44549
-
Roccio #40582 Ja -
PewdieCry #40581 Sziasztok \(^ _^)
Olyan kérdésem lenne felétek hogy nekem per pillanat megvan az összes kiegészítő Sims-hez feltelepítve...és most nagyon sokáig tart mire betölt a játék, tehát ha letörlök ezekből a kieg.-kből annyit hogy csak 1 marad akkor gyorsabban fog betölteni a játék?
Válaszotokat előre is köszönöm ^^ -
#40580 Én azt csináltam, hogy amelyik házban laktam, kiadtam lakótársaknak. Közben meg átmentem másikba lakni.. -
Bal0924 #40579 Nem lehet valahogy bevételt csinálni belőle?
pl. kiadni, eladni többért mint amennyit belefektettem... -
#40578 Vagy ha eleged van, és kicsi nyugalomra vágysz, erre is jó akár a ház. Pár napra elvonulhatsz oda. -
Ironman2 #40577 pl,ha el akarod költöztetni a családtagjaidat! -
Bal0924 #40576 Sziasztok!
Mi értelme van venni egy másik telket? Azon kívül hogy van egy másik házam és itt is, ott is alhatok, lakhatok? -
Aragorn831109 #40575 Köszi! Ez már vagy a negyedik verzió, amit leszedtem... :D -
Coolfire #40574 És?Nagyon rászoktál.:) -
Ironman2 #40573 Overwatch 102! csak szóltam! -
Ironman2 #40572 Na bővül az üdülőm,55-ös férőhellyel,mindenből a legjobb minőség,éjjel-nappal (napi 2000 a bevétel egyelőre):
-
Ironman2 #40571 Július 23-án lesz a következő élő adás! Jegyezzétek meg!! -
Ironman2 #40570 Amúgy már az üzleti ágazat 4-es szintjén vagyok,sokat nyalok továbbra is a főnöknek,már a legjobb barátom,kollégák nem nagyon viselik türelmesen,mert nem akarnak velem találkozni,és ha találkozom velük,nagyon nehéz kontaktust teremteni,mert szinte mindent elutasítanak.DDD -
Ironman2 #40569 Még veszteséges az üdülőm,de nembaj,még sokat fejlődik majd!:
-
Ironman2 #40568 Kivánságkútból megint nem folyik a víz!
volt már ilyen,akkor a nomosaic miatt volt asszem -
Ironman2 #40567 ja,és használd még az nraas errortrap,és overwatch modokat is!! kell az új városhoz,mert hemzseg a hibáktól! -
Era40 #40566 köszi:))) -
Ironman2 #40565 nembaj,mert mindig létrehozza a játék! emlékeket kapcsold ki a beállításokban a játékon belül,mert az is lerövidíti a mentési fájlt! ha akarod töröld az összes emléket minden simnél aki a háztartásodban van! -
Era40 #40564 évszakok előtt töröltem ezeket..most úgyis új játékot kezdünk..köszi szépen:)) -
Ironman2 #40563 Az 5db cache.package végződésü fájlt,a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims3 mappában találhatóak:
caspartcache
socialcache
simcompositorcache
compositorcache
scriptcache
de nem mindig kell törölni,csak ha úgy látod hogy nagyon belassul a játék! meg ha új várost kezdesz elötte! de lépj ki mindenképpen a játékból mikor törlöd őket -
Era40 #40562 sikerült ám..azt tudja valaki,hogy miket kell törölni és honnan, mielőtt új játékot kezdek?? hogy ne legyen lassú a játék.. -
#40561 Itt megtalálod. -
Era40 #40560 gyere át a warezbe lécci..mellesleg:)) -
#40559 Mi a problémád "mellesleg"?DDDD -
Era40 #40558 sziasztok..de rég jártam erre..egy kis segítség kéne.. -
Ironman2 #40557 Közben már 2 bögyös zombicsajt kaptam éjjelre.:))
-
Ironman2 #40556 Jól telnek a napjaim Sunlit Tidesben.Reggel 8-tól meló 14-ig,pedálozás a főnöknek,már jóbarátok lettünk közben,elértem az üzleti hivatás 3.szintjét,most a munkatársakkal kell jóba lennem hogy haladjon az előléptetés.Délután kis pihi,utána este 2-3 óra játékgépezés a Világ vége szórakozóhelyen.Mindennap nyerek szép kis összegeket.Üdülőm már van,ahogy van lóvé,úgy fejlesztem azt! Oda is megyek majd behajtani.DD
-
Ironman2 #40555 Nem az én ötletem volt! Már visszaraktam. -
Ironman2 #40554 Na most minden tökéletes! Nyertem is rögtön 3000-et! Holnap meg megy a simem tovább melózni az Álmok szigetén:
ez a munkahelye:
ezt meg kár hogy nem lehet felpofozni:
-
#40553 Na tessék, nem kell mindjárt a CC-re fogni. :p Szépen frissítették az addanylotsize modot 1.55-re, hibátlanul működik, nem ütközik semmivel. -
Ironman2 #40552 Úh te jószagú!!!!! Mekkora marha vagyok!!!
ha nincs pénz,persze hogy nem lehet telket választani!! hülye vastökü,erre nem gondolt!! beirtam a csalást,és rögtön lehetett választani,de most visszatöltöm az állást,és keresek lóvét addig rá! -
Ironman2 #40551 Valami nagyon nem stimmel a pályával,még a telkek se igazodtak az úthoz,nem érzékelték az utat egyáltalán! Megpróbálok újat kezdeni addlotsize nélkül! -
Ironman2 #40550 Csak hangosan gondolkoztam -
Ironman2 #40549 Hát igy se jelenik meg az üdülőhely ikonja választáskor,pedig kivettem már az addlotsize-t is! Érdekes hogy IP-ben meg lehetett választani -
Coolfire #40548 Kik?:) -
Ironman2 #40547 És majd pofátlanul ki fogják cserélni a javított .world fájllal.DDD -
Ironman2 #40546 De birom ezt a játékot hogy mindennap bütykölni kell vele! Mikor jáccunk vele végre normálisan? -
Ironman2 #40545 futtatsd le a Ccleanert,az felszabadít egy rakás helyet a vinyón! -
Gólya #40544 na figyelj...semmi változás nincs az eddigiekhez képest...nem terheltük semmi plusszal a gépet...nehogy már a nyuszi vigye a stukkert...
a szemétláda...még nem tudja, hogy rossz lóra tett nálam...
-
Coolfire #40543 Nem mert azt bele kellett rakni a .world fileba.Egyelőre hibátlan.