Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
ja és anyuka ahhoz képest hogy nem könyvmoly, állandóan elvonul a vendégszobába olvasni, úgy kell noszogatni, hogy kicsit legyen a gyerekekkel (nem könyvmoly, nem gyerekgyülölõ)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
na és akkor pár kép a fejleményekrõl

játszik a család

az elsõ gyerek apura ütött a második anyura
elcsodálkoztam, hogy ilyen sokan is játszhatnak egyszerre, majd megnézem, hogy a 2-esben is így volt-e (a számomra újdonságokat java szerintem tuti a 2-ben is benne volt, egy csomó lehetõséget nem is ismertem)

a kölkök összehaverkodtak a szomszéd kissráccal

szinte minden nap nálunk van, ha nem hívják, jön magától

úgy döntöttem, most nyár van 😊 igazából csak otthon kéne mezítláb mászkálni, de elõfordul, hogy így mennek suliba is 😊)
tényleg a 2-ben nyáron kellett suliba menni, vagy nem? már nem emlékszem

Ez meg csak szimplán aranyos, reggeli ébredés utáni bambulós kép, hö, mi van? 😊

Egyébként amit irtatok a mókuskerékrõl, az nagyjából nálam is így van, reggel kelés, wc vagy kaja, háziirás, már ami aba az egy órába belefér, amig indul a busz, bár a buszba beszállást elhúzom amig csak lehet, meg akkor sincs semmi, ha nem busszal, hanem bicoval mennek suliba, némi késéssel. Ami nagyon tetszik az aza, hogy nem kell mindig házit irni, illetve nem kell végig, már 70-80% is bõven elég. Szal kölkök suliba el, anyu is melóba el, apu alszik 9-10-ig, aztán kertgondozás (anyu reszortja volt régebben, de elcsábult a kutatástól az orvoslás felé, és már nincs rá ideje. Szal kertgondozás, esetleg még dologzik kicsit a könyvén, vagy az extrafeladatokon, aztán kölkök haza, apu húz el melózni, este 10-ig, mire hazajön hullafáradt és max odaköszön a gyerekeknek, szal egymást is alig látják. Mondjuk ezzel együtt még simán kimennek a parkba, jók az ágyak, fenntvannak éjfélig, egyig.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
és a beragadt érzésekkel mit lehet kezdeni?
asszonynál még mindig ott van egy sikeres éjszakai kimaradás öröme
(felejthetetlen élmény lehetett 😊

ilyenkor használd a resetSim SIMNÉV nevezetû kódot.
És akkor nem elsznek ikreim? 😄
Mike at home
etess anyuval almás palacsintát amikor terhes

én pedig már több családnál alkalmaztam az egyik szülõnél a termékenységi kezelést,és ettõl nálam folyamatosan csak lány 3-asikrek,esetleg lány ikrek születnek.fiúk még véletlenül sem...vki tapasztalt már hasonlót?😊
Miért van az,hogy már a 3. családdal játszom és mind a 3-nál ikrek születtek. Volt az elsõ csalad megszülettek az irkek de nem akartam irkeket mer nemtuttam velük rendesen foglalkozni igy csinaltam egy masik csaladot na ott is jöttek az irkek és a 3-nál is... EZ miért van így? Mindegyik nõvel elolvastattam terhesség alatt azt a 2 könyvet és az apáknál mind a 3 esetben volt mázlista tulajdonság,ez közrejátszhat??
elment fürödni asszem, közbe sráccal "elmentem" a partra horgászni, mire visszajöttem a kád mellett állt, és nem tudott +mozdulni.. megvártam mit teljesen kifárad de semmi.. össze se tudott esni -.-"

végül átkötöztem egy másik telekre, persze vissza már nem lehet költözni az elõzõ házba :-/

Mike at home
eh, nincs lába?

ehh..

Mike at home
te évedésben élsz 😊
nekem volt 8 simem is, 2 szülõ 6 gyerek, és max 1-2-vel foglalkoztam, a többi nagyjából azt csinált amit akart, mégis egész jól megvoltak

Mike at home
tök igazad van, baromi hamar meg tudnak éhezni, a 2-ben mintha több idõm lett volna mindenre, mint most

Mike at home
és a moodlet managerem miért nem mûködik? egyszer már sikeresen felnyomtam az enrgiáját a simemnek maxra alvás nélkül, de most meg sem moccan a csík
valakitõl elõbb el kell szívni az energiát?

eomer
SV-ben a parton, és a parkban szoktak sakkversenyt rendezni. Vmikor délután kezdõdhet, mert én eddig mindig este vettem észre, és mire odaért a simem, már írta, hogy a sakkverseny lejárt. 😞

Az én simem saját bulin szokott gitározni, viszont volt egy olyan is, hogy az étterembe meghívták játszani.

Kérdés:
Ha azt írja, hogy megfõzné a barátja kedvenc ételét, akkor honnan tudom, hogy mi az? Ki lehet valahogy deríteni, vagy csak úgy, ha elkezdek játszani a másik simmel?

