Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
hm milyen szép kerted van

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Taylor10
Sziasztok.Az baj hogy sims 3 world adventurest nem telepítem fel??Mert nincs meg,de a többi kiegészítõ megvan.

az a szerencsétlen két pár zárójel és hat betû zavar?
annyira töredéke a hsz-nak, mint a tejberizsen a kakaószem (kb.)

Halálvirágot lehet találni Twinbrookban? Én még magot sem találtam.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hol tudom eladni az nektárjaimat? Csak "Franciaországban"?

Kedves Gólya!
A képkezelõbõl áthozott linket,ha a 4.sort választod,akkor nem kell használni a Kép beszurása gombot.Elég ha a linket bemásolod a szövegmezõbe

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

"a láncfûrészes Cicamica"

biztos ott van, keresd szorgalmasan - ott nincs a föld alatt semmi (ha jól emlékszem...)
sétálgass kicsit a szigeten és akkor elõjön - már ha földön mászó rovar
de ahogy emlékszem, ott fõként lepkék vannak

A szigeten vagyok már, megszereztem a felszínen az össze rovart, de még mindig mutatja a gyûjteményrendezõm hogy van rovar.
Azokat hogyan tudom megszerezni?

meditálj - nincs más megoldás sajna

Hello!

"Franciaországban" a külön álló szigeten. hogy tudok lejutni?
A gyûjteményrendezõm mutatja hogy van még a szigeten rovar, de nem tudom megszerezni..
Valaki tud segíteni benne?

kis házi kedvenc (királykobra):

enyje-bejnye:)

na ettõl függetlenül nem értem, miért van az, hogy nektek nem enged kapásból pincét nekem meg igen...?
valami csak lehet a játékotokban, ami nem engedi
mindegy, lényeg hogy sikerült megoldani <#eljen>

Gondoltam amúgy :D csak hosszan írtam a hülyeségem :D

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

"gondolok a kikockázás eltüntetésére, titkos menük használatára, ilyesmik..."

ezek olyan dolgok, amik esetlegesen felboríthatják a játék normális menetét - ezekre gondoltam
az "idegen" letöltések elvileg nem zavarhatják meg így a játékot, bár találkoztam már olyannal, ami nem igazán volt kompatibilis a játékkal, az is max. kéken villogott, de a játék menetét alapjában nem zavarta

Hát ha a store és a bútorok ruhák annak számít akkor igen :D de mivel nem ezért nem használok, próbálom minél tisztábban játszani a játékot, nem vagyok a hack/csalások híve.

hát nem tudom - nekem kapásból megvolt

nem használtok valami hacket vagy bármit, ami "boríthat" a játékmeneten?
gondolok a kikockázás eltüntetésére, titkos menük használatára, ilyesmik...

Nekem így csak 1óra :D 40percet szórakoztam vele utána rákérdeztem, gyors válasz után pikpak megvolt.

Mike at home
örülök
nekem vagy 4-5 órás kínlódás volt

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
sem ablak, sem lámpa

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
a padlólappal én nem sokra mentem
csak a visszabontás segített

ja és abban igaza van Mike-nak, hogy az ablakot vedd le - bár én még csak olyan esetben tapasztaltam, hogy ablak mellé nem tudok lépcsõt tenni, ha nem alapra építettem
fura, mert ha már a lépcsõ lenn van, az ablakot engedi feltenni

Siker! Köszi szépen, így mûködött... de nem hiszem el hogy lehet ilyen szerencsétlenül megoldani :S Mind1 mostmár van PINCÉM!!!!!!! :D

figyusz: pont a padlólaphoz próbáld illeszteni a lépcsõ tetejét - ahogy az ötös képen látom, mintha egy négyzetnyit elcsúszott volna

pedig jónak kellene lennie - nincs "túl közel a házhoz", ezt saját tapasztalatból tudom

Mike at home
és miután leraktad a lépcsõt, visszaépíted a házad, ahogy volt

Mike at home
ezzel szenvedtem én is eleget
röhej, de elõszõr a pincét kell letenni, utána már körbe lehet építeni alappal is

a megoldás a következõ: visszabontod a házadat 2 egységnyit, alapot, falat, berendezést odébb teszed, lámpákat is mindeképpen!
ezután már le tudod rakni a lépcsõt

túl közel van a házhoz :)

Valaki segítsen, nem tudok pincét csinálni :S, #7968 ezt követtem, odáig megvan hogy a pincét létrehozom és a ház alap mellé egy térkövet leteszek, de a lépcsõt sehogy nem engedi, azt mondja "a terep túl magas ahoz hogy a pincére lépcsõt lehessen elhelyezni" pedig teljes mértékben úgyanúgy csináltam mint ahogy leírták...

