7029
  • Cat 02 #3063
    Termelés:
    Fa: 110 óránként
    Agyag: 110 óránként
    Vas: 121 óránként
    Búza: 83 óránként

egységek:
    0
    egyéb: 1 es palota, 1 es hősök háza
    népesség: 181
    :)
  • Requiem88
    Hogy álltok?
    Én:
    Termelés:
    Fa: 500 óránként
    Agyag: 500 óránként
    Vas: 350 óránként
    Búza: 329 óránként
    Egységek:
    1 Hős
    100 Buzogányos
    1 Felderítő
    Egyéb: Hősök háza 9-es szint, Rezidencia 7-es szint (de még ma meglesz a tizes, aztán gyártom a telepeseket ^^)
    Népességem 300.
  • tigeroo
    hehe a csávó már megint támad...pedig elengedtem a foglyait...igy jár megint... 20perc múlva támad addigra lesz +3 csapdám ^^
  • Requiem88
    jaaaaaaaaaa azt hittem még s3 :D
  • TS Zolly
    Ez a speed szerver. Itt már a végjáték megy. Ma került be a játékba, a viágcsoda terv rajzai.
  • sweech
    "Minden falu rendelkezik bizonyos alapszintű védelemmel. Amennyiben egyetlen egy egységgel támadsz, mindíg veszíteni fogsz, kivéve ha erős lovassággal támadsz. A kimondottan védelemre specializált csapatok - mint pl. a phalanx a galloknál - teljesen alkalmatlan a támdásra."
  • Requiem88
    szívinfarktus... előfordul :D
  • Requiem88
    máris háborúztok? :D
    korán kezditek :D
  • zoltan93
    Nekem már volt olyan hogy megtámadtak és semmi seregem nem volt és mégis meghalt 1 embere azt hogy csinálta?
  • TS Zolly
    Segítettem volna, ha nem pont veletek álnánk háborúba. :DDD VVK-BME klán. :)
  • tigeroo
    4es cölöpfallal:)

amugy már megint kötekedett valamelyik..hál' istennek azonnal elkezdtem csapdákat kreálni...eredmény
  • madass
    sziasztok vki speeden nem tudna támogatást küldeni?????
    adataim: játékos: madass
    falu ahova kellene a támogatás: Horvátkimle
    elhelyezkedés: dny
    Szükségem lenne ákllandóan védökre

A segítséget nagyon meg köszönném
  • mike0013
    miről beszélsz?
    phalanxok gyengék támadásban, inkább védekezésre valók...
    ezért lett ilyen, a theutatok igen erősek támadásban, de mivel alig voltak, ezért meghaltak...
  • Rise Against
    dehát ez a végkimenetel tisztára hülyeség :D
    kétszer annyi egysége volt, ráadásul katonáid védekezése feleannyi mint a támadók sebzése. SZal szerencséd volt, mert félrekalkulált a gép, vagy nem tom :D
  • sweech
    ha mégegyszer meg mer támadni, jónagy fasz :D
  • Dexantreal
    Kiléptem Sg klánból és elmentem abba az izébe, ami bevolt másolva.
  • Requiem88
    hogyan kéne még jobban megfingatni? :D most bukta el a seregét :D
  • tigeroo

megkéne fingatni ne szórakozzon már itt (amugy jo hogy 8as a rejtekhelyem csakhát a sok bakámat sajnálom...igyis lenne már 100+ csak betámadtam egy völgyet anno...60valahányat vesztettem el akor)
  • precision
    megoldottam... :)
  • precision
    Hi!

Egy nagy marhaságot csináltam travianban, egy elhagyatott falut farmoltam már egy jóideje, és rablótámadás helyett támogatást nyomtam véletlenül :D Szal most ott vannak a katonáim az elhagyatott faluban (sztem a tulaj már rég nem lépett be, mert már jóideje ugyanannyi a népessége, és katonái sincsnek sosem). Van valami megoldás, hogyan kaphatnám vissza az embereket ? :)
  • ChaosTeam
    nyersi mindíg jóljön pláne az elején....
  • Dexantreal
    Oks, de, ha kell nyersi és épp van - mostanában hiány cikk minden -, akkor küldök kereskedőt.
  • ChaosTeam
    Messzi vagyok tőletek :)
  • Dexantreal
    Jó, csak először azt hittem nekem adod.
  • sweech
    olyasmi :D
  • Dexantreal
    Vagy nem nekem küldöd, hanem magadnak?
  • Dexantreal
    Rendben, így már télleg esélytelen ott.
    Szerver 3-n koordinátáid mik?
    Nekem az, ami ott van a bannerben.
    Legend Killer.
    Egyébként sok sikert!
  • Dexantreal
    Öhm, miért is?
    De thanks.
    Visszaadjam majd?
  • ChaosTeam
    Szerver 1-et hagyom, elég esélytelen lenne egy 0-s felhasználóval elelőzni egy 4000-5000 -es népességű embert, pláne mert éjjel-nappal az oldalon lóg.... nameg regeltem egyet S1-re egyből berakott 3 600-900 -as népességű falu között.

