44549
-
Ironman2 #39579 gondolom hogy elbirják a mai gépek,azért nem szórják teli viz alatti részekkel az egész térképet,bár ha kevés a szárazföld,és csak a legfontosab épületek vannak elhelyezve,akkor nem hinném hogy ártana a grafika -
Ironman2 #39578 kizárt dolog,mert a grafikus motor az egész területet most is kezeli,még a viz alatti részt is,csak mi nem látjuk játék közben,a világkészítőben viszont előjön az simán! a viz itt csak egy réteg amit fel-le lehet mozgatni,gondolom ezt már az elejétől tudták,csak most csinálták meg hogy lefelé is tudjon merülni majd a sim -
Ironman2 #39577 -
#39576 Ugye remélem nem úgy lesz a búvárkodás majd, hogy merüljön le a víz alá, és bejön egy töltőképernyő? -
Ironman2 #39575 -
Coolfire #39574 Királynőm,hajad nincs?Nem a tiedre gondoltam.
Mert a kezdőcsomagomba azt nem raktál.És az UFO lánykádé is olyan jó.:) -
Ironman2 #39573 naná!! de most nem lenne jobb ha gyárilag engednék azt? -
#39572 Mert a búvárkodás is telkeken zajlik, és gondolom szépen megcsinálták Isla Paraisoban, de nem másztak bele más világok tengerébe, telkeket lerakni, és berendezni. Azt is említették, hogy saját búvárkodós helyszíneket nem csinálhatsz... hivatalosan. Ahogy írtad is, a modderek biztos kiküszübölik ezt is. -
Ironman2 #39571 Az érdekes lesz hogyan oldották meg,de minket nem tudnak átverni vele,a turpisság kiderül elöbb-utóbb.Ugyanert mondták az időjárásra is,és egy moddal már Egyiptomban is eshet a hó -
Ironman2 #39570 az igen! gratulálok! -
#39569 Csak Isla Paraisoban lehet mélybúvárkodni. A többi szomszédságban csak búvárkodni lehet, szóval csak úgy a felszínen, lebukott fejjel úszkálni, pipával. -
Coolfire #39568 Nagyon jó lett.Nekem ilyenekhez nincs türelmem. -
#39567 Tegnap olvastam a simsvip oldalon, hogy az utolsó kiegészítő ami megjelenik még a Sims 3-hoz, az az időutazós kieg lesz. És ez hivatalos infó. -
#39566 Csináltam könyvtárat ^_^
Többi kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
előtér-szgépek-kicsekkolós asztal-automata-szabályzat
bejátar az 1. olvasóteremhez
1. olvasóterem (semmi extra)
2. olvasóterem bejárata és WC-k
2. olvasóterem - lounge
ffi WC
kijárat... visszanézve az 1. olvasóteremből
hátulról
egész épület madártávlatból
-
Coolfire #39565 Nem rossz,lenyomná az Iron Fist-et.:)
Nekem egy komplett Talicska,v. James kellene.:) -
Ironman2 #39564 Kis habfiú.DDDDDDDDDD -
Ironman2 #39563 JUJ.No comment!!
-
Ironman2 #39562 #39475-ben linkelték neked a Motörhead vezérét -
Coolfire #39561 Én csak egy ruhát tudok fiú simen elképzelni:Metallica MoP póló,szakadt gatya,csuklószorító,bakancs és a tatyóba egy fehér ESP gitár.:)
Lányon,már tökmindegy.. -
Coolfire #39560 Van egy pár Barbie a csajoknál,elkérjem neked? -
#39559 Küldd át nekem... én imádok öltöztetősbabást játszani :)))
-
#39558 ja és vámpír legyen vagy varázsló? hm inkább vámpír -
#39557 ti játszottatok már szerencsétlen simmel?
asszem kipróbálom milyen :)
feledékeny, lúzer, gyáva, összerakok egy igazi szerencsétlent :) -
#39556 utólag sehogy ugye mert akkor átvált arra a simre aki az egyetemen van, otthoniakkal nem tudsz játszani -
#39555 köszi -
#39554 micsináltál te Kinában? :D -
#39553 persze miért ne lehetne
ám kínlódás felöltöztetni nálam egy simet
és korváltáskor teljesen elcseszi a ruhákat
és persze bugos is, mert az öregedés gátló elixir elveszíti a hatását, ha átöltözik, megváltoztatom a haját
még szerencse hogy van nraas -
#39552 -
#39551 Beiratkozásnál egyszerre küldtem én őket el.. Gondolom csak lehet utólag is valahogy.. -
#39550 Köszi! És hogy?... Beiratkozásnál?... Vagy utána kell küldeni, és összeköltöztetni? -
#39549 Azt sejtettem, hogy mahinálva lett, mert túl ronda.DDDDD -
#39548 Persze, hogy lehet. Én is így vittem 2 sim-el végig 2 különböző szakon. -
#39547 Skacok, lehet egyszerre két simmel lenni egyetemen? Egyik egyik szakon, másik másikon... Gondoltam, bevárom a csávóval az öccsét, és egyszerre letudom a felsőoktatási tanulmányokat. -
#39546 Ügyesen :p
world
comm. lots -
Gólya #39545 semmi különös...embereket kellett meggyőznie valamiről:) -
Ironman2 #39544 eh,mi kellett volna neki? -
#39543 és hogy töltöm le? -
Gólya #39542 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#39541 azt úgy használom egy ideje, igen -
#39540 na, a cache törlése segített