Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szvsz még az lehet, hogy az EA-nál ugyis azt gondolják: mi megcsináljuk az alapot, aztán majd a közösség a normális textúrákat, 3D modelleket
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
messze nem igaz
fosszar grafikával majd játszatok ti
nekem nem kell
nem érdekel, hogy lehet mászkálni a kurvanyag városban :(
113: no igen, errõl beszéltem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Összehasonlítás
Egy sims2-es kép photoshoppal feljavítva
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ez egy kifejezetten szép kép, de látjátok milyen növény van a sarokban? XD
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
2009 végén milyen gépetek lesz?
az még majdnem 2 év
minimum 4 magos proci, szuper 1 gigás vidkarival
minden játék ihaj grafikával, erre megjelenik ez a fosszar
amikor szó volt arról, hogy lesz sims2 akkor is abban reménykedtetek, hogy majd a sims1 grafikával jön ki valami? jelenleg ez ocsmányabb mint a mostani
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Szerintem má ígyse fogja bírni a gépem<#szomoru1>#szomoru1>
ha ilyen marad a grafika akkor az 2009-ben nagyon gáz lesz
Barátom lessz ez a játék<#love12>#love12>
a fosszar textúrákat majd a közösség úgyis lecseréli

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
2009-ben bõven 4 magos procim lesz, 9xxx vidkarival vagy jobbal
Viszont, ehhez nem kell majd ultrabrutál gép, szerintem.
(Mármint a 2009-es konfigokhoz viszonyítva)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Vettem az üzenetet: a Sims 3-hoz új gép kell. <#vigyor3>#vigyor3><#mf2>#mf2><#vigyor4>#vigyor4>
http://www.snootysims.com/forum/viewtopic.php?t=24198&start=40
Az egész úgy kezdõdik, hogy már a párbeszédeket veszik fel a hangstúdióban a Sims3-hoz. Szerintetek ha a színészek hangalámondásainál tartanak, akkor mikor lesznek készen? mert én a cikket elolvasva és a képeket elnézve idén karácsonyra tippelek...
az EA nem fogja évekig pausalni a sims-t, amikor olyan szépen termléei a bevételt
ha a sim3-mat nem adják ki idén, akkor újabb kiegészítõ lez a sims2-höz
a kép szerintem is a kettõbõl van