön:
http://simsvip.com/2014/03/06/sims-3-store-bohemian-garden-release-soon/
ki lepődött meg rajta? -
#44084 Az a baj, hogy nem lehet áthozni a hozzá tartozó animációkat és utasításokat egyik játékból a másikba...különben a simem már régen lovakat patkolna, meg kardélre hányna... -
#44083 Ez meg egy másik csokrétás lesz a storeban.
-
#44082 Ááááhhh, a sims 3 lassan leáll még összedobnak két valamilyen dolgot azt mindenki csinálja a 4-et. -
Ironman2 #44081 Újabb kép a csütörtöki store-ból:
-
Ironman2 #44080 azért lehet majd átszínezni másra.D -
Austin Bailey #44079 én meg már azt hittem, hogy ez hivatalos. Kezdtem is csodálkozni, hogy mi ez a kisiparos vonal a store-ok között -
Austin Bailey #44078 nekem nem tetszik :( -
Na, elmászok az ágyamig....minek is? -
#44076 (K)örömcipőben!... -
Ironman2 #44075 atyaég! -
#44074 A következő húzásom meg az lesz, hogy Gyuri simemet fűszoknyába öltöztetem! -
#44073 A kalapácsot, ami a kovácsüllőn van azt viszont már én kókányoltam hozzá. -
Ironman2 #44072 jól néz ki így is! -
Ironman2 #44071 -
#44070 Mondom, hogy A Sims Medieval játékból szedtem ki mindet....ott van egy komplett, működő kovácsműhely...De ne ugorj neki, mert itt meg csak dísz az egész....kellett valami az üvegfújdogáló mellé!DD