Sakkverseny az újságban van írva,hogy mikor,hol.Ha ranglistás ellenfelet akarsz,vegyél egy sakkasztalt,s telefonon hívd át.A jártassági naplóban is jegyzi a logikánál,hogy hány simet gyõztél le.A partin való gitározást nem tudom.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

hm akkor te nem játszottál az elõzõ 2-vel...itt kell a legkevesebbet pesztrálni a simseket amúgy jah késõbb megoldható hogy alig kelljen vmi szükséglettel is foglalkozni

Mr_no_NaMe
Tegnap letöltöttem ezt a játékot és hullámvölgyezek ettõl a gamétól. Tényleg nagyon tetszik, hogy baromi részletesen meg van csinálva stb, de ahogy eltelik 2 nap már herótom van. Felkelek, beágyazok, tus, wc, kaja, munka, este haza, kaja, tv, alvás. Ráadásul az egész olyan gyors, hogy ha már 2 percet álldogál egy helyben a simem akkor már rögtön éhen akar halni, vagy valami másért nyavajog. Ez csak az elején van így? Tehát, a drágább cuccok a házban ugye gyorsabban és tartósabban fent tudják tartani az igénycsíkokat? Mert egyszerûen nincs energiám mindent csinálni. Munkázni kéne, képességeket fejleszteni, csajozni, emberekkel a kapcsolatot tartani, de ezt még napokra szétszedve is nehézkes lenne csinálni. Van itt valami megoldás? Káosz az egész.
Mike at home
Hgy lehet sakkversenyeken részt venni? hogy lehet partikon gitározni? azt nekem kell szervezni, vagy el is hívnak ilyenre?

Sunset Valley-ben igen,de Riverview-ben nehéz megtalálni a jó helyet.

Ambróziát még mindig nem tudok én sem csinálni, kampechalat a temetõben lehet fogni, picit a viz felett lesz egy folt , amolyan köd féle és ott kell próbálkozni.
Minden összetevõm van, meg is tanulta a sim-em a receptet, de nem ajánlja fel sehol a készítését...
huhh nem hittem volna, hogy vannak olyan emberek, akik magukból indulnak ki 😊
Carlos
Én nem.
Ezért is költöztem vissza a jó öreg SV-be.

Þór vígi þessi rúnar

Na belenézegettem unalmas perceimben.😊Izgat ez az Ambrózia dolog,de azt a tetves kampechalat nem bírom kifogni.Riverviewben találkoztatok már a kis törött csónak és környékén kívül is vele?Mert SV-ban tudom,hogy hol van.

Aha...de én nem olvastam még bele sem.😊

rage
Nem kell, az összes ruha elérhetõ a szekrénybõl.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

és újat venni?
Mike at home
ha elolvasod a guide-ot, ott is le van irva, hogy lehet a titkos tulajdonságokra szert tenni mindenféle cheat vagy hack nélkül

rage
Cserélni a szekrényre kattintva tudsz.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ruhát hol lehet cserélni/venni? Elõre is köszi.
Köszönöm. 😊

Egyébként-nem tudom miért-de a szalutálós személyiségjegyet két gyereknek s az apukának berakta.Ergo,a simnek 6 személyiségjegye van.😊

Kell egy Netframework 3.5,majd TS3InstallHelper.exe.Ez létrehozza a könyvtárakat a játékon belül.Ide kell a packages mappába rakni.

Ez király cucc.😊Vettem 20 db.-ot mindkettõbõl,bár azt nem tudom,hogy a lánggyümölcs mire jó.😊

Sims 3-ba hová kell másolni a package fájlt?

Hassan B
Õ, hát ahogy kb két hete abbahagytam. Majd lassan befejezem, csak vagy idõm nincs rá, vagy már fáradt vagyok hozzá, mire lenne idõm, mint pl most. 😄

][ ВАЗ ][

Csináld inkább a fakut.Tényleg,hogy áll?

Na jó,ne offoljunk,de a hackerek rendszerekbe törnek be,jelen esetben a hack a programkód módosítása.😊Úgy ahogy most pölö csináltak terhességi hacket.A kettõ nem ugyanaz szvsz.😊Õket biztos nem körözik.Na,de hagyjuk az offot.

Hassan B
Hát a hack-et hackerek készítik, nemde? <#nyes>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Ehem..jó.Most már értem.De a hackereknek szerintem semmi köze a Sims 3-hoz.Na mindegy ezt is tisztázuk.😊

Hassan B
És gondolod csak viccbõl tették bele, hogy csak a hackerek használhassák? 😄
A hack arra szolgál, hogy ezeket a tulajdonságokat sim-kreálás közben meg lehessen adni. A rendeltetésük viszont valójában az, hogy a munkahelyen a legmagasabb rangot elérve megkapjuk ezeket a tulajdonságokat és továbbadhatjuk õket az utódoknak.

Mit nem éppen?Az MTS-es hackkal lhet a 7 titkos személyiséget elõcsalni a játékban.

A másik fórumban leírtam,hogy lehet 999999 pontod..

Passz...de valószínû,hogy ahogy a 2-ben a túrótortáól lett iker,itt-azt hiszem Flora2 írta-a görögdinnye lány..)De lehet,hogy rosszul emlékszem.Csak azt tudom,hogy kértem ezt a termékenységi kezelést,és egy lány 3-as ikrem lett.De szerintem a gyermek neme random.

rage
Fruit hack
A boltban kaphatóvá válik a life és a flame fruit

Fruit_hack

kösz 😄
Hassan B
Majd rájössz..

és akkor eljegyezheti? :S
Mike at home
költözzenek össze

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ezt nem hiszem el.

A Simem nem tud összejönni egy csajjal. Reménybeli partnere már full 100-ason a mérõ, és a csaj még se engedi, hogy etye-petyézenek.
Összeköltözni össze tudnának, de én azt akarom, hogy jegyezzék már el végre egymást. De már annyit romantikáztam velük, hogy nem értem miért nincs eljegyzés 😞

Valaki segítsen!