Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

át jó lenne ha nem lenne kikockázva. Nem kell nemiszerv megrajzolása me gilyenek, elég egy csupasz rész de a kocka tényleg idegesítõ. vagy remélem kikapcsolható majd :D
másik, hogy az én csemetéim is játszottak már óvodás-kisiskolás korukban ilyen-olyan stratégiai meg egyéb játékokat, mégsem képzeli egyik sem, hogy repülni tudna, vagy bármi ilyen bárgyú dolgot
no de legyen nekik....<#wink>

persze, tudom - hisz a 12+ is rajta van, de...
na mindegy ez csak az én véleményem, de ez akkor is szimpla prûdség
(nem ettõl lesz senkinek ferde hajlama meg egyéb baja...)

errõl a fiziológia-tanulásról most jutott eszembe, hogy ha egyetemista tanulmányozza, iszonyú gyorsan szerez utána pontokat (csak pislogtam, amikor a simem már a tudomisén akárhanyadik pontját szerezte meg egy délután,s még csak a szeme se rebbent...) - amikor ezt felfedeztük a hitessel, gyorsan minden simmel megtanultattuk (bár az egyetem után már kissé lassul ez az ütem, de még mindig hatékony)

Igen. Igaz állítólag nagyobb %-ban játszanak nagyobbak a játékkal, de pl. az egyik ismerõsömnek is a lánya is iskolás 5.-es és megkapta a Sims 2 alapjátékát... és hát, ugye... szóval ezért.

de az is csak "kikockázva", mert ugye az álszentség mindenekelõtt...

különben sem mernék megcsinálni - emlékszel, anno a "hitetlenek" még úgy is képesek voltak "reklámozni" a Sims2-t, hogy meg... anyádat is<#ijedt>
(pedig a játékban tényleg nincs ilyen opció engedélyezve - a való életben szerintem inkább elõfordul...)

<#nevetes1>- álmodik a nyomor...? <#nevetes1>

LeWyTy
JAJA!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Legend Killer
énsetom :D, majd kiderül.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

A mobiltelefon csengõhangjai kiválasztható, nem tudom hogy ez megnyugtat-e :D
Legend Killer
jajó, rap rulz, de én általában v kikapcsolom a hangfalat sims2 közben, hisz a kurva telefon hosszú csengése idegel - remélem a3ban nem fognak olyan sokáig basztatni a szomszédok meg bárki, hanem cseng mondjuk kettõt, v hármat és csá - és mp3t beteszem :D. v amiko nem volt mp3m, mer javították, akko saját rádió állomás a géjmben és saját számok, de nem bírtam sokáig, vhogy idegel a sok hülye telefon, meg az egész... néha azé hallgatom a simeket, de mosmá uncsi, majd a3nál megint hangfal on :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

sambauer
Remélem lesz megint majd Rap rádio az a 2ben nagyon jó volt :D

Turn Me On Dead Man

Sims 3 zenéi elérhetõek. Olyan megnyugtatóak :) Szépek. A témás a legjobb. :D

http://ea.com/music/the-official-sims-3-soundtrack
predator1982
háhh mostanában én is megint elkezdtem játszani a simsel:-)

pred

a Sims 3-ban a Simek "etye petyézhetnek" a tudományos laborban. Valószínûleg ha rajta kapják õket akkor "meztelenül" kirohannak az épületbõl :D
Legend Killer
csak rohadt cirill betákkel volt az egész. v milyen betû az.

Mike at home
ja, hiába az álszentek erõlködése, ha nem kapja meg a nép, megcsinálja magának

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Legend Killer
majd a ruszkik megcsinálják a Sims 3 Erotic Dreamst :D. 2ben is volt ugye.

Mike at home
dehogy, egy parti sakk, eltart egy napot is

tényleg végre lehetnek egyszerre többen? mondjuk mindenki szerelmes mindenkibe és hatalmas orgiát csapnak :)
áh az erénycsõszök biztos hánynák magukra a keresztet, nem lesz ilyen :(

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ja, hogy onnan... :)
Már több mint 1 éves regisztráló vagyok ott lassan 2, a Sims 3 témába írtam vagy már 5000-t :D meg azóta lett törölve pár hsz mindenkinek, mert töröltek topicocat, régebbi hsz.-at az adatbázis miatt, szóval már lenne vagy 15-20.000 :)

Amúgy Dumaláda.. beszélgetés, többiekkel, stb. de ez már off :D
Az is jó hely,fõleg az alma és a DE-EFK miatt.:))

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Azt tudtam,mert lekádereztelek...de hogy a görcsbe lehet több,mint 11000 hózzászólást írni?:)

nem, szabolcsi

Ja...

de a Maxis nagy része a Spore-nál van. De tök, mind1. Lehet tanultak a hibájukból, mert pl. elég súlyos volt a sims 2 elõtt az a videó...

nameg, ha most reklámoznák a sims 3-ba az esõt az eléggé rossz lenne a játékban, ha nem látnám ott. de nem reklámozzák :P

amúgy én is miskolci vagyok :D
Ne izélj már,a Sims sorozat még mindig Maxis tulajdonú.Az más,hogy az EA égisze alatt Redwoodban csinálják a játékot.

