Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dani71:rózsaszínkristály?ez nem szivárványkõ?
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Hol találom meg a kukát? tudom hogy van egy kapum elõtt, de van még?
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
nállam a vendégek csak megnyomják a falat mégis cseng.
... és használd a gyûjtemény rendezõt (amúgy Riverview-ban a haltenyésztõben van)
Tudom hogy mennyit dolgozik.
Akkor más munka nincsen ami heti 1 ?
Csak a katonának van heti 1 munka napja? Ha már a 10-es szintet betölti.
És a sim szuperkertész volt, 10-es volt a kertészeti tudása, és hiába írta a haladási naplóban h 8 fajta növénybõl már tökeletes a legjobb betakarított, az életcélja mégsem valósult meg. miért? Ráadásul a pénzfánál mindig azt írta h nincs legjobb betakarított minõség. És ültettem sajtot, tojást, életnövényt, lánggyümölcsöt, halálvirágot, pénzfát,meg a többi boltban kapható zöldséget mégis csak a 74%-át ismerte a növényeknek a sim. Mi maradt ki? És azt hol tudom beszerezni?
<#smile>#smile> elõre is köszi!
rovarokat: dísznek lerakhatod a házba, esetleg eladhatod õket.
kövek: meteor: megvizsgálhatod, hogy mibõl vannak, aztán dísz lesz belõlük vagy eladod.
drágakövek: elküldheted õket, hogy megcsiszolják, aztán ebbõl is dísz vagy pénz lesz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ROCKER:Noha a szerencsés gének nem pótolják a többéves zenei képzést, a híres sztárzenészek gyerekeinek a vérükben csörgedezik a rock. A rockot nem lehet megtanulni... a rock létállapot.
TUD SZALUTÁLNI:A magas rangú katonatisztek gyermekei járatosak a hadsereg szabályaiban és szertartásaiban, így bármikor képesek feszes vigyázzban szalutálni.
TÛZÁLLÓ:A tûzoltók számtalan tûzvészbõl képesek sértetlenül kikerülni, ám nem a felszerelésüknek köszönhetõen: õket egyszerûen nem fogják a lángok. Különleges képesség ez, amelyet továbbörökítenek gyermekeikre
NEM HAGY RUMLIT:A szobalányok utódai génjeikben hordozzák a tisztaságot, így sohasem hagynak koszt vagy rendetlenséget maguk után.
PYROMÁNIÁS:A piromániások imádják a tüzet.
PIZZARAJONGÓ:A pizzafutárokban õszinte rajongás alakul ki e pompás lepénykék iránt - erõsebb a legcsípõsebb pizzaszósznál is! Gyermekeik osztoznak a pizza iránti szenvedélyükön, és ez minden egyes forró falatot különlegessé tesz.
BETÖRÕ:A betörõknek tökéletesíteniük kell a lopakodási technikájukat, hogy kiszabadíthasság a szegény, bebörtönzött tárgyakat a szomszédok otthonaiból. A tudás a családban marad, így a jómadarak gyermekei profin lopakodnak a születésüktõl fogva.
FÜLÖN TUDJA CSÍPNI A BETÖRÕKET:A rendõrtisztek hosszú éveken keresztül tanulnak, hogy túljárhassanak a legagyafúrtabb betörõk eszén is. A gyerekeik nagy szerencséjére a genetika kezükre játszik: õk az unalmas biflázás nélkül is elkaphatják a jómadarakat!
Kéne 1 kis segítség. Lassan szétverem a gépemet mert másodszor kell mindent elölrõl kezdenem. Elõször is az lenne a problémám, hogy a dokumentumokban lévõ Electronic Arts mappát elmentettem a pendrivemra és utána újratettem a gépet. Az Electronic Arts mappát felülírtam a régire abban a hitben hogy ezután megmarad a mentésem. Sajnos nem így lett. A játék nem ismerte fel vagy nemtudom, de valamiért nem érzékelte. Ezután kezdtem egy új játékot azzal játszottam egy darabig, de ma reggel nem találtam a mentésemet és csak új játékot lehet kezdeni. Mostmár marhára ideges vagyok a szar sims 3ra úgyhogy lécci valaki segítsen. THX.
PSN ID: csizmaziakiki
És éli világát :)
Kirrrály!
(jelzem, cheat nélkül, és amúgy öregednek rendesen - nem állítottam meg)