44549
-
Coolfire #40542 Inkább ne.Szabadíts fel egy kis helyet. -
Gólya #40541 na a tegnapi 12-es hiba után ez fogad...
elkezdtem fonni a szemöldököm...
-
Ironman2 #40540 na most nem értem! a kinai fájl már nem kell ehhez? vagy mi ez? -
Ironman2 #40539 király! megint szedhetem le -
Ironman2 #40538 Mondtam én hogy a kínai piacon volt! -
#40537 Nálam eddig is jó volt...úgy ahogy. Majd később meg lesem, most nem érek ráááá...hehe -
Gólya #40536 akkor meg csönd a karzaton!
-
#40535 Kár, hogy sims-ben nincsenek ilyen rántott sajt féle kaják.. Vagy pacalpörkölt..DDDDD -
Coolfire #40534 Ja van még egy kiló baromfi fasírtom is.:D -
Coolfire #40533 Ez az utolsó kiló..már nincs több.:)De lehet,hogy ma megcsinálom.
Kicsit emelt a koleszterinemen,de le van ejtve.:)
Minimum egy nap utalásig,valahogy ki kell húzni.:) -
Gólya #40532 még jó, hogy "szakember" vagy...bár nem tudom, mennyire fordul elő a praxisban a rántott sajt-mérgezés...
-
Coolfire #40531
Á nem..a szilvásgombóc hozta ezt ki belőlem.Tök jó,egy félóra alatt kész lett.
Holnap leesz rántott sajt.. -
Coolfire #40530 Akkor minek töltötted fel?Meg kellene győződni róla először is,hogy jó-e... -
Gólya #40529 sejtettem, hogy még mindig a Semmelweis-nap hatása alatt vagy...
-
#40528 Jajj Cool.. Olyan izé vagy..DDD -
Coolfire #40527 Mit,a cseresznyét? -
#40526 Én még nem próbáltam...most megyek egyébkéntis folytatom az Álmaim szigetének (ezt a nevet adtam a módosított városnak...hehe:) ) a kalapálását. -
Gólya #40525 nem mondtam, hogy most leszedjük:)
-
#40524 Köszi. Evvel akkor tuti, hogy jó lesz? -
Coolfire #40523 Csak anélkül nem tudjátok IP-t telepíteni. -
#40522 Későn jövő csak a szünetben.:) -
#40521 Mondom, hogy hová kell be másolni a fájlt:
Sims 3 - Szigetvilág\GameData\Shared\NonPackaged\Worlds\
-
Gólya #40520 jól sejtettem akkor, hogy ez a rohadék 1.55-ös csinálja a feszkót...
tegnap hosszú idő után pl. először dobott ki 12-es hibával a szemétláda...
-
Gólya #40519 nem is vagy gonosz...elvégre sárkánykommandó-tag vagyok...
-
#40518 Ma "szőke" vagyok.. De ezt hova kell bemásolni?DD -
Coolfire #40517 Nem hagysz kibontakozni.:)Most akartam leírni,hogy kell.:) -
#40516 Tessék itt a módosított IslaParadiso.world fájl. Az eredetiről azért jobb másolatot csinálni.
IslaParadiso(módosítottt!).zip (74.61MB)
http://www.sendspace.com/file/daygn9
-
Coolfire #40515 Nekem egy szemernyit sem akad..annyi,hogy tré a víz alatti világ.:) -
#40514 Elmagyaráznám nekem ezt a dolgot, hogy telepítése hogy is van egyáltalán? Ha nem nagy kérés persze. -
#40513 De gondolom az akadást nem oldja meg.. -
Coolfire #40512 Maga a játék bugos..az sziget az már -úgy néz ki,hogy nem.:)És ez a patchnak köszönhető,nem véletlen,hogy szarják a core modokat.De az örömzene még mindignem javult meg.. -
Coolfire #40511 Dehogynem működik..nagy marhaság az új játék kezdése.
Ezzel a routing fix-szel..kopp-kopp-nem jelez az errortrap egyelőre hibát. -
#40510 Nesze... Ilyet mersz mondani egy szép magyar gólyának, aki össze szedi azokat a csúf virigy-varangyokat? -
#40509 Most gonosz leszek.. "Sárkánynak" sárkányvölgy való.DDD -
Gólya #40508 akkor maradunk, ahol vagyunk...nekem tetszik Sárkányvölgy és pont:)) -
#40507 Nem kell újat kezdeni. Meg ha annyira ragaszkodsz sim-edhez, inkább költöztesd át őket.. Az mellékes, hogy olyan bugos a sziget, mint a nyavalya.. -
Gólya #40506 akkor most javítsatok ki, ha tévednék: ha felrakjuk az új kieget (IP), akkor kezdhetünk új játékot, mert a régivel megint nem működik?
ha így van...................................inkább nem is írok semmit...
-
Gólya #40505 a helyében én már rég benyújtottam volna a számlát ennek a díszes bagázsnak...
mert oké...ha ért valaki hozzá, megcsinálja magának...de ez az ember közzéteszi, mert ha már megvan miért ne legyen másnak is...de bakker az ea meg röhög a markába
rég fel kellett volna számolni tisztességtelen üzleti magatartás miatt...fene a fejüket
-
#40504 De gondolom az elcseszett városomat nem javítja ki már.. Szóval maradhat az új játék.. -
Coolfire #40503 Szegény Twallan..nem is csodálom,hogy szarik a Sims 4-re ..