inkább s3-ra mentem, ott egy egész induló csoportba rakott be, így talán van esélyem, hogy ne romboljanak 0-ra..
  • sweech
    küldöm búzát többi faluból
  • Dexantreal
    De ilyenkor nem csökken a falu hűsége és a katonák meg mégis miből esznek?
    nekem óránként 60 a termelés kábé, mert most nincs seregem.
    Szerver1-n 27.
  • Dexantreal
    Részvétem
    Regelj a szerver1-re másnéven, húzódj meg és verd szét majd a végén egy nagy sereggel.
    Én ezt tenném.
    #3030: és, ha nem?
  • sweech
    -67 búza tökzsír :D

nekem szpíden -7896, és most jól állok :asd
  • F1re
    Szia!

Nos mivel eleg nagy a fejetlenseg nalatok a kovetkezore jutottunk:
    Mindenkit atveszunk egy uj klanba!
    Tehat eloszor ki kell lepjetek innen, aztan kaptok meghivot amit
    elfogadva be tudtok lepni az uj klanba. Idovel rendezzuk sorainkat.
    A 160- nal nagyobb nepesseguek atkerulnek majd a nagy klanba, a
    kisebbek meg fejlodnek az akademian. (az uj klanban).
    Tehat eloszor mindenkit az akademia klanba veszunk at, hogy lassuk ki mennyire aktiv, stb...

Kovetkezo levelemben megirom pontosan mikortol kuldjuk a meghivot!
    (addig senki ne lepjen ki mert nem lesz nevsorunk!)

Kerlek ezt a levelet tudasd a tobbiekkel is!

Koszi
    Lekvar
  • ChaosTeam
    Mindegy mostmár, törlöm magam s1-ről, azt majd kereshet magának mást, akin élvezkedhet az a szerencsétlen...

Azóta amúgy még 24x támadott meg ma és lerombolta a főfalum főépületét is, a követséget is, meg minden fontosabbat és a búzafarmokat is így jelenleg a búzatermelésem -67 körül mozog, újraépíteni nem tudom, mivel akármit akarnék építeni kellene hozzá búzamező (élelemhiány építs előbb egy búzafarmo) csakhogy a búzafarm építés is búzába kerül, amiből 0-m van és a termelés -67 vagyis elegendő nyersanyagom sohanapján lesz :D

Szóval az accomnak gyakorlatilag annyi. Hiába költöttem a játékra, hiába játszom már hónapok óta, jön egy ilyen hitsugaya féle és hazavágja az egészet, csakmert ő a nagy ember és megteheti, mert 10x akkora mint én... és persze szabályzat se tiltja, hogy ilyet csináljanak, ilyenkor marad a játék otthagyása, vagy átmenekülés más szerverre.

Én utóbbit csináltam.
  • Rise Against
    ez egy bleach fan xD
    Hitsugaya és Kariya... :p
  • F1re
    beszeltem azzal a gyerekkel aki irt itt vakinek hogy legyunk teso klanok na erre szeretnek valaszt

ekvar írás:

egyebkent hogy fogadtak az otletet a tobbiek?
    (marmint a testverklan otletet)

hali

olvastam a forumonkon amit irtal 1 klan tarsamnak :)
    es azt szeretnem mondani hogy szeretnek atmenni hozzatok :D
  • gabo91
    Fejleméynek!

Módosítva: 2007.10.03 0:53
    A tervek bevezetésének ideje, a speed.travian.hu szerverre előreláthatólag: 2007.10.05. valamikor a délelőtt folyamán. Ez azt jelenti, hogy lesz újabb 13 Natar falu, ahonnét a terveket kell/lehet elszedni.

Módosítva: 2007.10.03 11:40
    2007. Október 19. napján a HU1 (S1) szerveren is megjelennek a Natarok. És rá 3 hétre a tervek is bekerülnek a játékba.

forrás
  • Dexantreal
    Részvétem.
    Ha összegyűlik a rettenthetetlen, mindent elsöprő seregem - ami rohadt sok idő, figyelemztetek mindenkit -, akkor jövök segíteni neked.
  • ChaosTeam
    hehe.... Engem az utóbbi napokban elkezdett támadni egy nálam 6x nagyobb user :D

Nem gyengény csinálja:

( Kariya is Hitsugaya faluja, tehát nem 2 ember támad, hanem 1 ember 2 faluból )

Úgylátszik nem sokat alszik ez az ember :D