7029
-
#3344 te is romai? -
#3343 én északkeletre mentem... remélem ott lesznek a legtöbben, akiket lehet majd farmolni ^^ -
Cat 02 #3342 előző szerón se vált be :)
én mek 1ébként random elhelyezkedéssel :D -
#3341 akkor reménykedjünk...
egyébként innen sgről ki jön még?kéne sg klán! -
Cat 02 #3340 sg-sek anno mind2 1szertre csinálták -
Antrax #3339 én úgy tudom, csak a belépés számít, vagy tévedek? :S -
Cat 02 #3338 belépés is -
#3337 vagy az aktiválás?(bocs a 2-ért) -
#3336 de a reg ideje számít:P
és most regeltünk mind2en. -
Antrax #3335 Nagyjából egy időben kellene kezdeni :/ -
#3334 énis:) -
Antrax #3333 római -
#3332 ok akkor én is.mi vagy?(germán,gall,római) -
Antrax #3331 sztetek melyik éri meg jobban 6kor kelni origohoz közel lenni vagy 10óra fele regelni h szélen rakjon be és már lehessen oázisra is pályázni? :/ -
Antrax #3330 én északkeletre mentem :D -
#3329 dnyre mentek? -
#3328 nemis mert holnap:P -
Antrax #3327 végre -
Cat 02 #3326 lehet regizni s4 re -
#3325 okok:)egyébként te melyiket használod? -
#3324 Betettem a linkek közé az oldalt! -
#3323 grat ez jó lett. -
#3322 :)
náluk jobban csak a törököket utálom. Azt hiszik valami felsőbrendű faj nálunk...
bármiféle nevelde vagy stratégiai vagy bármilyen online játékra felmentek ott nyüzsögnek mint a hangyák (roszabak mint a kinaiak) mihelyt kiderül hogy magyar vagy egyből kezdődik a szivat...
bár travianon szerencsére ezt nem tapasztaltam (igaz csak magyar szerveren játszom) -
#3321 innenleírás:itt
de ha firefoxod van akkor szvsz használj ietabet:P
enyém(kerberus skin):
-
#3320 honnan lehet szedni?:S
amúgy a Tanácsháza a kultúrális pont növelésén kívűl jó valamire? -
#3319 miért alapot? -
Cat 02 #3318 alapot
de a Settlerses nem lehet rossz -
#3317 ti melyik grafikus csomagot használjátok? -
#3316 ahh nekem sikerült megfejteni az angolosságát :p
azt írja, hogy privátban írta ezt neki valaki a videókkal együtt, és bemásolta a klánja adatlapjára. És azt mondja, hogy sok szar van az országban, de sokan akár jók is lehetnek, a normálisakkal nincsen baja :D -
#3315 valahogy nem értem.....
a szlovákok a magyarok szolgái felirat alatt mit keres a kárpátia videó -
#3314 megnéztem, én is, de nem azok vannak odaírva... nézzétek meg mégegyszer. pl a videókat. kárpátiás... vagy meghackelték őket? -
#3313 :lol: aszittee a gyerk hopgy bedarál: http://travilog.org.ua/hu/3215702/4102a648f7f921e914a1b4c2dab91932 -
Cat 02 #3312 lol de a klánukban a legerősebb 260 as népességű xD -
#3311 az -
Cat 02 #3310 s3 ? -
#3309 az a baj, hogy unatkoznak az emberek. több mint fél évszázada nem háborúztak a szlovákok, hát keresik az izgalmat. -
#3307 Hali! Igen rég írtam ide és ez idő alatt helyettes nélkül nagyon legyengültem..4 teljesen kiépitett rejtekhelyem van és még igyis 1000et loptak ma tőlem..2 ember folyamatosan támad (sztem multis gyerek) ezért várom olyan helyettesek jelentkezését akik hétköznaponként szivesen vinnék az accountomat és ha látják h támadás jön legalább pár katonát legyártanak hogy ne lopjanak sokat...
S3ról lenne szó, az h mien irányba fejlesztené a helyettes a falut az tökmindegy..köszi előre is -
#3306 megkaptátok ezt a levelet?
Szia!
Van egy szlovák klán: [N-o-P] - Národný Odpor Párovce
Éltetik trianont, és ocsmárolják a magyarokat. Nagyon bántja a magyarság érzetnek, hogy ilyet meg mernek egyesek engedni maguknak. Megkérek minden klánt, akik magyarnak érzik magukat, hogy tiporják el őket! El kell pusztítani az utolsó csíráig!
Megvan a klánjuk főoldalának körülbelüli fordítása is, kb. így van!
Nem szó szerint fordítva, de röviden és tömören:
...a klán mottója a szlovák himnusz egy része...
A klántagok mottóiban pedig olyanokat találni, hogy "magyarokat ölni jöttek ide",
meg hogy "övéké a Felvidék",
meg hogy "Hedvignek egy szavát sem hiszik" /ő a megvert magyar lány, akiről volt sok hír/
De a legdurvább az, hogy az egész kb. annyit jelent, hogy "Éljen Trianon!" !!!"
Nézd meg hol vannak helyileg, és ha tudsz, segíts.
Fogjunk össze mi Magyarok!
Előre is köszönettel!
Ha elolvastad, akkor küld tovább más klának is, hogy mindenki megtudja, mi folyik itt! -
#3305 őszintén szólva lusta vagyok :D
egyszerűen támadd le, verd szét a seregét, farmold nullára aztán jelentsd multhunternek hogy szerinted csalik. :D -
netcool #3304 me érdekelne egy felhasználó az egyikről!eléggé érdekes dolgokat csinál!
tudsz segiteni?