44549
-
#39539 Csak fotosop :p
Tökjó minimál pici város. Fél perc alatt betölt -
#39538 Húúú, de szélsőséges színek hallod...DDDDD -
#39537 Szerintem lehet egyedi mindegyiknél a viszonya...uszonya. -
#39536 Itt a világom! -
#39535 Kösz!
Ezek nekem is előjönnek, de súlyosbítja a dolgot, hogy egy darabig nem is látszanak, csak nem fér oda a sim dolgokhoz - nem fogja semmire, nem tudja, szegény, csak hogy no free path. Aztán mikor kegyeskedik megjelenni a fekete "szőnyeg", akkor tudom törölni... eddig! Köszi a tippet! -
#39534 Tiszta H2O... Az lesz a legelső, hogy megcsinálom a szereplőit..DD
Amúgy az uszonyok színe változó, vagy állandó lesz mindegyik sim-nél? -
#39533 Szigetvilág - Vízalatti pillanatkép
-
Ironman2 #39532 Sőt! mindig a mentés másként-et használjad,sorszámozott mentésekkel!! -
#39531 Azért ez a The Sims Free play iOs készülékekre elég nyereséges lehet a cégnek, akkor nem ölnének bele ennyi munkát. Nemrég adták hozzá az időjárást... Nézzétek -
#39530 ok, kössz a tippet -
Ironman2 #39529 a thumbnail mappában is szoktam ilyenkor törölni mind a 3 fájlt -
#39528 na meg leckéje sincs már egy ideje
nemtom az hovalett
megint cache törlés lesz, hátha az segít
IMA, IMA, IMA! -
Ironman2 #39527 ja,vannak benne súlyos hibák.tegnap nekem is előjött a földbegyökeredzett ló,meg a lefagyott ujságkihordógyerek.még ki tudja hol van ilyen most a városban,nem nézem át újra,ha összefutok ilyenekkel,akkor törlöm -
#39526 Jézusom... Nekem elég a 7 lakótárs most..DD Nem elég az 1 millió..DD -
#39525 vicc ez a játék
ütném a programozókat keményen
megint a mastercontroller kell
You can also use MasterController:
Computer->NRaas->Master Controller->Town->Object Stats->Local, now find the Core.SocialJig2Person objects, select them and OK to flush them.
That'll zap them all without needing to hunt where they are. -
Ironman2 #39524 3 gyerkőc lesz,aztán megállok.Nagyon kapós az asszony,nem kell neki 2-szer mondani semmit se.DDDD Ilyen kéne nekem az életben is! -
Ironman2 #39523
-
#39522 nem
ez gyári
a filmes pályán -
Ironman2 #39521 Vannak 20-an a telken. -
#39520 Töltöm be a simset, mit produkál?
simem ugye csajnál aludt, loholt ahhoz a tetves buszhoz (nem is értem, miért kell mindenáron busszal suliba menni, amikor mellette laknak, simán odamennek gyalog is, nem lehet ezt vhogy kikapcsolni?)
na szal loholt, kép merevre fagy, a szoftver rezeteli simememt vissza a telkére, erre tele van a telek ilyen elfektetett ovális izékkel, amit nem lehet megfogni csak moveobjects on után, neve: SocialJigTwoPerson, ja és suliba sem tud menni, mert azt írja üzenetben: School not in session
fasza! -
Ironman2 #39519 Ebbe amúgy nemtudom mi a szenzációs trükk.Bemegy a nő az üvegkalitkába,megtelik valami fekete szarral,utána meg kijön ugyanúgy ahogy bement:
-
#39518 Majd beh*gyozott az izgatottságtól..DDD -
Ironman2 #39517 Jól sikerült előadás:
-
Ironman2 #39516 Ja igen.Ez a magyarázat rá,mert van mégegy ember akinek sok kieg regisztrálva van,és neki is tudok küldeni kényeztető csomagot,sőt a Midas elixirt is el tudom neki küldeni -
Ironman2 #39515 eheh,Gyuri kényeztetésre vágyik azért.D Amúgy a Midas érintése löttyöt meg nem tudom elküldeni,mert azt irja ki hogy rendelkeznie kell a Természetfeletti kieggel.Szóval már sejtem miért jelenik meg nála ez a lehetőség,mert neki több játéka be van regisztrálva a Sims3.com-on -
#39514 Lehet egy dögös masszőr fog előugrani a csomagból..DDD -
2006 Cadillac DTS -
Ironman2 #39512 nyugi,neked sem lehet,már próbáltam.amúgy fogalmam sincs,majd Jóska megmondja mit tartalmaz,mert küldök neki egyet.akkor semmi köze az álmok szigetéhez -
Ironman2 #39511 A hütőt se értem,minek lehet belepakolni zöldségeket,ha kiveszem az összes kaját belőle,és ugyanúgy lehet őszi salátát csinálni,meg makarónit! -
#39510 Nekem próbáltad? Pedig én is Álmok szigetén vagyok.. Egyáltalán mit tartalmaz ez a csomag? -
Ironman2 #39509 DD.ez a nagy ház hol van? vagy te csináltad? -
Ironman2 #39508 Na megnéztem az ajándékosztásnál megint,és tényleg egyedül Jóskának tudok kényeztetőcsomagot küldeni,senki másnak nem.Fogalmam sincs mitől függ az egész (talán azért mert ő az Álmok szigetén van.D):
-
#39507 és pár régebbi, jópofa kép
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Rodeózni király!
- hm... milyen szépen lebarnultam!
azért rosszul megy szegénykémnek a sora
így néz ki a konyha
ez meg egy régebbi simem kölke, egyszerűen hogy lehet így állni? :)
-
#39506 pár kép
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- és akkor ezt beleteszed abba...
- ja bocs, nem figyeltem, épp idehánytam egy békát
- hű majdnem beleléptem!
csajozás közben mi a legfontosabb? a mobilja. le nem szakadna róla :)
igazi tizenéves
elment a csajhoz, qrva nagy házuk van, de hol alszik csórikám? a kanapén
-
#39505 A tiberiumot spiral cut-tal kell csiszolni, majd a törmelékkel együtt kirakod a friss levegőre, így meghízik nagyra, és darabja ér 30-40k-t.
Amit aztán eladsz a boltban, még többért (nem ám a menüben adjuk el, hanem a consigment vagy az alchemy store-ban!)
éjszaka szépen világít
-
#39504 na pár kép -
#39503 bizony, jó a boszi
a vérfarkas meg fémet, bogarat meg drágaköveket tud keresni, és nem is talál szarokat -
#39502 nraas mastercontroller, statisztika -
#39501 az én simem már megint cheater, de eddig minden csajjal össze tudott jönni, akit csak kinézett magának, igaz csak tini, így dugni nem tud szegényke -
Ironman2 #39500 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nemtudom mi van nálad hogy egymás után 2 gép is elfüstöl,de lehet ott valami más a ludas,talán a tápot is meg kéne nézni,hátha problémás.Ezért bízom én inkább szakemberekre az összerakást is,mert ha tönkremenne egy alkatrész akkor rájuk lehet fogni hogy elbaxták
Azért örülök hogy rendbelesz a géped holnapra.Ezerrel nyomjuk a simset.Milyen alkatrészeket rendeltél hozzá?