Te is falubéli vagy(miskolci)?:)

Hát pedig már azt hiszem,egyszer-kétszer elszóltam magam..:)

Kertészkedés is lesz benne. :)

Igazatok van, a beígért dolgokról, bár nem tudom milyen szörfösrõl beszéltek. :D

Annyit tudok, hogy a sims 2 elõtt megjelent egy nagyon csúnya átcseszõs videó, ami tökre nem jellemezte a játékot és mutattak esõt is, és végül nem volt benne.. a sims 2 elõtt (Maxis csapatnál) voltak még ilyen átvágós sztorik, de mikor a Maxis elment, azóta mindent amit beígértek, betartották: lásd. kiegészítõk: infók terén. Videók pedig elejétõl fogva megvannak játszva, úgy vannak beállítva, hogy jó legyen, de attól független még az sem olyan nagy hazugság...

a szörfõs dologról jut eszembe. a trendi tini cuccokban van szörfdeszka de az csak cuccos csomag nem szörfözés volt :)

ejnye, ejnye házigazda....<#smile>
különben is mire Te ideérnél, mi már azt is elfelejtjük, miért vagyunk itt<#confused><#crazya>

Legend Killer
ejjej Mike<#ejnye1> :D.

Mike at home
esetleg
parti

Mike at home
én is megyek, kicsit beszélgetünk, eseleg egy party sakk, aztán nyomjuk grupiba :))

mi most cseréltünk gépet - készülve a Sims3-ra - de nagyon szépen fut a kettes rajta...olyan dolgokat látok most, hogy újra meg újra rácsodálkozom, mint a kisgyerek a nagyvilágra:))
pl. a hó textúrája...vagy az árnyékok - mert igenis vannak szép árnyékok a kettesben is...

hát most erre mit mondjak?
gyere át ide a szomszédba, aztán megbeszéljük...
<#wave>
(amit ui. hozzá tudnék fûzni, az tuti az intenzív osztály vonná maga után...)

Mike at home
mit meg nem tud az ember

Mike at home
látod, a simeket is csak a szex érdekli, mindegy kivel, csak legyen egy jó kis dugás :DD

Mike at home
én azért szüneteltetem a sims2-t mert egyre nyögvenyelõsebben fut a gépemen, meg most van más (fallout3)

Miért nem akarsz könyvelõirodát?Az is jó hely,ott legalább jókat lehet aludni,nem?:))

Na ezzel én is így vagyok.Ha van egy kis idõm,akkor játszom vele.Olyan dolgok jönnek elõ,hogy elhajintottam az agyam.:)Ilyen pölö,hogy tanulmányoztattam azt hiszem a fiziológiát még az egyetemen,vagy valami mást,erre jött a személyi edzõ,és pikk-pakk felment az erõnlétem 10-re.Vagy iskolában a kérdezz-felelek,meg még sorolhatnám.

mindenkinek a maga keresztje<#wink>

Hát azért nyilván mert tizenakárhány éve rohamkocsizom,és intenzív osztályon dolgozom.Nem tudom,valamiért ragaszkodom ehhez a szar eühöz.:))Nyilván ezért akarok kórházat is.:)

ez a társalgás-típus nem rossz dolog - nagyon nem tetszett, amikor két azonos nemû simnél bevillant a szívecske, pedig csak egy jót dumáltak

nem csak a szükségleteket nem unom, a többi részét sem - bár amennyi idõm van játszani, 90 évesen se fogom megunni...

Hát igen,az elég irracionális,hogy egy kis pletyó után már lehet döngetni.:)Ez az életben viszont egész jól mutatna..akkor már végigpletykáltam volna a fél Megyei Kórházat.<#idiota>Bár,nem hiszem,hogy a családom örülne neki.:)

nem szemrehányás volt - csak jókat mosolyogtam itten magamban...<#wave>

(de Te sem tagadtad meg önmagad...óhajaid között szerepelt itt egy hsz-ban a kórház...<#wink> - de én meg nem akarok könyvelõirodát látni<#violent> - remélem, ez nem is jut eszébe senkinek)

akkor nem álmodtam...<#circling>
- valami ilyesmi képre emlékeztem - egy szörfös simre, csak felmerült bennem, hogy esetleg a Sims3-mal kapcsolatban láttam...
ezek szerint még nem szorulok teljes ápolásra...

Nem vitatkozunk,ezek csak érvek és ellenérvek.:)De örülök,hogy mások is emlékeznek a be nem tartott,viszont agyonreklámozott EA dolgokra.Bár speciel nekem nem a szörf rémlett,de akkor ez már eggyel több.:)

Éppen ez az,hogy "kinyitják" a játékot-ahogy alább már Mike is írta-,hogy a játékosok tudják majd moddolni.Ez mid szép és jó,mert a legtöbb játék ezt nem nagyon engedi.De szerintem is direkt csinálják,hogy majd késõbb az összegyûjtött cumóból lehessen expansiont v. stuffot csinálni.Lásd a 2 stuffjai.

Mike at home
és mindez semmi, amit a Hajótöröttbe beletettek - gondolom másik csapat
az sem lenne utolsó, valahogy onnan átvenni csomó dolgot, és az alapjátékba is beletenni