7029
-
#3303 minek az neked? -
netcool #3302 szevasztok !
csak egy kérdés.
nem tudja valaki a szerverek IP címét?:)
aki tudja mondja már meg vagy küldjön egy üzit a [email protected]!
thx -
#3301 remélem is ;)
s4-en ugyanis velük leszek -
uwu #3300 Nem azét, hogy menőzek, de én megmondtam, hogy a gall, a legjobb nép. -
#3299 fejlesztgetem én, amikor sereget gyártok közben meg a búza azért... :) -
#3298 majd később meglátod, hogy kell belőle annyi -
#3297 a búza nem baj ha nem jön olyan szinten mint a többi, úgysem kell belőle annyi...
nekem sosem jött egyenlően... -
#3296 nekm szerencsére most midnne egyenlő!!! -
#3295 mert a nagy nyersanyagtermelésfejlesztés mellett elfelejtetted fejleszteni a búzát. öreg hiba... -
Cat 02 #3294 mert el kell tartani az embereid -
vass17 #3293 Sztetek miért terem csak 2 búza óránként, miközben több búzafarmom is van..? egy kép róla: -
#3292 ...és akár hiszitek, akár nem, ő szopta meg jobban.
Én pillanatokon belül pótolni tudom a veszteségeimet, neki ez napokba fog telni :))
Hát még mennyi nyersanyagba... :D -
uwu #3291 Én nem momdtam, hogy akadémia helyett kell.
De ha van 20-as akadémiád, és kell a kultúra, és van még hely a faluba, akövetség is jól jön.
Nekem csak 1 követségem van. de felépítettem 16-ra, hogy jöjjön belőle az áldás. -
#3290 ezzel nem értek egyet...
ugyis lessz akadémiája, inkább tolja fel 10-es szintre akkor többre megy azzal...
meg aztán minek a követség... klánba belépéshez kell csak. Ha lebontod is klántag maradsz, és betudsz nézni a ranglistárol vagy bárhonnan is a klánba -
#3289 elég egy faluba -
Cat 02 #3288 lol vas helyett vasérc van illetve építésnél ott az x/óra :) -
uwu #3287 Ha kell a kultúrális pont akkor jó ha van, mert elég jól osztja, egyébként felesleges, később úgyis le kell bontani. -
Cat 02 #3286 új falba (2.) kell követség? -
#3285 szerintem sok múlik az elhelyezkedésen... ehez szerencse kell...
nem mindegy hogy eleve erős emberek közé tesz be kezdőként... meg aztán, menniy oázis van a közeledben és menniy farmolási lehetőség... -
#3284 igen ebben igazad van...
mindenki azthiszi ha a zéró ponthoz kerül akkor topp játékos lessz...
persze első nap lehet, de hosszú távon...
normál szerveren 70-80 körüli értékre kerülsz akkor már oázisra is pályázhatsz, jó farmokra, és talán 15-9 buzásra is. De még van rá lehetőséged hogy kitelepülj a pálya szélére. -
MegaHarcos #3283 Nem is vagy tőlem mesze az s3-on sőt 1x be is néztél pár katonával hozzám.
Gall még soha nem voltam így nem nagyon tudok véleményt alkotni.
A római nekem normálon nem jön be,lehet speeden jó.Nekem a germán tetszik legjobban már megbántam hogy az s3-on római lettem.Az pedig teljesen igaz hogy sokat számít ki hova kerül.Ahoz a területhez kell jó taktikát kialakítani ahova a gép tesz,és akkor bárki a toppon lehet.+Kell hozá sok idő...
-
szurop #3282 Néhány óra múlva a szerver indulása után kell aktiválni a felhasználót és kész. A nagymenők az első pillanatban lépnek be, és középre kerülnek egy csoportba. -
#3281 speed-en csak 319. :D
-
uwu #3280 Csak azt lehe farmolni aki hagyja magát. Ha valaki egy csomó kezdő közé kerül, akkor jó sora lesz. Nagy szerencsém van ezen a szerveren, mivel körülöttem szinte senki sem tud játszani, aki tud az meg már törölt, vagy szövetséges -
#3279 htx. -
szurop #3278 Világcsodát lehet bontani?
Vagy ott nincs is főépület? -
sanyi150 #3277 "hogyan lehet saját épületet lebontani?"
Legalább 10. szintű főépületetel kell rendelkezned az érintett faluban. Ez lehetővé teszi hogy bármit lebonts - persze csak szintenként (klüön-külön) lehet bontogatni. -
#3276 uwu, te az a bizonyos "toplistás-harmadik" uwu vagy? :)
mire a rómaival összehozol egy fosztogató sereget a többieknek (legfőképpen a germánoknak) már régen van serege.
