7029
  • Requiem88
    az sg klánnak vagy a taglistának? Az előbbinek tényleg nincs, az utóbbinak van - csak hogy tudjuk ki milyen néven játszik.
  • laslandes
    szerintem már nincs értelme.:(
  • gabo91
    Jelenleg 6 klán van aki nyerhet(ne).

KO
    FeketeS
    PPL-AI
    PPL-HÓD
    HoA
    Végzet-N

Ezeknek a klánoknak megvan mind a kettő tervrjaz.
    Pannon klánnak csak 1 db van, így 50-es szintig épithetik csak...
    De még bármi lehet(ne).
  • Dexantreal
    Én kiléptem, sry.
  • Rise Against
    először fejleszd ki minden bányádat 1-esre, aztán jönnek a 2-es szintek, stb... szépen sorban.
  • Carlos
    Melyik a jobb, ha egy már meglevő bányát fejlesztek, vagy épitek egy újat?
    (level 1-ről kettőre, vagy új level 1)?
  • xaffi
    a reggeli állás:
    1. Malvern Összetartás Szentély FeketeS 52
    2. tarquinius Csodák Csodája! PPL-HÓD 50 14.10.07 12:11
    3. gjanos KOnglomerátum KO 49
    4. Nimo226 Patria et Libertate PPL-AI 49
    5. Mézi Szövetség Csodája HoA 49
    6. Cato VégzetnCore Végzet_N 49
    7. Zuzie Alliance of Victory Pannon 42
    8. Papus D-W-W 0
    9. La Fontaine GHU 0
    10. doaron Vihar L. 0
    11. Virus *? 0
    12. elfmage PPL-[A] 0
    13. HHunter PPL-AN 0
  • Carlos
    Köszönöm a tippeket és a segitséget!
  • gabo91
    Bár nem tudom van-e még értelme a taglistának...
    Ezt döntsétek el ti. (én már töröltem magam pár hete az s3-ról)
  • gabo91
    Frissiteném a taglistát, ehéz kérném hogy aki még játszik az s3-on az jelezze.
    Esetleg ha nem gond akkor privát üziben küldjétek. ide is beirhatjátok de ott biztos olvasom, itt nem tudom...
    Sokatoknak más itt és a szerveren a neve ezért a fenti koordinátás nevet küldjétek légyszives.

Köszi előre is.
  • mike0013
    igen-igen, nagyon fontos a legelején a rejtekhely, sztem nyugodtan fejleszd ki 10-esre akárhányas a népességed, hadsereged hanyagold, ahogy tigeroo is mondta és gyúrj rá a termelésre erősen;)
  • tigeroo
    1et, de mindíg annyira maxold ki, amennyit nem sajnálsz:D (mittomén, 50lakosságnál 4-5ös legyen, 100nál 8-9es és nemlesz gond ha támadnak)
  • Carlos
    Mennyit célszerü épiteni igy az elején?
  • tigeroo
    csinálj relytekhelyet. hadsereget hanyagold mert sokba kerül fenntartani/kiépíteni meg sok idő is de ha támadnak akkor elpusztul az összes. inkább támadjanak de vigyenek 0 anyagot (relytekhely a legfontosabb..)
  • Carlos
    Sziasztok én még újonc vagyok.
    Van valami nagyon fontos dolog, amire figyelnem kell a legelején?
    (épitettem 1-1 nyersanyaglelőhelyet mindenből kettes szintre és még két búzást és fát 1-es szintre).
    Itt tartok most.

