Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

laslandes
azért kell "szarakodni", mert elsõ körben valószínûleg nem jut mindenkinek hely.

koschwarz
<#worship>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Requiem88
a raktár a fából, az agyagból és a vasból tud 1700-at tárolni, mindegyikbõl külön-külön.
a magtár pedig csak a búzából tud x-et tárolni.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

De nemtom mi a szart kell szarakodni, tudjátok, hogy beakarok lépni.
Meghívó és kész.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

gabo91?
Mind1, küldtem neki privit, azt csá.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

koschwarz
szasztok. ha lehet én is csatlakoznék az sg klánhoz, a nevem koschwarz. egyébként nem vágom,ha a raktár 1700 egységet tud tárolni, akkor minden egyes nyersanyagból 1700, vagy összesen 1700-at?

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Zs0lt1
sziasztok, volna egy kérdésem.
ha valakinek van 3 telepese és már csinált velük új falut, akkor támogatással kölcsön tudja adni vki másnak?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

laslandes
jeeeeeeeee, SG klántag vagyok végre :DDd amúgy a kõfal mennyit jelent a támadások ellen?

sweech
"ggabo-nál lehet sorbaállni meghivoért. Irogassatok neki aztán küldi...
8ember léphet még be, de majd fejlesztem a követséget."

Engem ki ne hagyjatok vazzeeeeeg!!!!
Legend Killer.

KapuBen
hogy lehet belépni a klánba?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

gabo91
okés akkor ha a többieknek megfelel akkor te irányitanád. szervez játékosokat, délután akkor megkopod a jogokat. diplomáciai dolgokat valamilyen szinten tudnám csinálni... de csak péntektõl. Ilyen tárgyalos megegyezõs dolgok mennek, csak az a gond hogy a speed es klánnál is sok volt a gond amit igy neekem kelettett intézni... pl. szövetséges támadása stb.... mind1 majd megdumáljujk

Meghívó anime részére
Meghívó á.d.á.m részére
Meghívó Paink1llah részére
Meghívó laslandes részére
Meghívó mikecpl részére
Meghívó Shikamaru részére
Meghívó gabo_91 részére
Meghívó madass részére

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Bezony, már vártam, mikor olvasol vissza<#eljen><#hehe>.
Vazzeg, Randy Orton utóbbi idõben egyre jobb és jobb, nagyon bírom!<#eljen><#hawaii>
Go Legend Killer!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>
Sry offért<#hehe>.
Klánba majd ,hogy kell belépni? :S
Vagy kapok meghívót :S, ahogy laslandes írta?

Rise Against
bõ, tartalmilag részletesen kifejtett meghívás :D

Rise Against
ezt már néztem. És igen, világosan lejön belõle, hogy a németek csak egyike a germán törzseknek, a nomád germánok beolvadtak számos kultúrába, köztük a németekébe is. "All present-day countries speaking a Germanic language including Germany have mixed ethnic roots not restricted to the Germanic peoples." Asszem, ez kifejezi eléggé.

laslandes
megint betámadott. zsákmányolt 0-t mindenbõl :D amúgy klántag õ is :S

sweech
"Üdv.

Gyere csatlakozz az MTSZ klánba!A meghívót kiküldtem!"

milyen csábító :D

Requiem88
úúú rendesen lefarmoltak :S
engem eddig kétszer farmolt le ugyanaz a srác, elintéztem dilomáciai úton :D

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

XD
John Cena
:) RANDY ORTON:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

laslandes
örülnék egy meghívónak :CCC

<#eljen>.
Jövök majd Legend Killer néven.

David2
check this:p
azon állításod, h a németeknek semmi közük a germánokhoz megdölni látszik
mégis a németek honnan származnának?

ON

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

ToCsEk
Írtam travianon ggabo-nak üzit, holnap felhúzom a követséget és jöhet a meghívó.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Rise Against
ok tudom, csak férrenyomtam, sry :D

Requiem88
nem én írtam ne nekem mondd :D

Rise Against
mint nyelv, a német is a germán nyelvcsaládba tartozik, de a germánok a római birodalom határain élõ nomád népcsoportokat jelölték összességében. Ennyi erõvel ugyanannyira lehetne angoloknak, de leginkább franciáknak hívni õket, mint németnek, ugyanis nagyrészt ezekkel a kultúrákkal keveredtek.

Ha rám célzol, én csak azt mondtam, hogy van egy 1-es szintû követségem, ennyi.

Rise Against
na írtam játékban üzit, szóval én akkor irányítanám az alsó területet, még kell rajtam kívül 1 ember... ugye te leszel sszem középen, meg még valaki a felsõ részbõl.

David2
akkor biztos Németország külföldi Germany elnevezése is téves, sõt a földrajzi elhelyezés még félrevezetõbb<#smile>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

gabo91
üdv. kevés az idõm msot csak hétvégén leszek. Megcsináltam az egyik klánt.
ggabo-nál lehet sorbaállni meghivoért. Irogassatok neki aztán küldi...
8ember léphet még be, de majd fejlesztem a követséget.
Kérnék akkor vezetõket is.
VAgy csináltatok ti már klánt? (150hsz-t msot nem fogok viszaolvasni)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Rise Against
a germánoknak semmi közük a németekhez =)

laslandes
mondanám, hogy támadd, csak akkor meg a klántársai visszatámadnak :S lehet, nekünk is be kéne írni profilba, hogy "SG klán"

Csirke4
Hiall
Kémeknek a fegyverzetét kell fejleszteni hogy kevesebb haljon bele a kémlelésbe?:D
KapuBen
az elhagyatott völgyekbe mi van?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

1 ido utan alapbol elengedi oket a csapda :D
amugy a kurva eletbe mar csinalhattam volna 3mas kovetseget de valaki bevaltal remelem vegre kesz van mar mert ideges vok .D
letamadjam 22 buzoganyossal ? :D
John Cena
:D:D én most csinálok 2 légióst:D + csinálok még 1-2 csapatot egyenlõre védelemmel aztán megyek garázdálkoni:D:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Requiem88
nekem eddig 4 buzogányosom esett csapdába... :S
írtam a srácnak hogy ha elengedi õket, nem támadom többet. remélem aktív a srác és nem fognak ott rohadni a katonáim a végtelenségig :D

KapuBen
ja de én mondjuk nemott vok:P

LAMBORGHINI THE BEST CAR

ToCsEk
Nah készül a 2légiós hadseregem.<#nyes>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

laslandes
mondjuk ezt a támadást azért kicsit megszopta <#gonosz1>

sweech
ezért kéne végre egy klán, ha látná hogy itt vagyunk egymás mellett, nemhiszem hogy betámadna :/ ha mégis, meghal <#vigyor1>

laslandes
engem meg megtámadtak :S Pirates klán tagja, de csak az infójába írta bele a nyomi.

Requiem88
én építettem, egy ideig nincs vele gond :D
rejtekhely nem kell

KapuBen
akkor csak nyersanyag?:P
(meg rejtekhely?)

LAMBORGHINI THE BEST CAR

sweech
tök fölösleges az elején raktár meg magtár

Requiem88
korántsem germán mki... ;)
elõször építs egy raktárat meg egy magtárrat, atzán kezdd el fejleszteni a nyersanyagtermelésed.

KapuBen
na megcsináltam:
kordináták:-38,-63
mit csináljak kezdésnek?:P

LAMBORGHINI THE BEST CAR