Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ilyet máskor ne írj - én csak a székrõl borultam kissé a kacajtól <#nyes>

de az izomzatot nem jelzi, hogy hányas szinten áll. nem?
Az aktív családot leváltod. Ott van a város szerkesztésnél, az a kis ház, a bal oldali résznél (a kameraforgatós résznél).
Mivel sportoló, ezért egy olyant ami minél izmosabb. Vagy valamit, amivel nagyobbra lehet alakítani az izmát, vagy valami simet. Bár jobb lenne az elsõ, hogy azért legyen miért játszani. De csak, ha sim van az is jó. Mert maxon van m az edzettség. De nekem nem nagyon látszik meg.
milyen simet akarsz letölteni?
Hogyan lehet kikapcsolni? És nekem nem nagyon látszik. Nem lehetne valamit letölteni simet vagy ilyesmit?
tommygear
a családomon kívül a többi városlakóval jhogytudok játszani?
Hát szerintem az izmot eléggé jól meglehet látni.. kivéve, ha nõ a simed 😊
tommygear
kapcsold ki az öregedést
Hellosztok!
Én ma megtudtam szerezni a nõvéremtõl. És felraktam. Az lenne az egyik kérdésem, hogy nincs olyan valami ami halhatatlanná teszi, vagy legalább lelassítja az öregedését?
És nekem most sportoló. És edzett. És most maximumon van az izma és az erõnléte. De szinte nem is látszik meg a különbség. És nincs valami letölthetõ sim erre, vagy valami amivel még tovább lehet izmosítani? Mert, ahogy én láttam az egyik videóban sokkal nagyobbra lehetne.
Ezek szerint igen.Csak azt sajnálom,hogy nem örökítettem meg.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

igen, ha meghal a festõ szerzõje, értékesebb a festmény. De ez a Sims 2-ben is így volt. 😊
*mármint úgy értem, hogy öregkorban.. gondolom már öreg volt, nem?
Úristen.. na, és.. ez hogy lehet? a szomszédok, városlakók csak úgy meghalhatnak közösségi telken?
Carlos
Aha, hogy ojjektumra kell! Ok! Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

tommygear
warezba írd azaz IDE
rage
Írd le a warez topicba, biztosan sok mindenkit érdekelne.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mike at home
ide nem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Egyébként aki nagyon akar, most is hozzáférhet az ingyenes, ámde eredeti játékot igénylõ letöltésekhez, teljesen egyszerûen 😊 Ha valakit érdekel, leírhatom ide vagy a warez topciba 😉

rage
Noha nem ez a warez topic, de talán nem is baj, ha beírjuk:
A hivatalosan június elején megjelenõ s az eddig letölthetõ verziók között semmi különbség nincsen.
A különbség majd akkor lesz, ha megveszed a boltban, s a hivatalos sorozatszámmal hozzáférsz a letölthetõ tartalmakhoz. Ingyenes, rajongók által készíthetõ tartalmakhoz, fizetõs és hivatalos cuccokhoz, valamint az ingyenesen letölthetõ második városhoz.
Ennyi és nem több.
Nem lesz benne alapból sem több tárgy, sem plusz másik város, sem semmi, és fõleg nem azért szaggat nálad, mert a megjelenés elõtt egy héttel kikerült verzióval játszol.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Nem szeretnék warezolni, ezért szeretnék segítséget kérni mondjuk privátba, vagy akárhol akárhogy. Szeretnék infókat kapni úgy ömlesztve hogy tulajdonképpen mennyivel több meg jobb a hivatalosan megjelenõ The Sims 3. Hány város van benne? Több tárgy van-e benne? Meg lenne még egy fontos dolog, de azt csak privátban.

Rákattintasz pl. a zöldségesre,ott lesz hogy autogramosztás és pár óráig jön a nép,a végén meg kapsz pénzt.
Carlos
Ok! De hogy????
Próbáltam énis, de se magamra kattintva se ismeretlenre kattintva nem mûködött!

Þór vígi þessi rúnar

GyaxyBoy
Hehe!!!
Na én másképpen csináltam mint ahogyan kellene! 😄
Elõször is, nem küldtem õket melózni! Egyikkel (pasi) a kertészetbe + szerelésbe vágtam bele, másikkal (csaj) meg a horgászatba és a festészetbe!
A festészetben a csajszi elérte a maximális pontot és kapott egy olyan feladatott, h csináljon 15 képet a polgármesteri hivatalnak! Ezekkel nem lett kész. Csak 8db készült el. Halálakor bekerült a pasija invertjébe a képek, amit nem adtam el egybõl! (Ekkor értek kb. 300-400$ közepes kép vol)
Aztán kis idõ múlva (halála után 2-3 nappal) kaptam egy levelet, hogy a csajomat megjutalmazzák egy oklevéllel, a kiemelkedõ mûvészeti tehetségéért! Miközben kerestem, hogy hol van ez az oklevél véletlen felfigyeltem egy furcsaságra! Méghozzá a kép ára volt furcsa! Ugyanis, amíg élt a nõci ért a kép 3-4 százat most 3-4 napra rá, már 1400$ ért adtam el! Úgy néz ki, hogy itt is a híres mûvészeknek a mûvei, haláluk után lesznek értékesebbek! 😄
Más is tapasztalt ilyet? 😄

