Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ma megtudtam szerezni a nõvéremtõl. És felraktam. Az lenne az egyik kérdésem, hogy nincs olyan valami ami halhatatlanná teszi, vagy legalább lelassítja az öregedését?
És nekem most sportoló. És edzett. És most maximumon van az izma és az erõnléte. De szinte nem is látszik meg a különbség. És nincs valami letölthetõ sim erre, vagy valami amivel még tovább lehet izmosítani? Mert, ahogy én láttam az egyik videóban sokkal nagyobbra lehetne.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A hivatalosan június elején megjelenõ s az eddig letölthetõ verziók között semmi különbség nincsen.
A különbség majd akkor lesz, ha megveszed a boltban, s a hivatalos sorozatszámmal hozzáférsz a letölthetõ tartalmakhoz. Ingyenes, rajongók által készíthetõ tartalmakhoz, fizetõs és hivatalos cuccokhoz, valamint az ingyenesen letölthetõ második városhoz.
Ennyi és nem több.
Nem lesz benne alapból sem több tárgy, sem plusz másik város, sem semmi, és fõleg nem azért szaggat nálad, mert a megjelenés elõtt egy héttel kikerült verzióval játszol.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Próbáltam énis, de se magamra kattintva se ismeretlenre kattintva nem mûködött!
Þór vígi þessi rúnar
Na én másképpen csináltam mint ahogyan kellene! 😄
Elõször is, nem küldtem õket melózni! Egyikkel (pasi) a kertészetbe + szerelésbe vágtam bele, másikkal (csaj) meg a horgászatba és a festészetbe!
A festészetben a csajszi elérte a maximális pontot és kapott egy olyan feladatott, h csináljon 15 képet a polgármesteri hivatalnak! Ezekkel nem lett kész. Csak 8db készült el. Halálakor bekerült a pasija invertjébe a képek, amit nem adtam el egybõl! (Ekkor értek kb. 300-400$ közepes kép vol)
Aztán kis idõ múlva (halála után 2-3 nappal) kaptam egy levelet, hogy a csajomat megjutalmazzák egy oklevéllel, a kiemelkedõ mûvészeti tehetségéért! Miközben kerestem, hogy hol van ez az oklevél véletlen felfigyeltem egy furcsaságra! Méghozzá a kép ára volt furcsa! Ugyanis, amíg élt a nõci ért a kép 3-4 százat most 3-4 napra rá, már 1400$ ért adtam el! Úgy néz ki, hogy itt is a híres mûvészeknek a mûvei, haláluk után lesznek értékesebbek! 😄
Más is tapasztalt ilyet? 😄
A csávóm is jól kaszál! Napi 1000$ a kertbõl! Kimegy napi 2-3 órára, betakarít és rendbe rakja a kertet (kert ápolása) aztán go eladni a terméket! Volt amikor 2 napi munkámért, 6000$ pénz jött be! 😄 Igaz, akkor több tövem volt! 😄
És közbe egy gyereket is össze hoztak, aki szinte már zseni, mert minden elolvastam neki még gyerek korába, így a logikája, alapba 3as volt! XD De ez a szerencsétlen rendõr akar lenni! 😄 Ezt most ennek megcsinálom! Persze, kertészkednie neki kell majd! 😄 Szedünk neki egy picsát, az meg festeget ezerrel! 😄
Szerintem felesleges a karrier! 😄
No elértem a sportolói karrier tetejét!
Itt mi a bónusz? Hogy lehet használni?
Þór vígi þessi rúnar
http://www.tenke.hu
http://www.tenke.hu
reménykedjünk addig, hogy észreveszik 😄
amit itt NEM lehet
- reloaded és razor téma
- hogy telepítsem
- felmegyek, nem megyek a netre, mit ir ki, honnét szerzek lopott serial-t, stb
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
itt a a href utáni linkre egyszerüen a font méretet, a szint nem veszi figyelembe
de nem baj, majd megcsinálom normálisan, abanner része lesz, majd map-pelem
leszarja a font méretezését a a-nál
nekem így tetszik 😄
Þór vígi þessi rúnar
WAREZ berekesztve!
Én az elsõ indításnál letiltottam és csak tõletek hallottam errõl a hibáról...
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Itt mi a bónusz? Hogy lehet használni?
Þór vígi þessi rúnar