7029
-
Cat 02 #3063 Termelés:
Fa: 110 óránként
Agyag: 110 óránként
Vas: 121 óránként
Búza: 83 óránként
egységek:
0
egyéb: 1 es palota, 1 es hősök háza
népesség: 181
:) -
#3062 Hogy álltok?
Én:
Termelés:
Fa: 500 óránként
Agyag: 500 óránként
Vas: 350 óránként
Búza: 329 óránként
Egységek:
1 Hős
100 Buzogányos
1 Felderítő
Egyéb: Hősök háza 9-es szint, Rezidencia 7-es szint (de még ma meglesz a tizes, aztán gyártom a telepeseket ^^)
Népességem 300. -
#3061 hehe a csávó már megint támad...pedig elengedtem a foglyait...igy jár megint... 20perc múlva támad addigra lesz +3 csapdám ^^ -
#3060 jaaaaaaaaaa azt hittem még s3 :D -
TS Zolly #3059 Ez a speed szerver. Itt már a végjáték megy. Ma került be a játékba, a viágcsoda terv rajzai. -
#3058 "Minden falu rendelkezik bizonyos alapszintű védelemmel. Amennyiben egyetlen egy egységgel támadsz, mindíg veszíteni fogsz, kivéve ha erős lovassággal támadsz. A kimondottan védelemre specializált csapatok - mint pl. a phalanx a galloknál - teljesen alkalmatlan a támdásra." -
#3057 szívinfarktus... előfordul :D -
#3056 máris háborúztok? :D
korán kezditek :D
-
#3055 Nekem már volt olyan hogy megtámadtak és semmi seregem nem volt és mégis meghalt 1 embere azt hogy csinálta? -
TS Zolly #3054 Segítettem volna, ha nem pont veletek álnánk háborúba. :DDD VVK-BME klán. :) -
#3053 4es cölöpfallal:)
amugy már megint kötekedett valamelyik..hál' istennek azonnal elkezdtem csapdákat kreálni...eredmény
-
#3052 sziasztok vki speeden nem tudna támogatást küldeni?????
adataim: játékos: madass
falu ahova kellene a támogatás: Horvátkimle
elhelyezkedés: dny
Szükségem lenne ákllandóan védökre
A segítséget nagyon meg köszönném
-
#3051 miről beszélsz?
phalanxok gyengék támadásban, inkább védekezésre valók...
ezért lett ilyen, a theutatok igen erősek támadásban, de mivel alig voltak, ezért meghaltak... -
#3050 dehát ez a végkimenetel tisztára hülyeség :D
kétszer annyi egysége volt, ráadásul katonáid védekezése feleannyi mint a támadók sebzése. SZal szerencséd volt, mert félrekalkulált a gép, vagy nem tom :D -
#3049 ha mégegyszer meg mer támadni, jónagy fasz :D -
Dexantreal #3048 Kiléptem Sg klánból és elmentem abba az izébe, ami bevolt másolva. -
#3047 hogyan kéne még jobban megfingatni? :D most bukta el a seregét :D -
megkéne fingatni ne szórakozzon már itt (amugy jo hogy 8as a rejtekhelyem csakhát a sok bakámat sajnálom...igyis lenne már 100+ csak betámadtam egy völgyet anno...60valahányat vesztettem el akor) -
#3045 megoldottam... :) -
#3044 Hi!
Egy nagy marhaságot csináltam travianban, egy elhagyatott falut farmoltam már egy jóideje, és rablótámadás helyett támogatást nyomtam véletlenül :D Szal most ott vannak a katonáim az elhagyatott faluban (sztem a tulaj már rég nem lépett be, mert már jóideje ugyanannyi a népessége, és katonái sincsnek sosem). Van valami megoldás, hogyan kaphatnám vissza az embereket ? :) -
#3043 nyersi mindíg jóljön pláne az elején.... -
Dexantreal #3042 Oks, de, ha kell nyersi és épp van - mostanában hiány cikk minden -, akkor küldök kereskedőt. -
#3041 Messzi vagyok tőletek :) -
Dexantreal #3040 Jó, csak először azt hittem nekem adod. -
#3039 olyasmi :D -
Dexantreal #3038 Vagy nem nekem küldöd, hanem magadnak? -
Dexantreal #3037 Rendben, így már télleg esélytelen ott.
Szerver 3-n koordinátáid mik?
Nekem az, ami ott van a bannerben.
Legend Killer.
Egyébként sok sikert! -
Dexantreal #3036 Öhm, miért is?
De thanks.