Van már saját robotom,és Marwinnak hivják.Kapásból 5-ös az ezermestersége.Szegényt beküldtem úszni,és elfüstölt

Gyocsika
Értem, köszi

eddig azt csináltam, hogy ami lehetõségek munka közben megjelentek lehetõségként, katt rá, hogy elfogadom és munkaidõ alatt letudtam - most elõször csináltam azt, hogy letiltottam a melót és megkerestem, hova kellene menni, így jutottunk az oltópontra (temetõ) és össze-vissza szurkáltuk a város lakóit:)
hogy aztán ez lenne-e az a bizonyos háziorvosi ténykedés vagy nem - ki tudja? én mindenesetre eddig más lehetõséget nem találtam

Gyocsika
Igen, igen... De visszaolvastam, látom h neked is ez a problémád, tehát h az új álomállások kiegészítõ általi orvosra gondoltam....

no hát jöttem is, csakhogy...közben az egyiptomi piacra zuhant egy meteor - na meg persze a simemre
az elsõ ijedtség után végig fotóztam az egészet, majd ha lesz türelmem, hozok pár képet
ami zavar az egészben: volt a simemnél halálvirág, el is tûnt - valószínûleg a kaszás vette el, mégis meghalt a simem, pedig térden állva könyörgött
nem értem, valaki másnak kellett volna rimánkodni?

s ugye, milyen jó a gyakori mentés...

helyezkedj el az egészségügyben

Az tök jó,majd kipróbálom úgy is.Kiváncsi vagyok miket fog kidobni a vitrin.hehe

Gyocsika
Orvosi szakmát hogy tudok vállalni?
Mert az nincs a választhatók között... csak tûzoltó, nyomozó...

Köszi, így sikerült.

állj, kicsit lassabban - én még csak most járok itt (eddig a szfinxbõl csak a Lelkibéke Szobra érdekelt), ezt a lenti részt most csinálom - majd jövök mindjárt:)

Shiwo
köszi, pont írtam is, hogy megtaláltam, csak amíg írtam a kommentet, te is válaszoltál rá :)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
nah, megtaláltam, hogy hol lehet bejutni..

viszont újabb kérdés:

egyiptomból 1 sírrelikvia hiányzik
találtam leírást, hogy milyen relikviák vannak, de angolt, nálam meg magyar van fent

ami nem volt egyértelmû:
sigil of the Great Sphinx
Sigil of the Passage to the Underworld
Sigil of the Sanctuary of Horus

ebbõl kettõ megvan, az elveszett lelkek és a lelki béke relikviája... azt hiszem a lelki béke az a szfinxes, a holtak lelke tán a nagy piramisból van (temple of death ?) és akkor tán a Sanctuary of Horus hiányzik ? nahmármost azt hogy kellene / kellett volna beszerezni ?

annál angol leírás szerint egy helyre (valami tüzes terem) hórusz bal és jobb szemét kellene odatenni, de csak arany szobrot enged..viszont az ott lévõ ládákat kitudtam nyitni, csak már nem rémlik, hogy volt-e bennük relikvia

szóval kicsit meg vagyok zavarodva, hogy most melyik hiányzik a háromból, és hol kellett volna megtalálnom..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

nem a szfinxen belül kell keresni, hanem a szfinx mellett:

a lent található törmelékeket is számold fel, de tovább menned akkor érdemes, ha már megszerezted Pangu fejszéjét

tornán még nem voltam, ezt nem tudom

a tüskékrõl valami rémlik - nem tudom biztosan, az az hely, amivel nekem is gondom volt, de ha az, akkor rossz helyre mentél és onnan csak illanóporral tudsz kimenekülni vagy elveszett az egész (már ha elmentetted)

minden irányban tüske kilövõ van.. és egyiket sem tudom hatástalanítani, se átmenni rajta..

Másik kérdés.. Hogy tudok részvenni a harcmûvészetek tornáján?
Nem csak a bemutatón.

hogyhogy nem tudsz sehová menni?
használd a lépcsõt és az vezet tovább - nem tudsz lemenni vagy mi a baj?

Heelo!!

tudna valaki segíteni? küldetésben?

Kína, Csempehadsereg alatt.... Az elsõ császár titkos kamrái címmel va a küldetésem.
Van a falon egy "luk" amit meg kell vizsgálni, de mikor elõjön a lépcsõ nem tudok onnantól sehová sem menni.
Valaki már megcsinálta ezt a küldetést?

gondolod, hogy a házhoz kötõdik? de a házzal eddig semmi baj nem volt - ettõl függetlenül mégis lehet?
pontosabban a játékkal nem volt semmi gond

fura, hogy ugyanaz a játék ugyanazon a gépen, a különbség csak az, hogy én új játékot kezdtem, õ meg a régit folytatja - ezek szerint a régi mentés nincs rendben? (tul.képpen én is azért kezdtem újat, mert a "játék a locoslóval" mozgássorozata rajta maradt a simemen...)

ha nagyon sürgõs, nézz körül alaposan - biztosan el lehet jutni oda
ha nem annyira sürgõs, nemsokára megy a simem Egyiptomba és megnézem

mintha nem lenne túl nagy a lelkesedés:

rezzenéstelen arccal dolgozunk: