44549
-
Coolfire #40622 Toljátok már IP-t?:) -
Coolfire #40621 -
Lesusius #40620 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy mi határozza meg a sellő halfarkának színét, illetve hogy utólag tudom e vhogy variálni a sellőkülsőt? -
#40619 Én meg építettem magamnak egy kis házat.
-
Gólya #40618 - legalább nyilvánosan modoráld már magad...
-
Coolfire #40617 Készen nincs egy pár darab?Nekem ehhez nincs idegzetem.:) -
Ironman2 #40616 -
Ironman2 #40615 Sajátomban vagyok,csak nem akarok offolni -
Coolfire #40614 Itt hagysz? -
Ironman2 #40613 Na majd ma folytatom -
Coolfire #40612 Passz.. -
Ironman2 #40611 Az üdülőben nemtudom meddig lehet rakni kabinokat,de most minden fullon van,és napi majdnem 3000-et kaszálok vele. -
Ironman2 #40610 Csak kipróbáltuk hogy stabilan áll-e? Azért elhangzott ott egy kis dallam is.Majd meglássuk ha küldik a csekket a gyerektartásról.DD -
Ironman2 #40609 Munka elött pont jó volt,mert nagyon sokat számít milyen hangulatban mész melózni.Most vagyok ott a 3.hét végén,és jövő héten meglesz az üzleti élet csúcsa.Az viszont szar hogy nem tartja meg a tudást,ha mondjuk új állást kezdesz. -
Coolfire #40608 Utána mégis volt coitus a minifürdőben.:D -
Ironman2 #40607 Ez a wc-fürdő viszont zseniális ötlet volt! Megy fel mindakettő csík egyszerre,és gyorsan(higiénia,wc),mert szarás közben fürdesz! -
Coolfire #40606 Nem tudom,erre is csak véletlenül akadtam a piacon.Szét kell nézni.BP volt ilyen-arra mondta királynőm,hogy fixszelték,többről nem tudok.:) -
Ironman2 #40605 Ha megismerkedsz vele,akkor igen.Nekem a csaj aki ott volt megsértődött a hirtelen csók után.DD -
Coolfire #40604 Meg is lehet döngetni?:) -
Ironman2 #40603 ST-nek is van vajon ilyen változata? -
Ironman2 #40602 Sőt az a jó hogy lehet tőle lejmolni,meg kitakaritattni vele a házat,szobát.DDD Vannak ilyen funkciók is! -
Coolfire #40601 A szega által lefixszelt IP-ben minimális,-sőt semmi routing hiba nincs,de ott is van egy icipici dolga az errortrapnak. -
Ironman2 #40600 De nem lehet irányítani,csak beköltözik,mintha kollégium lenne,vagy apartman -
Ironman2 #40599 Igen! Sőt volt egy csaj amelyik magától lett szobatársam,nem is kértem! Pofátlanul bejött a lakásomba enni,meg tévézni,és a panelen vettem észre egy kis házikonnal hogy szobatársam lett -
Ironman2 #40598 aha! megtetszett,pedig milyen visszataszító volt,de ez is meghülyül néha,most több mint 7000 jármüvet törölt az errortrap -
Coolfire #40597 Wát?Kem is emleget itt szbatársat,de nem esik le.Egy vadidegen sim is lehet szobatárs,minden érzelem nélkül?Ez új.. -
Ironman2 #40596 jáj!!! nem úgy értettem főnök! -
Coolfire #40595 Még mindig ST-ben vagy? -
Ironman2 #40594 Egyéjszakás volt,nem költöztetem oda,mert most a munkára koncentrálok! De amúgy lehet szobatárs is,azt csak most vettem észre! -
Coolfire #40593 Péksüteményt sem eszek többet,csak helybélit.. -
Ironman2 #40592 Közben üzleti ág 8-as szintjén vagyok,az üdülőm is 4 csillagos lett.Érdekes hogy akárhány bu8ngallót lerakok,mindig fullnak jelzi az üdülőt:
-
Coolfire #40591 Egyéjszakás?Vagy már oda is költözött?:) -
Ironman2 #40590 Ami megtetszik azt magamévá is teszem! Általában úgy szokott történni. -
Ironman2 #40589 Nocsak találtam egy tündérkét:
-
Ironman2 #40588 DDDDD -
Coolfire #40587 -
Ironman2 #40586 No problem! Nem tehetsz róla hogy félreérthető a banner! De ezt már jeleztük régebben is a hg-nak! -
perko #40585 Bocs ezt rossz helyre írtam elnézést. Töröljétek légyszi. -
perko #40584 Üdvözlet mindenkinek.
Szeretnék segítséget kérni. Frissen telepített TS3 (Razor1911) 3-4 órá játék után spontán kiakad. Nem lefagy, mert a feladatkezelő szerint fut az alkalmazás, de a játék mintha le lenne fagyva. Zene van, és a betöltést jelző karika forog, a kurzor él, de nem lehet semmit csinálni. Tegnap este is egyszer ez előfordult, akkor kitöröltem azt a mentést. Csináltam egy másik háztartást és elég sokáig teszteltem és nem volt hiba. Ma az unokám a saját csládjával játszott elég sokat, közben az évszakokat is felraktam neki és nem volt semmi gond,amig egyszercsak megint kiakadt, menteni sem tudok.
Amit tudni kell Win7, 8 GB fizikai memória i7 CPU..GTX560Ti videokártya van a gépben. A TS3 NRaas_NoCD-vel van telepítve, ahogy azt itt a topokban leírtátok.
Tudom, hogy nem egyszerű látatlanban megmondani mi a hiba, de ti hátha tudtok valamilyen tanácsot adni mit csináljak. Elnézést, ha egy kicsit hosszú voltam. -
Ironman2 #40583 Ja