Visszaadjam majd? -
#3035 Szerver 1-et hagyom, elég esélytelen lenne egy 0-s felhasználóval elelőzni egy 4000-5000 -es népességű embert, pláne mert éjjel-nappal az oldalon lóg.... nameg regeltem egyet S1-re egyből berakott 3 600-900 -as népességű falu között.
inkább s3-ra mentem, ott egy egész induló csoportba rakott be, így talán van esélyem, hogy ne romboljanak 0-ra.. -
#3034 küldöm búzát többi faluból -
Dexantreal #3033 De ilyenkor nem csökken a falu hűsége és a katonák meg mégis miből esznek?
nekem óránként 60 a termelés kábé, mert most nincs seregem.
Szerver1-n 27. -
Dexantreal #3032 Részvétem
Regelj a szerver1-re másnéven, húzódj meg és verd szét majd a végén egy nagy sereggel.
Én ezt tenném.
#3030: és, ha nem? -
#3031 -67 búza tökzsír :D
nekem szpíden -7896, és most jól állok :asd -
F1re #3030 Szia!
Nos mivel eleg nagy a fejetlenseg nalatok a kovetkezore jutottunk:
Mindenkit atveszunk egy uj klanba!
Tehat eloszor ki kell lepjetek innen, aztan kaptok meghivot amit
elfogadva be tudtok lepni az uj klanba. Idovel rendezzuk sorainkat.
A 160- nal nagyobb nepesseguek atkerulnek majd a nagy klanba, a
kisebbek meg fejlodnek az akademian. (az uj klanban).
Tehat eloszor mindenkit az akademia klanba veszunk at, hogy lassuk ki mennyire aktiv, stb...
Kovetkezo levelemben megirom pontosan mikortol kuldjuk a meghivot!
(addig senki ne lepjen ki mert nem lesz nevsorunk!)
Kerlek ezt a levelet tudasd a tobbiekkel is!
Koszi
Lekvar
-
#3029 Mindegy mostmár, törlöm magam s1-ről, azt majd kereshet magának mást, akin élvezkedhet az a szerencsétlen...
Azóta amúgy még 24x támadott meg ma és lerombolta a főfalum főépületét is, a követséget is, meg minden fontosabbat és a búzafarmokat is így jelenleg a búzatermelésem -67 körül mozog, újraépíteni nem tudom, mivel akármit akarnék építeni kellene hozzá búzamező (élelemhiány építs előbb egy búzafarmo) csakhogy a búzafarm építés is búzába kerül, amiből 0-m van és a termelés -67 vagyis elegendő nyersanyagom sohanapján lesz :D
Szóval az accomnak gyakorlatilag annyi. Hiába költöttem a játékra, hiába játszom már hónapok óta, jön egy ilyen hitsugaya féle és hazavágja az egészet, csakmert ő a nagy ember és megteheti, mert 10x akkora mint én... és persze szabályzat se tiltja, hogy ilyet csináljanak, ilyenkor marad a játék otthagyása, vagy átmenekülés más szerverre.
Én utóbbit csináltam. -
#3028 ez egy bleach fan xD
Hitsugaya és Kariya... :p -
F1re #3027 beszeltem azzal a gyerekkel aki irt itt vakinek hogy legyunk teso klanok na erre szeretnek valaszt
ekvar írás:
egyebkent hogy fogadtak az otletet a tobbiek?
(marmint a testverklan otletet)
es azt szeretnem mondani hogy szeretnek atmenni hozzatok :D -
#3026 Fejleméynek!
Módosítva: 2007.10.03 0:53
A tervek bevezetésének ideje, a speed.travian.hu szerverre előreláthatólag: 2007.10.05. valamikor a délelőtt folyamán. Ez azt jelenti, hogy lesz újabb 13 Natar falu, ahonnét a terveket kell/lehet elszedni.
Módosítva: 2007.10.03 11:40
2007. Október 19. napján a HU1 (S1) szerveren is megjelennek a Natarok. És rá 3 hétre a tervek is bekerülnek a játékba.
forrás -
Dexantreal #3025 Részvétem.
Ha összegyűlik a rettenthetetlen, mindent elsöprő seregem - ami rohadt sok idő, figyelemztetek mindenkit -, akkor jövök segíteni neked. -
#3024 hehe.... Engem az utóbbi napokban elkezdett támadni egy nálam 6x nagyobb user :D
Nem gyengény csinálja:
( Kariya is Hitsugaya faluja, tehát nem 2 ember támad, hanem 1 ember 2 faluból )
Úgylátszik nem sokat alszik ez az ember :D