Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nonicks
veszel

dani71:rózsaszínkristály?ez nem szivárványkõ?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

riasztót nem is lehet fejleszteni, a kapucsengõt mag csak úgy lehet, ha rámész az ajtóra, és ott van olyan opció.
Hol találom meg a kukát? tudom hogy van egy kapum elõtt, de van még?
dani71

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

dani71
a katakombákban kell keresni

dani71
megvan a rózsaszín kristály alább látható<#taps>

dani71
http://kep.ivpicture.hu/170698.jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

nonicks
csengõn tán "csengõ"hangokat lehet változtatni...

dani71
de mit lehet fejleszteni a kapucsengõn?
nállam a vendégek csak megnyomják a falat mégis cseng.

dani71
rájöttem miért: az én kandallóm a második legdrágább(Durmoló delux)-os ezért már tudja azokat a funkciókat amiket a szarok nem tudanak változó színû fény,tûzzálló.

dani71
íe=ír

dani71
De nekem 100%-on van a barkácsolás mégse íe ki semmit a riasztóra vagy a kandallóra

dani71
fejleszthetõ a teleport,az ételklónozó és a legjobb kuka is(lüke luke kukája)

köszönöm válaszod, megnéztem már mind megvan...esetleg tovább kellene barkácsolnom ezeken hogy legyen valami még? de azt ki kellene hogy írja nem?
nonicks
WC,Zuhanyzó,mostogatógép,mosogató tálca,mikro,sütõ,tévé,számítógép,csengõ,kandaló,locsoló...(kb ennyi)

HA angyalhalat keresel, légy türelmes és alapos... vizsgáld meg a vizeket, és ki fogja írni, hogy hol lelhetõ fel :D
... és használd a gyûjtemény rendezõt (amúgy Riverview-ban a haltenyésztõben van)
Talán az "omninövény" hiányzik azt hiszem a tudománylabor környékén találod
Egy kérdés: ezermesterség:egyedi fejlesztések, mit lehet még fejleszteni az"egyértelmû" dolgok után pl kandalló meg ajtócsengõ? 83%om van de kell lennie még másnak is amit tudok feljeszteni?
Akkor az.
Tudom hogy mennyit dolgozik.
Akkor más munka nincsen ami heti 1 ?

nonicks
katona=ûrhajós :D de akkor hétfõn 24 órát dolgozik

Sziasztok!!

Csak a katonának van heti 1 munka napja? Ha már a 10-es szintet betölti.

Sziasztok, hogy tud kaját készíteni a sim a kifogott halakból? (pl cselle)
És a sim szuperkertész volt, 10-es volt a kertészeti tudása, és hiába írta a haladási naplóban h 8 fajta növénybõl már tökeletes a legjobb betakarított, az életcélja mégsem valósult meg. miért? Ráadásul a pénzfánál mindig azt írta h nincs legjobb betakarított minõség. És ültettem sajtot, tojást, életnövényt, lánggyümölcsöt, halálvirágot, pénzfát,meg a többi boltban kapható zöldséget mégis csak a 74%-át ismerte a növényeknek a sim. Mi maradt ki? És azt hol tudom beszerezni?
<#smile> elõre is köszi!
Én is így jártam, azt hittem a játékkal van baj, volt hogy mindenáron meg akarta masszírozni a másikat, de sehol se találta. Én azt hiszem ez a fene nagy "interakció" miatt van, egyszer kicsit tovább dédelgették egymást, belemelegedtek és akkor újra felajánlotta! Én csak ennyit tudok tanácsolni, akkor is szeretgessék egymást ha már maxon van a kapcsolatuk (az idegen az én nõm miatt már szakított is az élettársával és mégse :D ) és légy résen :S
Nohab
Angyalhal: ott ahol az ugrik ki a vízbõl, vagy meg is vizsgálhatod, és ki is írja.
rovarokat: dísznek lerakhatod a házba, esetleg eladhatod õket.
kövek: meteor: megvizsgálhatod, hogy mibõl vannak, aztán dísz lesz belõlük vagy eladod.
drágakövek: elküldheted õket, hogy megcsiszolják, aztán ebbõl is dísz vagy pénz lesz.
Narxis
ATi kártyákhoz hotfix: Link

"Graphics corruption when playing Sims 3"

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ha ötvenszer megkérdezed kkor sem kapsz rá választ.Mivel-ezek szerint-senki sem tudja.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Sziasztok én azt akarom kérdezni hogy hol tudok angyalhalat fogni és az összegyüjtött rovarokat hova tudom tenni és a kövekkel mit tudok csinálni???
dani71
melyik állásokkal lehet különleges tárgyakat szerezni?<#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes>(azon kívül amit alább felsoroltam)

Narxis
Törvényen kívüli gyermek! :S

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

VIssztatérve a kérdésemre: Már közös gyerekük is lesz.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Nem tudom elmenteni a játékot, mert folyton valami 12-es hibakódot emleget a mentés közben. Aztán nem ment el semmit. Így nem tudok játszani a játékkal. Aki tudja a megoldást kérem írjon. Elõre is köszönöm.

