7029
  • bergab22
    Na halljátok valkaki a speed 3xen adjon falut,csinálom vele,még aranyat is rwendelek,plz
  • gabo91
    Néhány érdekes, és hasznos kép...

világcsoda, nagyraktár, és nagymagtár látható a képen

natar főfalu tartalma, (s1-en is ilyen sereg várható)

ilyen oázis falvakban őrizték a terveket a natarok. (van benne egység és épület is, kincstárat le kelett rombolni)

(remélem nem sértődik meg senkisem a képeken, nem reklámozok senkitsem)
  • gabo91
    Gondolom ott is nagy a nyüzsgés a natarok végett :)
    érdekes speed-en is mindig 20h után kezdődtek a problémák elötte semmi gond sem volt.

• gabo91
    persze sok idő és energia a speed. kinek melyik stílusú játék jön be.

a gond az, hogy speed szerverre is anyi játékos enged be, mint egy normál szerverre. Pedig ott vagy 10x több esemény keletkezik...
    Egyszerre kettő speed szervert nem fognak üzemeltetni. (bár a portugáloknak is kettő van) Kicsit szigorubban kellene kezelni a multizást.

#3217: speed-en eleinte a ddoc támadás végett voltak gondok...
  • Antrax #3219
    S1 20 óra után... (bár nem mindig)
  • bergab22
    Sziasztok,nekem valaki a speed3x-ról egy falut adna???Én közösen fejlesztem vele,sőt még szerzek is rá aranyat,plz,csak olyan aki megbízik bennem és énis benne,köszi
  • gabo91
    Melyik szerverre gondolsz?
    speed-en volt 1-1,5 hónapos időszak amikor tényleg idegtépő volt... most 2-3 hete, hogy már talán nincs vele gond.
    Normál szervernél nem tapasztaltam még torlódást (igaz, csak az s2-ön játszom)

(az idegtépő, mikor lerabolod magad csapodna a táamdás igy ürited a falubol az egységeket. De várnod kell 40-50 percet hogy végre csapodjanak a torlodás végett... viszont igy már nem tudod visszahivni az egységeidet...)
  • Cat 02 #3216
    de sokan ... s3 on többen vannak mint s1 en
  • sweech
    én nem :0
  • Cat 02 #3214
    sztem mindenki megy s4 rE :D
    én is ... kipróbálom a gallokat/germánokat
  • Requiem88
    én speed-re nem megyek, bár régebben szerettem... nagyon nagy volt ott egyeseknek az arca és seggfejek voltak...
    meg amúgy se lenne időm rá :S
    jó lesz nekem az s4, ott komolyabban fogom venni majd :)
  • Cat 02 #3212
    server 3 on ?

bár az a 6 katona :D
  • Antrax #3211
    így is elég sűrűn van adattorlódás, kell az az s4...
  • Láma!
    gondolkozz már egy kicsit!!!
    tegyük fel, egyik éjszaka azt látod, hogy megindul ellened 3 támadás. gyorsan hivsz támogatást mert nem tudod hogy mekkorák a támadók sergei. odaérnek, és látod, hogy nem is olyan nagyok, bedarálodnak, te meg veszitesz néhány (jonéhány) védőt, plusz a támogatók egységei közül is párat.
    namost nyugtázod ,reggel felkelsz, és azt látod hogy meg sem történt a támadás, nem veszitettél embert, ahogy a támogatók sem, sőt! tudod hogy kik akarnak megtámadni,és pontosan mekkora sereggel tudnak jönni. szerintem nem ülnél, és várnád hogy jöjjenek megint...
    szóval a vadászból hirtelen vad lett...
    és még ezek után állítod hogy nem nyert vele a 300????
  • gabo91
    De minek?
    Másfél hónapja indult az s3. (inkább már két hónapja)
    Tavaly dec-ben indult s1
    idén áprilisban indult az s2
    mind1 ők tudják...

egyébként, ha minden jól megy akkor jövőhéten vége lessz a speed szervernek. Hamarossan az is újraindul (multihunter azt írta, hogy 1-2 héten belül)
  • vsly
    nyert????
    Akkor nyert volna ha bedarálódnak az ellen katonái,s nem tudnák másokra küldeni...
  • Láma!
    és ha nem áll le a szerver, még nagyobbak lettek volna.
    de leállt, igy apollon tudja kik mentek ellene, és mekkora sereggel...
    szóval nem kicsit nyert a 300 ezen a szerverleálláson...
  • Rise Against
    ezek mondjuk elég kis csapatok voltak. Egyedül van annyi katonám mint kettőnek együtt D:
  • vsly
    Jahh,és hogy mekkora "volt" a bukta:
    1
    2
    3
    4
    5
    6
  • vsly
    A támadás elött "véletlenül"kilépődtek emberek a klánból...(nem maguktól léptek ki,s nem is a követség tulajdonosa léptette ki őket-legalábbis nem az eredeti...)
    "véletlenül" letiltódott a körüzenetek opció(így nehéz megszervezni egy védekezést ugye...,na persze azért sikerült:))

Persze ez lehet mind-mind a véletlenek közjátéka....

Na de én nem akarok flémet szítani...csak gondolkozom
  • Requiem88
    nem igy gondolta. betámadták a 300-at, rohadt nagyokat buktak, vissza lett álltva a szerver.
  • Láma!
    be merték támadni a 300-at, inditsuk ujra a szervert, hadd tudja meg a 300, hogy mivel mennek ellene....
    ugyanolyan szánalmas feltevés mint a tied.
    de ezen akkor is a támadók buktak hatalmasat....