Valljuk be, a legelején a germán a lagjobb: pillanatokon belül sereget gyárt és szarrá farmol mindenkit. én a környékemen egyetlen embert hagytam csak játszani, akivel szövetséget kötöttem mert kiérdemelte, mindneki aki krülöttem volt mára már vagy inaktív vagy törölte magát, pedig nagyon jó helyre csöppentem, a tömeg közepére... mostmár alig vannak, lefarmoltam mindenkit...
a római falualapításnál tényleg jó, és a végjátékban is, valóban ő képviseli a legerősebb, legmeghatározóbb sereget... már ha eljut odáig -
#3275 hogyan lehet falut törölni??? töröltetni... -
#3274 mikorra várható s4 szerver?? -
#3273 hogyan lehet saját épületet lebontani? -
#3272 szerintem változó egyéniség függő a dolog.
nekem a római épitkezés végett jó.
germán álitólag jó, mert lándzsásal véd, csatabárdal támad
gall: ha védekező játékos vagy akkor velük legyél...
phalanx olcsó, de piszkosul jól véd, és hamar potolható a sereg...
teuton lovas pedig a gyalogos ellen jól vé és ahoz képest nem kajál sokat...
római: birodalmival támadni... testőr védni...
épitkezési probléma mindenhol fent áll...
ha hazamentem dobod fel képtek speed-es főfalumról...
semmi féle agyagégető vagy vasöntödém sincs... felesleges épületre nincs helyem... -
uwu #3271 Szerintem nincs igazad. Ha jó helyre kerülsz a rómaival is leget farmolni.
A játék végén a rómaiak a leg keményebbek, új falu építésében is ők a legjobbak. És s csodát szinte mindíg rómaiak építik meg.
A germánok a leggyengébb nép, csak akkor jó germánnak lenni, ha top 10-ben vagy.
Én a galtokat szeretem, ezzel a legkönnyebb játszani. Az elején elég egy rejtekhely, aztán falanxal, csapdákkal fűszerezbe könnyű magad megvédeni.
És ha van villámod még jobban lehet fosztogatni mint a germánnal. Háromszor akkora területet tudsz lefarmolni, és háromszor annyi támadást tudsz indítani mint a germánok. -
#3270 nem ér annyit a római :)
a rómaival úgy kell fejlődni hogy ugyebár békésen, csendesen, mert az egységei rohadt drágák. azaz kitelepülsz a térkép szélére (már ha eljutsz addig hogy kreálj három telepest, ugyebár a római fosztogatásra a legjobb célpont, mert egyáltalán nem valószínű hogy vannak egységei és nagyon jól termel. Nekem germánként a rómaiak voltak a kedvenc farmjaim) ahol van körülötted pár oázis és tolhatod a nyersanyagot nyugodtan. amíg viszont nem alapítatsz második falut háromféle módon védekezhetsz:
1, kapásból addig csinálsz újregeket amíg olyan helyre nem rak ahol nincs senki
2, diplomatikusan elintézed a dolgot (esetleg adót fizetsz de az szopás)
3, sereget gyártasz és rohadtul lemaradsz
4, telepakolod a falud rejtekhelyekkel aztán később szopsz vele amíg lebontogatod őket, mert éppencsak hogy annyi hely van amennyi kell, rejtekhely nélkül!
Itt van például az én falum:
az egyetlen üres helyet a gyakorlótért számára tartogatom. nincs rejtekhelyem.
a rómaiak bónusza, a dupla építkezés, el fogja veszíteni értékét, akárcsak a gallok csapdái és a germánok fosztóbónusza.
Én is gondoltam rá hogy római leszek, de a római ilyen általános nép... azaz nincsen semmire specifikálva, minden egysége mindenre jó (na jó egy kicsit túloztam, de lényeg a lényeg: gyenge. :D)
vagy csak hogy az eredményeket nézzük: nézd meg hány gall, germán és római van az élmezőnyben. biztos vagyok benne hogy a rómaiak vannak a legkevesebben. -
#3269 Épitkezet sokat...
Lehet, hogy te normál szerveren elvagy 500-600 as falvakkal, ő inkább teleépiti, igy lessz 1000-1100-as a népesége, viszont 500-600 katonával kevesebet tarthat... mérlegelni kell...
felesleges épületeket nem csinálok normálon...
meg aztán épitkezésnél sem mindegy hogy mit csinálsz...
neked van 20-as szintű követséged ad mondjuk 60népeséget... nekem helyette egy 20-as magtár van... ad mondjuk 30 népeséget...
1 épitséi terület... de mégis több népeség...
-
Cat 02 #3268 rég = fél napja
gondolom akkor simán betámadja a falut telepessel megspékelve -
Cat 02 #3267 a falu már rég kész van... már építettem is oda -
#3266 gondolom útban vannak oda a telepesek már.
Mindig is foglalkoztatott a kérdés, hogy valoyn mivan ha kiküldöm a telepeseket két perc mulva más is küldi... tudja ő is küldeni? ki veszi el a faluhelyet? stb... -
#3265 csak nehogy én látogassalak meg...
mi a neved játékban?
pár hét? ne viccelj... pár nap... -
Cat 02 #3264 hm wtf, van új falu de nagy térképen csak falu jele van kiint de név meg ilyen nincs, ez normális?
(nyersit se tudok küldeni)
ilyen zöld a körvonla