Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nektek milyen? Mik az észrevételeitek?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
több féle ok lehet:
-támadni akart, de véletlenül támogatáson maradt...
-hozzád küldi kajálni õket
-segit védni a faludat
-biztos van több is de én nem tudok többet fejbõl.
nem gond most legalább tudod hogy menyi katonája van.
jvan olyan is hogy a küldsõ résznél ugye jelzi kardokkal meg idõkel hogy mik jönnke tehát villog a zöld kard+pajzs akkor faludba támogatás megy. a piros kard hogy hozád menek támadni, ha sárga kard van akkor te támadsz. de ha már ütöttél és jönnek vissza akkor is zöld pajzsal jelzi ki.
ha valaki véletlenül küldte hozád akkor máris tudod menyi katonája van, de ha odaértek küld vissza hogy ne te etesd õket.
vagy valami gyenge szomszédodnak szolj támadjon be... leüti õket :D de ez kockázatos küld inkább vissza
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
HÁT szabad ilyet?
Nemfélsz a pokol kénköves tüzétõl?
Luciferi
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Remélem nem bántok meg a hozzászólásommal senkit sem, TRAVIAN topik és megprobálunk minden kérdésre válaszolni, meg minden jöhet ami travian de ne OFF-oljuk szét a topikot.
Köszönöm!
"Akinek nem inge, nem veszi magára..."
Igy rendben lesz?"
Visszaírtam neki, hogy igen...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ez vagy fék,vagy hack,vagy hülye vagy,már bocs.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
mindenesetre ha azt mondja, hogy nem akkor innen mellõlem kiírtom (persze, remélem számíthatok Rátok:D)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Most ennyit fosztottam egyik szerencsétlentõl.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
A követség fejlesztésével szintenként 3 játékossal többet tud befogadni a Klán.
Vki fejlesszen mert kurvára elegem van abból h ma is meg egész héten szétszabdalták az egész falumat nagy nagy thx
Illaberek megtámadja Czdano faluja-t 07.09.07 12:25
Illaberek megtámadja Czdano faluja-t 06.09.07 23:41
Illaberek megtámadja Czdano faluja-t 06.09.07 22:29
Kickapoo megtámadja Czdano faluja-t 06.09.07 21:55
Illaberek megtámadja Czdano faluja-t 06.09.07 21:17
Czdano faluja megtámadja Illaberek-t 06.09.07 19:44
Kickapoo megtámadja Czdano faluja-t 06.09.07 18:34
Czdano faluja megtámadja Illaberek-t 06.09.07 17:22
Czdano faluja megtámadja llaci2 faluja-t 06.09.07 15:37
Illaberek megtámadja Czdano faluja-t
ui.: Illabereket vki iktassa ki lécci.
-további helyetteseket kérnék szépen hétköznaponként nem leszek
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Hisz a plusz az ott van alúl a menü alján.
Valós pénz.... vazzeg, de szemetek :P.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Másik lehetõség: mindenkinek van egy saját linkje, amivel meghívhat embereket. ha a meghívott eléri a 75 fõs lakosságot, 20 aranyat kapsz érte.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Én is rátunningoltam a plusznál a fa termelésre, hogy plusz 25%, d kérdésem a következõ: hogy lehet az aranyat ott növeli, vagy mi alapján kapom?
Láttam ott eurót, forintot, mittoménmit, szal fizetõs? :P
#2192: mi a gyíkom ez? :S<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha gabo konzultált velük elõzetesen és ezért küldték az ajánlatot, akkor nem szóltam :D
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6