és küldönben honnans szedtétek hogy a támadás miatt volt mindez?
  • Láma!
    mint pl?
  • vsly
    Meghát az a támadás elött volt még sok véletlenül egybeeső furcsaság is...
  • Carlos
    Szánalmas lenne.
  • Requiem88
    hehe ja :D
    bár ezen még nem gondolkodtam, de van benne realitás..
  • vsly
    Az azért érdekes,hogy iszonyat nagyot buktak a Holnaposok,s jéééé...újraindul a szerver....
  • Requiem88
    valami szerverhalál volt, hála a HolNap klánnak. Egyszerre támadtak, rohadt sokan, így információtúlcsordulás miatt behalt a szerver, másfél nappal előbbre állították :S
    pedig már volt egy elfoglalt völgyem is... :S
    a raktáraim meg tele voltak.egységeim is tűntek el, épületekből meg egy-két szint. idegesítő.
    Először azt hittem elraboltak az ufók és egy korábbi időben dobtak vissza. nem értettem miért olvasatlanok az elolvasott üzik, és miért nem olyan szintűek az épületek mint voltak és nem értettem hova lett az oáziom. a gumiszobába meg nem engedtek be itt az sg-n, pedig tegnap még voltam. :D
  • mike0013
    olvassatok híreket is néha, ki van írva
    amúgy eléggé szar volt ez így, rengeteg nyersi kárba veszett a 100%-os telítettség miatt, és ráadásul még rengeteg idő is a fejlesztések miatt:(
  • zoltan93
    s3-on mindekinek kimaradt egy nap?
  • Cat 02 #3193
    pedig csak s3 on van buganc :)

nekem sikerült arra kelnem h megint fullos a rakár :S (7800/7800 mindeből) de legalább fejldőik a Caesaris xD
  • sweech
    nekem 50 csatabárdosom tűnt el :C
  • F1re
    az lol hogy nekem volt 20 csatabardosom es meg meg sok mas 1seg es ma reggelre csak a acsatabardosok eltuntek es az is eltunt hogy kifejlesztettem :D ujra kell kifejlesztenem akademiaba az lol ?:D
  • vsly
    "ha a germánnak egyszer leverik a seregét, onnantol ö farm... "
    ha az elején nem gondol a védekezésre,csak akkor!!!
    A lándzsás+Paladin azért elég erős védelem.+a Palával jól lehet rabolni.

A gall hátránya,hogy mire felépíti a védelmét,majd sereget gyárt,addigra mindenki megerősödik körülötte.

A római egységek meg drágák,indulni nehéz velük.
    +a védekezésnél is felesben kell használni a testőrt+légiót...

Szerintem a germán a nyerő,mert az elején rengeteget lehet rabolni,s a zsákmánnyal ügyesen gazdálkodva behozhatatlan előnyre lehet szert tenni.
  • Láma!
    ha a germánnak egyszer leverik a seregét, onnantol ö farm... hosszútávon nem jok, az elején elhuznak seregben, de aztán kész...
    romai gyorsan fejlödik, ha hagyják!! ugyanis hiába épit duplán, 1000ret véd csak a rejtekhelye, igy a legtöbben öket probálják farmolni, nem kevés sikerrel.
  • kzoard
    ez így van, bár a gallok többoldalúak, mint ahyogy leírtad. Például ott van a csapdakészítő, amivel az elején nagyon jól bevédheted magad és ezzel gyorsan tudsz fejlődni. Az viszont már igaz, hogy igazi védekező stílus kell egy átlag gall faluhoz, de ha ügyesen fetuningolod a termelés könnyen lehet nagy sereg belőle, akik inkább a nyersire mennek (Teutet villám)és így visszatérítik a kiképzési költséget.
  • Requiem88
    én (bár van még időm bőven) nem tudom eldönteni mi legyek.
    a germánban az tetszik hogy hamar legyaláz mindenkit, azonban az igazi ereje nem a minőségben hanem a mennyiségben rejlik, ami ugyebár elég nehezen tartható fenn, tekintve hogy sok ember sokat zabál. meg lehet persze oldani 9 meg 15 búzás falvakkal, de az elég bonyolult.
    a gall tetszik talán a legkevésbé, drágák az egységei és leginkább védekező nép ahogy látom... az egyetlen ami tetszik bennük az a sebességük bár nem sokat érek vele.
    a rómainak pedig szintén drágák aze gységei, de jók, sokkal jobbak mint a germánoké. nekik a minőségben és nem a mennyiségben rejlik az erejük, ezért később rohadt jók lesznek. addig viszont szopás van, mert elég későn lehet elkezdeni gyártani a sereget. viszont gyorsan lehet fejlődni velük, a dupla építkezést kihsználva. szerintetek? :)
  • Requiem88
    pontosan. farmolj le mindenkit azonnal, mutasd meg hogy a környéken te vagy a főnök és ne hagyd őket élni. ez a germán életstlus :)
    én azokkal tolom most, és bejönnek :)
  • ToCsEk
    s4-re majd én is regelek, germánokkal leszek. Valaki segítene? Valami ötlet? Hogy érdemes velük kezdeni? Mindent bányát felhúzni 1es szintre aztán főépület meg gyülekezőtér meg kaszárnya és fosztogatás?
  • ToCsEk
    s1en megjöttek a natarok. wuháá