7029
  • bergab22
    Nekem a gallok nem tetszenek,lehet csinálok egy gall népet is de...nem annyira tetszik mert jó ha egyszerre 2 dolgot építenek a rómaiak,csak ezért.
    ...
    ...
    ...
    Te kecsek amugy nem véletlenül halt meg.hanem a rezidenciát kiépítetted 10-esre,és a tízesnél már lehet koporsó.és ezért,minden órába csiál egy-egy koprsót,sztem fejleszd fel 15-re és akkor nem lesz annyi koporsócsinálás.:'(:'(:)ok????

De amugy lehet öreg volt,és amikor ment ki a faluból elcsapta egy kamion;)

:D:D:D:D:D:D:D
  • Requiem88
    valószínű mert ritkán nézel fel :)
    ja meg ha megtelik a raktár vagy fennáll a veszélye, hát építsd ki :)
  • Requiem88
    köszi :)
  • Antrax #3260
    nekem tetszettek nálam védésre a phalanx támadásra a theutat tökéletesen jó volt :) bár ez elején kicsit unalmas mert nem jó a phalanx semmi másra csak defre de arra az áruk miatt nagyon (elég olcsók)
  • Cat 02 #3259
    na jah, s3 on is 5000. vok :S és eddig 3 szor volt full a raktár :(
  • Requiem88
    egyébként hogy tetszettek a gallok? :)
    csak úgy kíváncsiságból, jók voltak az egységei, áruk elfogadható volt?
    védekezésben/támadásban az elvárt módon teljesítettek?
    fosztogatás?
  • Requiem88
    nekem azért nem tetszik a római mert rohadt drágák az egységei...
  • Rise Against
    de lehet, hogy hüvelyfolyása volt! :0
  • Antrax #3255
    én eddig gall voltam, de most római leszek (új falu alapításánal jó az ha egyszerre 2 dolgot építhetsz)
  • Requiem88
    tényleg nem éri meg a csapda... inkább fejlődj gyorsan, általában senki nem szereti megtámadni a nála nagyobbakat ;)
    a csapdák, a csapdakészítő kiépítése felesleges nyersanyagpazarlás. valószínű én is gall leszek :)
  • Cat 02 #3253
    sok köcsög aki másokat támad megszívja :P
  • Antrax #3252
    az sztem nem éri meg
  • Cat 02 #3251
    én is , tele pakolom magam csapdával
  • Antrax #3250
    jah, ha időben kezdessz nem így késve úgy sokkal jobb... én a mostani s1-es accom tuti törlöm... (500-as lakosság)
  • Requiem88
    várom már s4-et...
  • Dexantreal
    lol
  • Requiem88
    á az olyan sablonos... én biztos vagyok benne hogy itt valami más történt ^^
  • Requiem88
    esetleg elnyalt egy bélyeget harcba indulás előtt és összeverekedett a fallal...
    vesztett ^^
  • TS Zolly
    Minden falu rendelkezik bizonyos védelemmel, nem kell hozzá katona. Ráadásul gyenge tipusu egységet küldtél oda.
  • TS Zolly
    Csak mert speeden a 19 falvas játékosok rendelkeznek kb 15000 népességgel, 22000 népesség körüliek 25 faluval.
    Hm, ennyi a külömbség is lehet a normál és speed közt?
  • Cat 02 #3243
    v elrabolták az ufok :P
    (hülyeségek kitalálásában jó vok :D)
  • Requiem88
    amikor mászott át leesett és kitörte a nyakát :D
  • Cat 02 #3241
    nekifutott a falnak :~\
  • Requiem88
    ne hülyítsd már szegényt a városfal nem tud ölni... infarktust kapott :)
  • szurop
    Kéremszépen nincs itt semmi probléma. Van valamilyen szintű fal a város körül, és az mindig megöl egyet.
  • ToCsEk
    Ez mi a .....? Gyönge bug? :D Vagy mi történt itt? :D Megölte magát a kantonám? :D Elég szánalom ez az s3 :D nah mind1 nem nagy veszteség de akkor is....
  • bergab22
    Hogyan egyszerűen bazz,sok vagy kevés????jah bocs:D az egyes nem kell oda:D csak 9

jah emugy ő hogy csinálta hogy 29 falu 22000es népesség??olvass vissza
  • TS Zolly
    19 falu 22.000-es népességgel? Hogy csináltad áruld már el!
  • bergab22
    nekem a 22ezre snépességből 19 falum van,legjobb rablás: 80000 mindenből
  • Antrax #3234
    3
  • Cat 02 #3233
    új faluhoz hány telepes kell?
  • TS Zolly
    Legalább a 29 faludból lesz mit elfoglalnom. Van rá még talán pár hetem. :DDDDD
  • TS Zolly
    Pl 3x gyorsabban történnek az események.
  • ToCsEk
    nah idegesít hogy nemtudom a különbséget a "speed" és "normal" szerver közt. Valaki pls mondja el hogy mi a különbség.
  • gabo91
    nem kis teljesitmény normál szerveren...
    hány falud van amugy?
    (nekem 29 faluval van most 22ezres népeséggem.) Igy sem volt egyszerű megtermelni a rengeteg kulturpontot... 5faluban ment minden nap a nagy ünnepség... ezenkivül 15k+ os termelés (most már 20k/nap) igaz most már anyira gondban vagyok a sok nyersel, hogy minden falumba raktam tanácsházát és mindenhol ünneplek :)

s2 pár órán keresztül nem volt elérhető. gondolom karbantartás volt...
  • bergab22
    nekem most 22000-ez népességem van a S1-en de a speeden akarok játszani,akar akar cserélek vele falut.Vagy esetleg aki olyan kezdőbb vagy nem ér rá akkor én segítek neki fejleszteni.(bár az enyém se egyszerű:D)
    aki akarja szívesen segítek neki,aki akarja írja le itt és felveszem msnen
  • MegaHarcos
    Nagyon sok múlik azon hova kerülsz.Az s3-on a mostaninál roszabb helyet el se tudnék képzelni az elején megpróbáltak lefarmolni többen is aztóta békén hagynak,de ki tudja meddig.Farm nincs a termelés normálon meg szinte semmi a speedhez képest.Bár én a speedet szeretem...
  • Láma!
    igen
  • bergab22
    Mert???Kész lesz a Vcs???
  • Láma!
    fejezd már be...

pár hét mulva regisztrálhatsz