Sziasztok lenne egy kis problémám: Csináltam egy fószert és összeakarom hozni egy nõvel de nem tudok továbblépni a barátnó szintrõl. Egyszer már felajánlotta hogy odaköltözzön a csávó a nõhöz de nem akartam és azóta nem tudok továbblépni. Kérlek segítsetek! lõre is kösz
Sziasztok én azt akarom kérdezni hol tudok angyalhalat fogni és az összegyüjtött rovarokat hova tudom tenni és a kövekkel mit tudok csinálni???
Max kertész szintem megvan... egyszer ajánlotta fel az éttermes hogy vigyek 30 tökéletes termést és azóta tojásfát meg sajtfát tudok ültetni..Mást még nem ajánlott fel...
dani71
milyen tárgyakat lehet még különlegesen megszerezni?????????????? azon kívül amit alul feksoroltam<#help><#help><#help><#help><#help>

Van hotdogevõ verseny is,de oda kiéheztett simmel kell menni,csak akkor tudja megnyerni.:)Majd akkor fogsz igazán,ha eléred a max. kertész szintet és tudsz tojást,sajtot,hamburgert etc. ültetni.:)

Nekem az újságban a hét eseményeinél mindig csak a sakkversenyt adja be meg az amatõrolimpiát..Már mindegyiken voltam...Valakinek tapasztalat?? Vicces ez a pénzfa is:)))Néha olyan jókat mosolygok...
Van benne egy Saves mappa és abban van két mentés.Ez a lényeg,a többi nem.Erre kell vigyázni.:)

Kleptomániás személyiségjeggyel.

Tudományos labor környéke azt hiszem.

dani71
Hogy tudnék lopni a simemmel?

dani71
The Sims 3 rejtett személyiségek:Több infó http://simshungary.hu/lexikon.php?cikkid=2298 on található

dani71
The Sims 3 rejtett személyiségek-3
ROCKER:Noha a szerencsés gének nem pótolják a többéves zenei képzést, a híres sztárzenészek gyerekeinek a vérükben csörgedezik a rock. A rockot nem lehet megtanulni... a rock létállapot.
TUD SZALUTÁLNI:A magas rangú katonatisztek gyermekei járatosak a hadsereg szabályaiban és szertartásaiban, így bármikor képesek feszes vigyázzban szalutálni.
TÛZÁLLÓ:A tûzoltók számtalan tûzvészbõl képesek sértetlenül kikerülni, ám nem a felszerelésüknek köszönhetõen: õket egyszerûen nem fogják a lángok. Különleges képesség ez, amelyet továbbörökítenek gyermekeikre

dani71
The Sims 3 rejtett személyisége
NEM HAGY RUMLIT:A szobalányok utódai génjeikben hordozzák a tisztaságot, így sohasem hagynak koszt vagy rendetlenséget maguk után.
PYROMÁNIÁS:A piromániások imádják a tüzet.
PIZZARAJONGÓ:A pizzafutárokban õszinte rajongás alakul ki e pompás lepénykék iránt - erõsebb a legcsípõsebb pizzaszósznál is! Gyermekeik osztoznak a pizza iránti szenvedélyükön, és ez minden egyes forró falatot különlegessé tesz.

dani71
The Sims 3 rejtett személyiségek-
BETÖRÕ:A betörõknek tökéletesíteniük kell a lopakodási technikájukat, hogy kiszabadíthasság a szegény, bebörtönzött tárgyakat a szomszédok otthonaiból. A tudás a családban marad, így a jómadarak gyermekei profin lopakodnak a születésüktõl fogva.
FÜLÖN TUDJA CSÍPNI A BETÖRÕKET:A rendõrtisztek hosszú éveken keresztül tanulnak, hogy túljárhassanak a legagyafúrtabb betörõk eszén is. A gyerekeik nagy szerencséjére a genetika kezükre játszik: õk az unalmas biflázás nélkül is elkaphatják a jómadarakat!

dani71
HA a simed eléri a (munka) szakácsmûvészet 10.szintjét kap egy 10 éhességpontos hûtõt ha a Zene (munka) 10.szintjét éri el kap (szinfonikus ágazat) egy arany szinû hangfalszettet.A rendõri munka (kém Ágazat) 6. szintjén kap egy rendõr autót.A politikai ágazat tizedik szintjén kap egy limuzint meg egy soffõrt aki adó mentesen ingyen elvisz bárhová.A tudomány 10. szintjén pedig kap egy olyan eszközt amit a behajtó használ,csak arra tudjuk hasznáni hogy turbózzuk a tárgyakat pl.a kanápé mellett elmész és kiirja hogy milyen jó gyári,új szaga van az új autónak.MIT LEHET MÉG MUNKÁVAL KÜLÖNLEGESEN MEGSZEREZNI?

kikix12
Ja és nem is warezolt verzió.

PSN ID: csizmaziakiki

kikix12
Sziasztok!
Kéne 1 kis segítség. Lassan szétverem a gépemet mert másodszor kell mindent elölrõl kezdenem. Elõször is az lenne a problémám, hogy a dokumentumokban lévõ Electronic Arts mappát elmentettem a pendrivemra és utána újratettem a gépet. Az Electronic Arts mappát felülírtam a régire abban a hitben hogy ezután megmarad a mentésem. Sajnos nem így lett. A játék nem ismerte fel vagy nemtudom, de valamiért nem érzékelte. Ezután kezdtem egy új játékot azzal játszottam egy darabig, de ma reggel nem találtam a mentésemet és csak új játékot lehet kezdeni. Mostmár marhára ideges vagyok a szar sims 3ra úgyhogy lécci valaki segítsen. THX.

PSN ID: csizmaziakiki

218 éves (napos) a simem :)
És éli világát :)

Kirrrály!

(jelzem, cheat nélkül, és amúgy öregednek rendesen - nem állítottam meg)
juhé..sikerült pénzfamagot találnom.. De azt a rohadt omninövénymagot nem találom sehol.. Ti hol találtátok meg?
plüssmacit?? de vicces..elképzeltem ahogy lógnak..