Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
no de legyen nekik....<#wink>#wink>
na mindegy ez csak az én véleményem, de ez akkor is szimpla prûdség
(nem ettõl lesz senkinek ferde hajlama meg egyéb baja...)
(pedig a játékban tényleg nincs ilyen opció engedélyezve - a való életben szerintem inkább elõfordul...)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
http://ea.com/music/the-official-sims-3-soundtrack
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
tényleg végre lehetnek egyszerre többen? mondjuk mindenki szerelmes mindenkibe és hatalmas orgiát csapnak :)
áh az erénycsõszök biztos hánynák magukra a keresztet, nem lesz ilyen :(
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Már több mint 1 éves regisztráló vagyok ott lassan 2, a Sims 3 témába írtam vagy már 5000-t :D meg azóta lett törölve pár hsz mindenkinek, mert töröltek topicocat, régebbi hsz.-at az adatbázis miatt, szóval már lenne vagy 15-20.000 :)
Amúgy Dumaláda.. beszélgetés, többiekkel, stb. de ez már off :D
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
de a Maxis nagy része a Spore-nál van. De tök, mind1. Lehet tanultak a hibájukból, mert pl. elég súlyos volt a sims 2 elõtt az a videó...
nameg, ha most reklámoznák a sims 3-ba az esõt az eléggé rossz lenne a játékban, ha nem látnám ott. de nem reklámozzák :P
amúgy én is miskolci vagyok :D
Igazatok van, a beígért dolgokról, bár nem tudom milyen szörfösrõl beszéltek. :D
Annyit tudok, hogy a sims 2 elõtt megjelent egy nagyon csúnya átcseszõs videó, ami tökre nem jellemezte a játékot és mutattak esõt is, és végül nem volt benne.. a sims 2 elõtt (Maxis csapatnál) voltak még ilyen átvágós sztorik, de mikor a Maxis elment, azóta mindent amit beígértek, betartották: lásd. kiegészítõk: infók terén. Videók pedig elejétõl fogva megvannak játszva, úgy vannak beállítva, hogy jó legyen, de attól független még az sem olyan nagy hazugság...
a szörfõs dologról jut eszembe. a trendi tini cuccokban van szörfdeszka de az csak cuccos csomag nem szörfözés volt :)
különben is mire Te ideérnél, mi már azt is elfelejtjük, miért vagyunk itt<#confused>#confused><#crazya>#crazya>
parti
pl. a hó textúrája...vagy az árnyékok - mert igenis vannak szép árnyékok a kettesben is...
gyere át ide a szomszédba, aztán megbeszéljük...
<#wave>#wave>
(amit ui. hozzá tudnék fûzni, az tuti az intenzív osztály vonná maga után...)
(de Te sem tagadtad meg önmagad...óhajaid között szerepelt itt egy hsz-ban a kórház...<#wink>#wink> - de én meg nem akarok könyvelõirodát látni<#violent>#violent> - remélem, ez nem is jut eszébe senkinek)
- valami ilyesmi képre emlékeztem - egy szörfös simre, csak felmerült bennem, hogy esetleg a Sims3-mal kapcsolatban láttam...
ezek szerint még nem szorulok teljes ápolásra...
az sem lenne utolsó, valahogy onnan átvenni csomó dolgot, és az alapjátékba is beletenni