7029
-
#3183 nekem csak azokon nincs ahova már nem lehet reflinkkel regisztrálni... ;) -
Cat 02 #3182 ez direkt volt ugye ?:D
btw mindekinek van minden szerón karija :O s3 on többen vannak mint s1 en -
#3181 "A tervek szerint új szerver indul, az s4.travian.hu (normál, nem speed!), a tervek szerint 2007.10.29-én valamikor indul az elő-regisztráció, majd 2007.31.10. 0600 (német idő szerint) elindul a szerver.."
huha nem is tudtam hogy van 31. hónap... -
#3180 juppíííííííííí
szerintem megyek -
Cat 02 #3179 server 4, normal -
#3178 összegyűlik még néhányezer nyersanyag mindenből, és csinálom az első telepest a harmadik falumhoz
ma este biztosan meglesz, holnap is a másik kettő, aztán meglesz a harmadik falum is. -
#3177 támadás típusa mindegy, az a lényeg hogy katonát öljön -
#3176 aha értem rabló támadás nem jó vagy cska ellenfél egységeivel lehet?? -
#3175 nem, gyilkolni kell ellenfél egységeit.
a hösök háza fejlesztése arra jo hogy 10. szinten tudsz csatolni oázist magadhoz. -
#3174 és ahős hoyg tuid szintetlépni Hős házat kell fejleszteni?? -
#3173 Termelés:
Fa: 99 óránként
Agyag: 99 óránként
Vas: 99 óránként
Búza: 49 óránként
lightos 201 fős falum termelése késöbb íro mmajd az egységeket:) -
#3172 hány falud van? -
#3171 igen a búza az gáz...
de a többi
én csak így állok (s3-on):
Termelés:
Fa: 921 óránként
Agyag: 849 óránként
Vas: 715 óránként
Búza: 531 óránként -
#3170 legalábbis neme jo:DDD -
#3169 jaj, ez rossz így :C
Termelés:
Fa: 6780 óránként
Agyag: 7428 óránként
Vas: 5940 óránként
Búza: -20030 óránként -
#3168 nem. azért nem mert az tömésnek számít és megb*sszák érte a szánkat.
tessék okosan építkezni. első a nyersanyag. várj egy kicsit és csak termelődik... -
gyuri00 #3167 hali
valki nem tudna küldeni egy kis nyersanyagot ,mert elég rosszul állok:D:D
rosszul kezdtem el játszani:D
építgettem össze vissza már tudnék phanaloxot kradost meg mnidentz fejleszteni csak kevés a nyersanyag de elszőr a nyersanygot kellet vonla kiépíteni 10re emgm inden:S szal valki tu küldeni nyersanyagot?:S
Térkép
(131
|
-106)
-
#3166 én nem találtam róla jelentést :(
nem tudom kit támadott meg :S -
#3165 ha jol tudom, apollont is legyalázták:) legalábbis a seregét leverték... -
#3164 van bizony... :) nekem is lesz hamarosan -
Cat 02 #3163 már van katapult ? én még csak Ceaserisnhál tartok -
#3162 szóval erősen klánháború van... hmm, mi is beszállhatunk:D?
2013.10.13. 09:16 Történelem óra
"[...] És a 300 keményen küzdött, de a HolNap folyamatosan ostromolt... [Kis idő múlva] De végül keletről megérkezett Shadows klán alklánjaival együtt és porrá verte a 300-zal karöltve az egész HolNap támadóseregét"
:)):))))) -
#3161 hát eddig elég rendesen gyaláztak minket sajnos, az egyik srácot a 88. hely környékéről az 500. hely környékére katapultozták le... :S
de kezdjük lassan visszaverni őket, tényleg tiszta spárta... :) az egyik srác összefogott 3 másikkal és négyen úgy levertek egy ilyen atomsereget hogy csak na :) folyamatosan őket hozzák fel példának :D -
#3160 jujjj:D:D:D:DDDDDD
folyamatosan adj infót, hogy hogy áll a háború légyszi:) -
#3159 dehogynem... apollon úgy legyalázta az egyik tagot 1000 buzogányossal mint a huzat :D az összes támogatást leverte :D -
#3158 jéé, tényleg:DD
Requiem88: hát, kemény csata lesz az tény, de nincs beavatva a 300 Anyaklán, mert azért eléggé durván befolyásolni tudnák ők a háborút... -
#3157 eddig szerencsére én kimaradtam a háborúból, nem támadtak meg, de félek nem sokáig lesz ez így. -
#3156 egy nagyon összeszedett klán, a HolNap. Az egész klán délkeleti (először hozzájuk akartam csatlakozni de nem vettek fel... csakmert dny-i vagyok :() ezért nagyon faszán tudják egymást támogatni. mi (a 300A) sem vagyunk olyan messze egymástól, mi pontosan középen nyomjuk :D de azért van idő amíg odaér ehhez-ahhoz a támogatás, én most küldtem az egyik csapattársamnak 51 lándzsást, egy főnököt meg egy felderítőt, hát több mint 17 óra alatt érnek oda sajnos.
nem baj, valszeg a hősöm szintet fog lépni :D -
#3155 most látom csak, hogy egy klánban vagyunk :D -
#3154 a 300A-t támadják:|??????
bááz, ott vagyunk mi is szövetségesként, meg ott van az anyaklánotok, meg a többi tesóklán, egyáltalán ki támad? -
#3153 300A-ban vagyok ^^ -
Cat 02 #3152 300 ban nem léspz be ? v 300A / 300 ny -
#3151 háború van :S
gyalázzák le sajnos folyamatosan a klánom tagjait, és elég nehezen vágunk vissza. Mindenesetre, ha legyaláznak minket nem tudom mit fogok kezdeni, még egy ilyen jó klánt bem fogok találni, úgyhogy... képzem folyamatosan az egységeket. :S a falum sajnos így vissza fog kicsit maradni a fejlődésben, de ez van. -
#3150 elég lassúak... :D
még ma kiépítem a rezit négyes szintre, aztán ha sikerül holnap vagy holnapután elkezdem gyártani őket. mármint a telepeseket. -
#3149 hátna:D
nekem még le se telepedtek a telepeseim:DDDD -
#3148 juppí :)
építem a rezidenciát második szintre a harmadik falu alapításához :P -
#3147 juppí:)
úton a telepesek a 2. falu alapításához:P -
Dexantreal #3146 "A hősödet éppen újraélesztik. Még 0:29:38 idő és 15:10-kor lesz újra életben."
Ez de poén. -
#3145 az nem fontos... meg tudjuk nézni a statisztikában :)
nagyon pang egyébként a topic... nem játszotok már? :D
-
#3144 végülis annak még lenne valamennyi értelme, de akkor azt is írni kellene, hogy ki melyik klánban van.