A csávóm is jól kaszál! Napi 1000$ a kertbõl! Kimegy napi 2-3 órára, betakarít és rendbe rakja a kertet (kert ápolása) aztán go eladni a terméket! Volt amikor 2 napi munkámért, 6000$ pénz jött be! 😄 Igaz, akkor több tövem volt! 😄

És közbe egy gyereket is össze hoztak, aki szinte már zseni, mert minden elolvastam neki még gyerek korába, így a logikája, alapba 3as volt! XD De ez a szerencsétlen rendõr akar lenni! 😄 Ezt most ennek megcsinálom! Persze, kertészkednie neki kell majd! 😄 Szedünk neki egy picsát, az meg festeget ezerrel! 😄

Szerintem felesleges a karrier! 😄
Szerintem az autogram osztás a bónusz,a zöldséges elõtt csináltam 1 óráig(menni kellett dolgozni)és kaptam érte 3000-et.
Carlos
Valaki erre?

No elértem a sportolói karrier tetejét!
Itt mi a bónusz? Hogy lehet használni?

Þór vígi þessi rúnar

Volt már,de ez hülyeség is:"hiszen abban a verzióban csak egy város érhetõ el".Csak sorozatszámmal lehet a Rivevievhez hozzájutni.De ez már ki lett tárgyalva.

vótmá tegnap elõtt
Prince23
valszeg nembírja a terhelést
tenkenorman
Amúg nem tudja valaki miért van az hogy nagyon néha ha túlzásba viszem az építést és egy talpalattnyi hely sem marad megáll a játék valaminek a betöltése közben, pittyen párat a gép és vége. Gondolom elfogyhatott a memória.

http://www.tenke.hu

😄DDDDDDDDDDDDDD
tenkenorman
Most költöztem el egy tengerparti telekre. 😛 majd rakok fel képeket ha hazaértem.

http://www.tenke.hu

Bazzeg ilyen is csak velem történhet meg...full 10-es gitárskillel kimentem a nagyparkba borravalóért játszani.Volt egy csomó nézõ,táncoltak,dobálták a jattot 100-1500 simi.Egyszer csak leállt mindeki,mert valakinek annyira tetszett a játékom,hogy ott halt meg a gyöny9rtõl.Jött a kaszás és el is vitte.Kép sajnos nincs,mert úgy lelesett az állam,hogy elfelejtettem csinálni.😊

max a tag-et egy divbe külön style-lal megpróbálhatod, bár akkor annak sincs túl sok értelme...

reménykedjünk addig, hogy észreveszik 😄
Mike at home
jelenleg mindenkinek warez verziója van

amit itt NEM lehet
- reloaded és razor téma
- hogy telepítsem
- felmegyek, nem megyek a netre, mit ir ki, honnét szerzek lopott serial-t, stb

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
lehet, de ugye html-ben a font size mondja meg mekkora legyen a font mérete, és az tart mindaddig, amig egy /font nincs
itt a a href utáni linkre egyszerüen a font méretet, a szint nem veszi figyelembe

de nem baj, majd megcsinálom normálisan, abanner része lesz, majd map-pelem

ha warez verzió, akkor lehet átvolnulni a bannerban feltüntetett topikba
csak azért írtam, mert minél nagyobb, annál könnyebben veszik észre a vérpistikék
Mike at home
ez ekkora, nem tudok vele mit kezdeni
leszarja a font méretezését a a-nál

Mike at home
hogy nektek mennyi bajotok van
nekem így tetszik 😄

Mike bácsi, legyen nagyobb az ITT link!
Carlos
Az ITT link lehetne akkora méretû, mint a többi szó abban a mondatban. Oder?

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
innentõl kezdve ha valaki leírja azt hogy reloaded razor, függelteneül mennyit irt más témában abban a hozzászólásában, megy a kukába

Mike at home
jó, akkor egy huszáros vágással:

WAREZ berekesztve!

Azért,mert beindult a központi szerverük.

BlueMaster
Miért engeded ki a netre? Bele van írva a Reloaded nfo-ba, hogy a tûzfaladdal akadályozd meg, hogy a játék kapcsolatba lépjen a nettel....

Én az elsõ indításnál letiltottam és csak tõletek hallottam errõl a hibáról...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Carlos
No elértem a sportolói karrier tetejét?
Itt mi a bónusz? Hogy lehet használni?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
😄

Þór vígi þessi rúnar

poppe
egy v 2, 3 lépcsõfokot le lehet vhogy tenni, vagy csak az egész bazinagy lépcsõt? <#wow3>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;