Van valami kezdeti tipp az elején?
  • Picar77
    nem tudtál volna :P
    4 rejtekhelyem volt :P
  • Rise Against
    kár hogy töröltél... legalább farmolhattalak volna, közel voltál :D
  • Picar77
    helo
    engem kilehet venni a taglistábol, sikeresen meguntam a traviant :DD
  • SpiritFire
    szpíd3-on a világcsoda hogy áll?
  • Requiem88
    igen, létezik a travianhoz csalás.
    az egyik egy bot, amit ha jól bekonfigolsz, folyamatosan fejleszti a faludat. NEM MŰKÖDIK a magyar szervereken, ha jól tudom csak a .com-osokon. A google a barátod.
    a másik pedig egy bug, láttam róla egy videót (nem tudom így hirtelen melyiket) a gyerek 5 perc alatt feltúrta minden nyersanyagtermelőjét 10-es szintre. Ezt pedig már biztosan kijavították.
    Nem éri meg csalni, mi sem csalunk, te se csalj. Ha csalás nélkül érsz el eredményeket, sokkal jobb érzés.
    Szurop barátommal pedig egyetértek :)
  • szurop
    Elnézést forrófejűségemért, lehet hogy nem is akart csalni, csak valaki csalónak gondol, ezért érdeklődött.
    Bocsánat.
  • szurop
    Elég undorító dolog, egy ilyen játékban csalni, ahol nagyon más kárára megy a csalás.
  • szurop
    Bocsánat, nem akartam ilyen lenni, meggondolatlanság volt. De akkor sem csalunk, vagy ha valaki igen, az csesződjön meg. A Natarok csalnak:D
    mi nem. Max van valami bug a rendszerben, és valaki ki tudja használni. De engem nem is érdekel, mert nem akarok csalni, és te se csalj.
  • szurop
    Na tünjé el innen a picsba. Mi itt nem csalunk, nem ismerjük hogy kell, és nem is akarjuk.
  • remus500
    Haleee ! olyasmit hallottam hogy valami csalás van ehhez a Travianhoz ! Igaz ez ???, Pls írjatok vissza
  • Cat 02 #3118
    5ös kőfal és semmi :P
  • F1re
    mien fold falad van es mien fejlesztesek vannak az 1segeidre ? :)
  • tigeroo
    kiez a death knight?
  • Rise Against
    jah, birodalminak néztem, sry :D
  • Cat 02 #3114
    testőrség csak védekezésre jó :)
  • Rise Against
    wtf? :D ezt hogy? :D bug?
  • HURRICAN
    azért érdemli meg mert egy olyan falut farmolt aki egy sokkal erősebb falu védelme alatt áll.
  • Cat 02 #3111
    nem kicsit nevettem ...
  • vsly
    És ezért megérdemelné???
    Szvsz a kis klántársad érdemli meg az állandó farmolást.
    Ha ennyire nem képes,hogy elrejtse a nyers.ét,akkor nem életképes-->ideális farmalany...
    Mindenki ezt csinálja,farmol akit tud...erről szól a játék...
  • Dexantreal
    Szánalom a nagy szart.
    Se hülyeség.
  • mike0013
    pff, Requiem-nek igaza van teljes mértékben!!!
    Az amit te csinálsz egy felől szánalom másfelől hülyeség...
    de te tudod, és minek küldjünk katonákat?
    csak úgy mondom, hogy max küldenél 300-at mindenből, mint kárpótlás... de ha nekünk meg odaveszik mondjuk 20 paladin azért az nem kevés zsé...
    szóval próbáld magad bevédeni EGYEDÜL vagy írj neki!
  • HURRICAN
    De vannak olyan játékosok akik megérdemelnék a 0 ra katapultozást. pl pár napja valaki megtámadta a klánom egyik kisebb tagját és folyamatosan fosztogatta, mivel elég távol van tőlem ezért írtam neki hogy ne tegye erre visszaír hogy: "de hát olyan jó kis farm" és folytatja tovább. Küldtem rá sereget de elrejtette a nyersit a katonákat meg elküldte valahova. Végülis írtam a klánja vezetőjének és azóta nem támad de nagyon szívesen lekatapultoztam volna.
  • TS Zolly
    Jah, megy is a vita rendesen.
  • Requiem88
    kapásból pl építs ki rejtekhelyet, minimum kettőt-hármat, tizes szintre. fejlődsz is vele, a nyersanyagod is elrejti, később meg majd lebontod. fogadd el a piaci ajánlatokat, így amíg hozzák meg viszik a kereskedők az anyagaot, nem tudja elvinni. (természetesen úgy hogy nagyjából mindenből legyen a csere után).
    ja meg könyörgöm, próbáld már megbeszélni vele a dolgot... miért nem írsz neki egy kultúrált hangvételű üzenetet amiben felajánlasz egy mnt-t vagy hogy napont elküldöd neki mindenből egy órai termelésed vagy valami???
  • Dexantreal
    De, amikor nincs mit építeni, hogy a picsába hagyjam, hogy nevigye el?
    Amúgy meg ki sír?
    Csak mivel klán társak voltunk, gondoltam megdobtok sereggel, de baszik mindenki rá, pedig napok ótea kérem.
    Én bármikor segítettem volna, de most kétszer is megfogom gondolni, hogy küldjek-e :PPPPPPPPPP.
    Amúgy thanks, majd elolvasom, ha akarom :P.